Kuzey Güney Kanal D

Gecikmeli izledim yine.Yine çok beğendim..:)
Otel odasında simay'a sinirlenmesi,bağırması,kendini kasması şiddet uygulamamak için..Çok doğaldı kıpkırmızı oldu.:)
Artık entel tiyatrocular bile övgüler yağdırıyor kıvanç tatlıtuğ'a onun için büyük referans..

Güney'inde gizemli göz süzmeleri falan farklıuzun uzun sessiz bakışlar atması.:)
Annelerine baştan beri tahammül edemiyorum..
Babalarına kızıyordum ama artık nefret etmiyorum.:)

Zeynep'in gelmesi iyi oldu,hareket oldu..KAlabalık kadro her zaman için iyidir..
cemre'de kalsın,zeynep'te kalsın.:)
Nitekim öyle olur gibi..Holdingte ekşın olması için cemre'nin orda olması gerek..:)

Gülten hanım harikasın..

Simaya üzüldüm

hiç üzülünecek yanı yok kuzum,kendi kaşındı; aile insanı bazen nasıl da yanlış işlere sürüklüyor,ailesinden uzaklaşayım derken iyice başını derde soktu aslında ev arkadaşına da resti çekti, kaldı mı bi başına sokakta ; bakalım Banu ne iş bulacak buna....
Ben de dizilerde buna gıcık gidiyorum bi şirket oluyo dön dolaş tüm kadro o şirkette bi şekil çalışıyo ortak oluyo vs. sanki başka yer yok koca istanbulda iş için....

ben simaya üzülmedim çünkü korunmadı,korunmadığı gibi Kuzey gibi biriyle evlenmek için tüm hayatını riske attı

üstelik Kuzey*i de kullandı,Banu*ya yalakalık yaptı. yine de Kuzey onu bırakmıyor :2:

üzüldüm çünkü....üzüldüm bi yandan da işte çünküsü yok

inşallah öykücüğümü yeni yeni projelerde görürüz.yakında biter zaten zırvalamaya başladılar..

tutarlılık yok.sürekli acı çeken bi kuzey.. bide diziye merve boluğur girdi tam oldu

inşallah öykü karayeli hak eden insanların projelerinde görürüz en kısa zamanda

gel çarşamba gel ya şu zeynep ne yüzsüz kahvaltı masasında kuzey onu nasıl tersledi o hala sana asılmak için öyle davrandım diyor ne kadar basit bir kız oldugunu resmen anlatıyor türkü söyleyen ilk kez gördüğü erkeğe hemen asılan basit bir kız işte nolcak ki

Son düzenleme:
evet Zeynep çok basit davrandı

Cemrede hala Kuzey*in gözünün içine bakıyor gurursuz şey

Ben coktandır izlemiyorum beni cok cabuk sıktı.
Tek merak ettiğim Güney cephesi. Simdi Banuyla mı birlikte.? Güneyde Banuyu seviyormu yoksa hala aklı Cemrede mi?

[video=youtube;UMQWKlWTrz4]http://www.youtube.com/watch?v=UMQWKlWTrz4[/video]

Valla bana mı öyle geldi bilmiyorum ama şu Zeynep karakteri diziye girdi gireli Cemre ye bi güzellik geldi sanki :) Holdingde işe girdi kız kendine bakmaya başladı.Normalde cafede çalışırken paspaldı biraz.Bide annesi kuaför olcak :)

Son düzenleme:

evet katılıyorum:)ama ses tonu çok güzel...

kıskançlık iştee

Demek sende burdaasın.
cemre çirkin kız değil ama kimileri ne kadar güzel olsalarda eksik birşeyleri oluyor karizmamı desem ne desem.:))
Fakat şu gerçekki kırmızı ruj hiç yakışmıyor..

Simay ve ailesi tam baş belası...
Şimdide amca bey çıktı..
Cemre'de kuzeye aşıkmı oluyor ne.
Bence zeynep kuzey le birlikte olsun..
Cemre'de barış la anneside çok memnun olur bu durumdan..

Cemre Kuzey olsun istiyorum.İnşallah olur ama şimdilik Zeynep,Kuzey,Cemre aşk üçkeni izleyeceğiz gibi görünüyor.Bu arada Cemreyi daha iyi giydiriyorlar daha güzel göründü bu bölüm benim ve çevremdekilerin gözüne Şu Barış karakterini de biraz daha açsalar keşke

Barış , komşumuzun oğlu..

Yenaa dizide olduğu gibi yakışıklı mı Barış

şu Güney*in annesi ne uyuz yaa elime dolayıp yere vurasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…