Yenaadizide olduğu gibi yakışıklı mı Barış
şu Güney*in annesi ne uyuz yaa elime dolayıp yere vurasım var
Çok daha yakışıklı..:) 1977 doğumlu ege üni.den mezun.:)
Annesi çok sevdiğim komşu ablam..Fakat barış çok hayırsız çıktı..Yada bulunduğu ortam onu değiştirdi.... 2 yıldır istanbul'da annesinin sesini duymak için bile aramadı..Sürekli ağlar ve üzülür kadın..
Daha fazla yazıp deşifre etmeyeyim kendimi.:)
Güney'in annesini hiç sevmiyorum.. daha öncede demiştim nefret ederim böyle sinsi ve sessiz insanlardan..
Eki Görüntüle 308626 bende oğluşumu kıvancın anası gibi manken yapmak istiyoruumm...oda sarışın çakır gözlüü eehhh yakuşukludaa olurmu acep geleceğin kıvancı hahahha
Kıvanç mı o.??
Anneside pijamayla poz vermiş..:)
Adana deyince hep böyle esmer karayağız delikanlı canlanır gözümde, nitekim tanıdıklarım öyle...
Kıvanç Tatlıtuğ tam tersi..
Eki Görüntüle 308626 bende oğluşumu kıvancın anası gibi manken yapmak istiyoruumm...oda sarışın çakır gözlüü eehhh yakuşukludaa olurmu acep geleceğin kıvancı hahahha
maşallah yaaçok datlu buu.yerim ben onu çok yaramaz bi şeye benziyo
ayyyyyyyyyyyy alemsin yaww o benim oğlumm diğeride annem....bende kıvancın annesi gibi manken olsun diyorum..bide ameliyat olmuştu oğlumm bu küçük behlül diyorrrlardı hemşirelerr
Ayyy çok utandım şimdi..İnan yazarkende düşündüm acaba pot kırarmıyım diye..:)
Çok özür dilerim canım..
Bende dikkatli dikkatli bakıyorum kıvanç tatlıtuğ benzerliğ çıkarmaya çalışıyorum.:))
Allaha emanet evladın benimde 3,5 yaşında oğlum var...
nereden anladın yaramazki ne yaramazz veee onun ikizide var x2 yaramazlar yanii
Ayyy çok utandım şimdi..İnan yazarkende düşündüm acaba pot kırarmıyım diye..:)
Çok özür dilerim canım..
Bende dikkatli dikkatli bakıyorum kıvanç tatlıtuğ benzerliğ çıkarmaya çalışıyorum.:))
Allaha emanet evladın benimde 3,5 yaşında oğlum var...
Fragmanın sonunda Merve boluğurun mimik hareketleri aynı küçük sırlardaki Ayşegül hali bide çok iyi oyuncu bilmem ne diyorlardı kız içinKüçük sırlarda Sinem kobalın yeteneksizliğinin ürünü bana göre ayrıca fragmanda çekici bir taraf göremedim bu hafta reytinglerinin de arttığı yok hatta bu hafta 4.olmuştu bence bu dizinin ömrü bir sezon 2.sezon yapmak büyük yalnış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?