Kuzey Güney Kanal D

Yenaa dizide olduğu gibi yakışıklı mı Barış

şu Güney*in annesi ne uyuz yaa elime dolayıp yere vurasım var

Çok daha yakışıklı..:) 1977 doğumlu ege üni.den mezun.:)
Annesi çok sevdiğim komşu ablam..Fakat barış çok hayırsız çıktı..Yada bulunduğu ortam onu değiştirdi.... 2 yıldır istanbul'da annesinin sesini duymak için bile aramadı.. Sürekli ağlar ve üzülür kadın..
Daha fazla yazıp deşifre etmeyeyim kendimi.:)

Güney'in annesini hiç sevmiyorum.. daha öncede demiştim nefret ederim böyle sinsi ve sessiz insanlardan..

hadi yaa kötü olmuş:2:

bende hiç sevmem böyle insanları... çıkarcı karı nolcek

simay intihar edecek gibime geliyo
herkesten darbe yedi çünkü
kimseciği kalmadı, tutunacak dalı kalmadı
rolu icabı sevmedim ama üsülüyorum genede o kıza...

bende dün netten izledim .....cemreyi seksiii yapmışlar bayaa yaaa.....şık giydiriyolar makyaj...bide saçları dağnık çok hoşşşş

valla merve bana hala çok açık ağızlı geliyor.....böyle mahsun kız rıolünü beğenmedim ....

en başarılı gülten teyzemm hahahah

güneyin banu ile şak şuk öpüşmesinden tiksinçç geldi...

banunun annesi zabani giibi maşallahh...

kuzeyi artık çıkarsınlar çukurdan yaaa...zeynep onu manken yapsın...

podyuma çıksında millet erkek görsün

baksır tanıtımı iyi olur bencee

‎27 Ekim 1983'te Adana’da beş çocuklu ailenin son ferdi olarak dünyaya geldi. Ortaokulu Yenice Özel Çağ Lisesi'ni bitirdi ve şu an Kültür Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okumaktadır. Adana’dayken Fiskobirlik, Güney Sanayii, Çukurova Kulübü, Devlet Su İşleri ve Tarsus Amerikan Kulübü’nde basketbol oynamış. Babasının cid...di bir kalp ameliyatı geçirmesinin ardından ailesiyle birlikte Adana'dan İstanbul’a taşındı. İstanbul Kalamış Lisesi’nden mezun olan Kıvanç’ın aklı fikri basketboldaymış. Tek hayali NBA’de basketbol oynamak olduğu için Ülkerspor’dan gelen cazip teklifi hemen kabul etmiş ve orada iki yıl forma giymiş. Sonra bir yıl Beşiktaş, bir yıl da Fenerbahçe’de oynamış. Ancak dönüş yaptığı Beşiktaş takımında sakatlanması tüm hayallerini suya düşürmüş ve profesyonel basketbol hayatına son vermiş; geçirdiği bu sakatlık sonucu mankenliğe yöneldi. Mankenliğe yönelmesi annesi sayesinde oldu. O dönemlerde yakın çevresinin sürekli fiziğine iltifatlarda bulunduğunu, model olması için kendisini yönlendirmeye çalıştığını söylüyor Kıvanç Tatlıtuğ. O ise bunlara hiç kulak asmamış. Ta ki annesinin yaptığı sürprize kadar! Annesi, Beylikdüzü’ndeki bir marketin camında ‘Profesyonel mankenlerle çalışır mısınız?’ ilanını görünce, Tatlıtuğ’un yanında bulunan bir fotoğrafını göndermiş. İlan verilen şirketten kendisini aradıklarında şaşkına dönmüş ama teklifi de kabul etmiş. ‘Ben sporcuyum ne işim olur mankenlikle’ derken bir anda kendini defilede bulmuş. Daha sonra gelen teklifleri değerlendiren Kıvanç, işin hoşuna gitmesiyle bu mesleğe profesyonel olarak başlamış. ‘Annemin beni model yapma hayali hep vardı.’ diyor Kıvanç...

bende oğluşumu kıvancın anası gibi manken yapmak istiyoruumm...oda sarışın çakır gözlüü eehhh yakuşukludaa olurmu acep geleceğin kıvancı hahahha

Eki Görüntüle 308626 bende oğluşumu kıvancın anası gibi manken yapmak istiyoruumm...oda sarışın çakır gözlüü eehhh yakuşukludaa olurmu acep geleceğin kıvancı hahahha

Kıvanç mı o.??
Anneside pijamayla poz vermiş..:)

Adana deyince hep böyle esmer karayağız delikanlı canlanır gözümde, nitekim tanıdıklarım öyle...
Kıvanç Tatlıtuğ tam tersi..

Kıvanç mı o.??
Anneside pijamayla poz vermiş..:)

Adana deyince hep böyle esmer karayağız delikanlı canlanır gözümde, nitekim tanıdıklarım öyle...
Kıvanç Tatlıtuğ tam tersi..

ayyyyyyyyyyyy alemsin yaww o benim oğlumm diğeride annem....bende kıvancın annesi gibi manken olsun diyorum..bide ameliyat olmuştu oğlumm bu küçük behlül diyorrrlardı hemşirelerr

ayyyyyyyyyyyy alemsin yaww o benim oğlumm diğeride annem....bende kıvancın annesi gibi manken olsun diyorum..bide ameliyat olmuştu oğlumm bu küçük behlül diyorrrlardı hemşirelerr

Ayyy çok utandım şimdi..İnan yazarkende düşündüm acaba pot kırarmıyım diye..:)
Çok özür dilerim canım..

Bende dikkatli dikkatli bakıyorum kıvanç tatlıtuğ benzerliğ çıkarmaya çalışıyorum.:))
Allaha emanet evladın benimde 3,5 yaşında oğlum var...

allah bağışlasın cnm evladını...şincik bu kıvancı beğeniyoruz yaaa...hikayesini okuyunca kendimi gördüm

bende bu oğlum için ayyyyy kıvanç gibi yakuşukluu manken olsun derdim....ondan koydumhahahahaha

nereden anladın yaramazki ne yaramazz veee onun ikizide var x2 yaramazlar yanii

gözlerinden anladım ilerde kızlar kapında kuyruk oluşturacak desene

Allah bağışlasın canım

seninde oğlunu Allah bağışlasın Yena

Son düzenleme:
Vay beee,bayağı diyecek şeyi varmış zeynebin...
Çoğu beğenmiyor ama yeni saç rengi çok yakışmış..

Kuzey'de fazla kahramanlık yapıyor artık...Hakkaten neyine güvenipte devam edecek evliliğine..

Fragmanın sonunda Merve boluğurun mimik hareketleri aynı küçük sırlardaki Ayşegül hali bide çok iyi oyuncu bilmem ne diyorlardı kız için Küçük sırlarda Sinem kobalın yeteneksizliğinin ürünü bana göre ayrıca fragmanda çekici bir taraf göremedim bu hafta reytinglerinin de arttığı yok hatta bu hafta 4.olmuştu bence bu dizinin ömrü bir sezon 2.sezon yapmak büyük yalnış olur.

Diziye Merve Boluğur geldiğinden beri kalitesi düşük geliyor gözüme..Ergenlerin idolü Merve, En sevdiğim dizilerin birinde..Şaka gibi..

Geçen seneden beri kemikleşmiş bir izleyici edinen Muhteşem yüzyıl ın karşısında gayet iyi bir sonuç 4.lük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…