- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Geçen seneden beri kemikleşmiş bir izleyici edinen Muhteşem yüzyıl ın karşısında gayet iyi bir sonuç 4.lük
Bu nasıl bir oyunculuktur ya. Gözümü kırpmadan izliyorum. Bu bölüm şahaneydi yine. İşler karıştı. Bakalım ne olacak. Simay'ı seviyordum ama Kuzeyi kullandığı için çok kızıyorum.Gerçekten sevmiyor Kuzeyi. Başta seviyor sanıyordum ama ıııh. Başına sardı iyice Simay'ı. Bu dizi süper bence. Muhteşem yy. bu sene hiç izlemedim. Haftayı iple çekicem ahh ahh.
şu senaristlere biri akıl fikir versin zeynep o diziye ne alaka neeee
Bu hafta final hariç çok sıkıcı bir bölümdü gerçi Kuzey Zeynep aşkı bana bütünüyle sıkıcı geliyor ama :44: keşke bu kadar pat diye girmeselerdi.Aşkı memnu dizisinde Bihter Belül ilk bölümde aşık olmuşlardı kaç bölüm beklemiştik.Merve Boluğur hiç sevmem ama bazen öyle karakter yaratıyorlar ki dizilerde sevmediğin adamı bile sevebiliyorsun.Zeynep karakteri hala fazlalık diziye oturmamış gibi geliyor bana ne yazık kiHT magazin yazarı Memet Gülerin Merve Kuzey Güney dizisini kurtaramaz yazısını okumanızı tavsiye ederim.Bari Cemre Barış aşkı yapsalar.Bide şu Banunun annesi Hale Soygazi yılların oyuncusu falan diyorlar bence oyunculuğu berbat gerçi fazla botokstan da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?