Kuzey Güney Kanal D

Kuzey,feratı ne diye kaydetmiş gördünüz de mi

Simay'a yazık oldu ya :26: al işte şimdi yalanların ortaya çıkacak

çok tepkiliyim bu bölüme mersinde böyle bi sebeple silah çekilmez..canım memleketimi nasılda doğuya benzettiler...

ne alakası var canım bi tek adamla tüm memleketi yargılama zihniyetinden vazgeçin.adam gel yavrum kocanıda çocuğunu da kabul ettim dese başka mersinli çıkıp bizim memlekette ailesine böyle saygısızlık yapan kız affedilmez derse şaşırmam.sen farzetki kızın memleketi sinop...müsterih olursun belki(hiç bi kastım yok bi şehir attım sadece)

Allahım dizi gittikçe batıyor.Dizide bir amaç yok Kuzey şimdilik Ferhata borcunu ödeyene kadar onun için dövüşecek e sonra? Güney Banu hemen kavuştu tavşan gibiler maşallah Cemre sözde geleceği olduğun için Güneyle beraberdi Kuzeye aşıktı.Kuzeyin evlendiğini duyunca yüzü ifadesi azıcık değişti o kadar Kuzey Cemreyi çok seviyordu onun için hapiste ölümü göze alıyordu ki(kuzey güney resmi sitesinde böyle diyordu.İki kardeşin tek ortak noktası aşk oldukları Cemre) Birden değişti.Mahalle fotoğrafçısının Milano da moda okuyan kızı! Zeynepe yıldırım hızıyla vuruldu.Ezel dizisini pek izlemezdim bu diziyi sürekli onunla kıyaslıyorlar! Ezelin konusu belliydi intikam Kuzey Güneyin ney peki amaç her bölüm değişiyor.Merve Boluğuru sevmesem de merakla izledim.İlk tanışmaları berbattı.Zeynep hemen yapıştı sadece resmini gördüğü adam değişmişsin demeler,Telini nosunu istemeler, yolda görüp arabaya alması,Alinin hemen ardan çekilmesi,Kuzeyi telden ararken hemen arkasında bitmesi çok saçmaydı.Bide kıza makyaj yapmamışlar da sanki badana yapmışlar.Kendi adıma söylüyorum bana Zeynep Kuzey aşkı da çekici gelmiyor.Dizinin reyting kaygısından dolayı oldu bittiye geldi çok belli Ay yapım bu sene iki dizide de sınıfta kaldı bana göre(Al yazmalım)Eğer akılları varsa sadece bir sezon sürer bu dizi yoksa ben gelecek göremiyorum bu dizi de

kuzey cemreye çok aşıktı!!

onun için dövüştü felan,fotosunu elinden aldılar diye.senelerce çok sevdi !!

şimdi pat diye zeynep çıktı ortaya ona aşık olacak!!

aman ne kadar güzel

inandırıcılık gidiyo böyle olunca

aksam netten izledim süloyu izliyorum o gün....

öncelikle kıvanç bu dizi için herşey yapmış ,güzelde oynuyor ,ama tek başına bu iş gitmez...

merveye gelince...bu bölümde çok yapmacık buldum iyi aile kızı sanki oturmamış üstüne..
ağızı araba garajı gibi maşallahh...saçlarını zaten yakıştıramadım....o baba ona bir numara küçük gelmiş..

hemen iş bulmalar nerede canım böle yurtdışından gelipte en iyi yerde iş bulma işi..

kuzey ,zeynep aşkını pat diye başlattılar kzılara katılıyorum cemre için ölüyordu hani.......ferhata bile boyun eydi..

zeynep desen bi tanı kızım bu ne abzuruk bi şekilde yapıştı çocuğa.....

sonra anaları ne fettanmışş yaaa ne çiyanmış o kadın yaaa baştan ezik neden dediniz yaaa bu kadın için içten pazarlıklı sinsi deseydiniz yaa...oğlu bile şok oluyor sözleri ile....

güneyi banuya yamamalar..zannediyorki...oğlu zengin olacak onuda alacak....

banuya gelince bence rolünü çok güzel yapıyor...annesini pek sevmedim..pat diye dengeleri değiştirmeye gelmiş sanki..

ama güney sınavından geçti gibi ...laf sokmadan zekası ile alt etti barısı ve kadını....

simaya gelince ne sinsi kızmış yaa ev arkadaşı bile çok dobra ....

bi arkadaş memleketimde böyle şey olurmu demiş...
valla nerede olursan ol...orta bir ailenin kızı ailesinin karşısına pat diye evlenip bide çocuğum var diye çıkarsa babası onu vurmak ister.....namusssssssss cinayetleri o kadar çokki..bu durumdan korkan kızlar aylarca gebeliğini saklayıp tuvalette doğum yapıp çocuğunu öldürüyor..yada anneside suça alet olup öldürüyolar bebeği....neler var....sırf kendi canından oolmasın diye...

