Kuzey Güney Kanal D

kuzeyin anneside pastayla dikildi çocuğun tepesine kalk oğlum pastanı ye diyor.

sabah,sabah aç karna midesi bulanacak kuzinin

kuzeyin anneside pastayla dikildi çocuğun tepesine kalk oğlum pastanı ye diyor.

sabah,sabah aç karna midesi bulanacak kuzinin

aynen yaaaa benimde aklıma o geldi kalkta çay koyayım pastanı ye diyor....saati gösterdiler o arada anaaa sabah 9 çüşşş didimmm

bakın ne demiş şirin hanımmm

valla brad de kendi çapında yakışıkllı ama kıvanç daha genç ve daha yapılıı dahaaaaaaaaaaaaaaa güzellllllllllllllllllllllll daha yakuşukluuu

Son düzenleyen: Moderatör:
bakın ne demiş şirin hanımmm

valla brad de kendi çapında yakışıkllı ama kıvanç daha genç ve daha yapılıı dahaaaaaaaaaaaaaaa güzellllllllllllllllllllllll daha yakuşukluuu

şirin kim:26:

bu arada o Kuzey*in annesi çok gıcık ya.evlat ayırıyo

dizide sevmediğim 2.karakter bu kadın

şirin kim:26:

bu arada o Kuzey*in annesi çok gıcık ya.evlat ayırıyo

dizide sevmediğim 2.karakter bu kadın

şirin okan bayülgenin karusuuu olur istanbul bebenin anasııı

brad le nasıl KIYaslarlar yaaa adam yaşlandı yaniii

bide bugün bi köşe yazısı okudum kuzey güney tutmamışda ondan merve girmiş ......cart curt nasıı tutmamış anlamadım

kıvancın saz çalması face yıktı geçti...hee kadınllar bi süre yermiş kıvancın vüdunu izlemeye aşk ararmış

ayyy neler nelerr......bende gününde izlemiyorum ama acıkcası merak ediyorum gecesi netten izliyorumm

Muhteşem yüzyıl la aynı gün olması haliyle etkiliyordur ama merve ye ihtiyaçları olacak şekilde değildir kanımca..

bired pitle kıyaslanması çok saçma olmuş

cemre sevilmediği için merve girdi diye biliyorum ben...ee tabi hürrem var,halvet var...evde erkekler bunu görmek istiyor

tabi izlenme oranı düşük olur:2:

kıvanç çok yetenekli biri,canım benim sadece yakışıklı değil

cemre için ölümü göze alan kuzey nasılda zeynepe aşık aşık bakıyor gözümden düştün kuzey forever kuzey cemre aşkı bence

yani cemreye noluyosa biri kariyer peşinde koşuyo, diğeri çocuğu aldırtmaya kıyamayıp nikah yaptı

herkes yanlış veya doğru yolunu çizdi....

sende ağlayıp sızlama hayatına bak...baştAn yazdım de mi bu işlerin sonu yok diyee

cemre

Son düzenleme:
cemreyi aslında bende beğenmedim basında dönen haberler varya...hakikaten fizik olarak da uygun değil bence ama böyle diye diziye yeni birini getirip senaryoyu sapıtmaya gerek yok bence...hani cemre için ölüodu kuzey...dimi ama???beğenmiosan direk karakteri değiştir bence yerine başkasını al...dizilerde olmayan bişey mi sanki...

Erol Köse Twitter'daki hesabından Kuzey Güney dizisine dahil olan Merve Boluğur yüzünden dizide Cemre karakterini canlandıran oyuncu Öykü Karayel'in cinnette olduğunu, setten gelen haberlerin fena olduğunu yazdı...

çok tepkiliyim bu bölüme mersinde böyle bi sebeple silah çekilmez..canım memleketimi nasılda doğuya benzettiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…