sonra...simayın aileside kızlarını ist. salmışlar bir kız arkadaşı ile ev paylaşıyor..ne sanıyolar işten eve evden işemi ....

dua etsin kuzey gibi biri onunla evlendi...barda buldu sonuçta simayı ortada bırakmadı...
ama çocuğun başını yaktı....kendi özgürlüğü için kuzeyi yaktı..çünki arkadşına dediya ...benimkiler yakamdan düşsünde kuzeye bebek yok derim dedi..yani evlenince ayrılsada ailesi istemeyecek onu oda rahat rahat yaşayacak ist...

gülten hanım en iyi rolu yapan kişi o...nası güzel oynuyor bayılıyorum....

diziyi izlemiyorum fragmanlardan gördüğüm kadarıyla ne başroldeki kız ne de merve boluğur güzel değiller.kıvancın yanına yakışmıyorlarkeşke simayı başrol yapsalar o kız ikisinden de güzel bence

gülten hanım en iyi rolu yapan kişi o...nası güzel oynuyor bayılıyorum....

evet canım ben de Gülten hanıma bayılıyorum. Oysaki ikisi de anne ama birisi hayatı tek başına göğüslemiş kızı için önüne gelene meydan okuyor, diğeri de ezik, fırsatçı, çocuklarını ayırıyor evet çocukların huyları birbirine benzemez neticede ikisi de ayrı ayrı bireylerdir ama sen annesin onları sarıp sarmalayıp yanlışlarını birlikte düzeltmeye çalışacağı yerde iyice gözüne sokuyor birbirinden soğutmaya çalışıyor. Bana da artık çekici gelmiyor Muhteşem Yüzyılı da bir türlü sevemedim trt deki Sakarya Fırat'ıizliyorum Kuzey & Güneyden sıkılan herkese tavsiye ederim

Diziye mervede girdi ne olucak merak ediyorum hani Kkuzey cerene aşıktı (cerende pek güzel deil doğrusu :))

hani Kuzey dedi ya yürü simay bundan sonra ananda benim,babanda diye...ne güzel dedi,sahip çıktı

arkasını dönüp gidebilirdi.sonuçta Simay,Kuzey*i sevmiyor. dürüst biri değil,cemreyle olması da imkansız

kardeşinin eski sevdalısı.ömrünce onu mu sevecekti.saçmalık

bi de cemrede ne diye hapishaneye fotosunu yolluyo,aptal şeysevgilin değil bi şeyin değil

tabi ki Kuzey hayatına yeni bi sayfa açacaktı...Merve yakışmıyor o doğru ama yeni bi aşk lazımdı

son olarak Kıvanç gerçekten büyük oyuncu...Merve*ye dünya harikasına bakar gibi bakmıyo mu yahu böyle yakışıklı ve seksü bi irkekin yanına daha güzelini koysalardı ya

bende kaynanalar gibi kimseyi yakıştıramyorum Kıvançımaa

o güney ve kız arkadaşı sarı kız varya onun simitçide o hallerine gerek yoktu ayıp ya gidin odanıza kardeşim çok saçma buldum o sahneyi kuzeyede çok kızgınım cemre için ölümü göze aldım nolduuuuuuuuuu nolduuuuuuuuu hemen zeynepemi aşık oldun hiç inandırıcı değildi

fragmanlarda hep tekrarı yok yazıyordu ama ben pazar akşamı tekrarını gördüm demek reytingleri düşmüş..

dizide tutarlılık olmaması çok canımı sıktı..zeynep karakterinin girmesi felan

aşk,o kadar güçlüydü madem nasıl o kıza aşık olucaksın ...

hani çok seviyordun cemreyi...

çok saçma bi durumm...tutarsız

Ne zamandır ilk defa güzel bi son izledim bu dizi de en azından merak uyandırdı Ama söylemeden edemeyeceğim şu Zeynep karakteri gerçekten gereksiz olmuş.Kuzeyle masadaki muhabbetleri berbattı.Ergen kavgaları gibiydi Merve Boluğuru sevemesem de ümitliydim ama olmayacak gibi Yine Kuzey Cemre olsun diyorum hem bu bölüm saçını makyajını falan iyi yapmışlardı.Gözüme güzel gözüktü Cemre ama dizinin senaryosundaki belirsizlikle nereye kadar gider dizi bilmem

merve boluğur a sinir oluyorum...

zaten hiç sevmezdim..sevmesem de objektif bakmaya çalışıyorum ama dizide ne alaka ya..

bu arada saçları çok kötü görünüyor.yanmış sanırım.. altta da takma saçlar

bu dizinin senaristlerinin ''anne'' karakterleriyle bi alıp veremedikleri var sanırım

nerde kılık yapan çıkarcı bi karakter var, bakıyorum hepsi anne rolünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…