Kuzey Güney Kanal D

Geçen seneden beri kemikleşmiş bir izleyici edinen Muhteşem yüzyıl ın karşısında gayet iyi bir sonuç 4.lük

Muhteşem yy. bu sene final yaparsa (ki reytinglerinden dolayı hiç sanmıyorum) seneye kuzey güney yerleşir zirveye canım.Haklısın muhteşem Sülüman yüzünden fazla izlenmiyo bizim Kuzey fırtınası
Bi ara tekrarı yok yazıyolardı ama şimdi yine vermeye başladılar tekrarlarını.

ya bu zeynep ne kadar yüzsüz biraz ağırdan sat kendini kızım hemen senden hoşlanıyorum filan dur bi daha dün geldin sürekli çoçuğu arıyosun sürekli rahat bırakmıyosun yapmacık hareketler filan sinir oluyorum bu kıza

Kızlar bişey farkettim ben :) Topiğin ilk sayfalarında Cemre ye kızıyoduk.Yok efendim güzel değil yapmacık oyunculuğu iyi değil diye.
Şimdi de Zeynebi hazmedemiyoruz bi türlü.Kuzeye yapıştı diye.Ben şunu anladım ki biz topikcek Kuzey i kıskanıyoruz Kimden hoşlansa kime ilgi duysa istemiyoruz bi bahane buluyoruz ona.Şimdi Zeynep çıktı piyasaya Cemre bi güzel bi iyi görünmeye başladı gözüme.

Son düzenleme:
cemre bence birtane

ama hatayi bastan yapti güneye güvenmekle onu secmekle.. kuzeyin kiymetini gec anladi malesef..

ama simay ile kuzey süper yakisiyolar diye düsünüyorum.

muhteşem yüzyılın gününde yayınlanmasa bence reytingleri daha fazla olur...çünki m.yüzyılı takip edenler geçen seneden fazla...
bence kanal d arka sokaklara son vermeli ve p.tesiye alamlı yada salı öylebirgeçerki zamankiyi kaydırsın ne bilem yaa aynı gün olmasın süloyla..zaten tekrar vermemekten vazgeçti..pazar gecesi oynuyor...

gelelim kıvancımızaa.....allahımm serseri diyolar ama taş taşırım bakarım karıma diyor..delikanlı adam böyle olurrr.........annesine zaten gıcığım o kızlamı evlendin diyo laff sözzz.........

kuzey güney akşamı bugün

gelsin soslu makarnalar izlensin kuzey güney bir soluktaaaaaaaaaaaa

ya bu zeynep hala anlamıyormu kız arkadaşı olan birine sen nasıl ben senden hoşlanıyorum dersin bu ne hadsizlik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa afferim banu simayı nasıl 2 dk da harcadın simayda anladı artık dedikoduyla arkadaşlıgın yürütülmiceğini

Ne güzel bir bölümdü..Demekki neymiş..Kuzey'in kafası bayağı çalışıyormuş işte .:)
Masada fikirlerine banu hn.bile onay verdi...:)

Ben zeynebe bayılıyorum. İyiki diziye dahil olmuş..
Banu kıskandı sanki..:)

Bu nasıl bir oyunculuktur ya. Gözümü kırpmadan izliyorum. Bu bölüm şahaneydi yine. İşler karıştı. Bakalım ne olacak. Simay'ı seviyordum ama Kuzeyi kullandığı için çok kızıyorum. Gerçekten sevmiyor Kuzeyi. Başta seviyor sanıyordum ama ıııh. Başına sardı iyice Simay'ı. Bu dizi süper bence. Muhteşem yy. bu sene hiç izlemedim. Haftayı iple çekicem ahh ahh.

Bencede simay, kuzey'i sevmiyor..
Bencilin ve akılsızın teki.
Annesi vardı gıcık olan, birde başına Simay çıktı..

Bu hafta final hariç çok sıkıcı bir bölümdü gerçi Kuzey Zeynep aşkı bana bütünüyle sıkıcı geliyor ama :44: keşke bu kadar pat diye girmeselerdi.Aşkı memnu dizisinde Bihter Belül ilk bölümde aşık olmuşlardı kaç bölüm beklemiştik.Merve Boluğur hiç sevmem ama bazen öyle karakter yaratıyorlar ki dizilerde sevmediğin adamı bile sevebiliyorsun.Zeynep karakteri hala fazlalık diziye oturmamış gibi geliyor bana ne yazık ki HT magazin yazarı Memet Gülerin Merve Kuzey Güney dizisini kurtaramaz yazısını okumanızı tavsiye ederim.Bari Cemre Barış aşkı yapsalar.Bide şu Banunun annesi Hale Soygazi yılların oyuncusu falan diyorlar bence oyunculuğu berbat gerçi fazla botokstan da olabilir

tezın mukeemmel cnm,botokstan olabılır bak,kadının suratında ıfade yok ayol,oyleee bakıyo..omu konusuyo acaba ondanda suphelıyım ben

Kızlar ayaklı gazete sitesi yeni bir reyting anketi başlattı.Gece 12 de başlıyor.Sabah 10 da bitiyor.Ana haberi oyluyorsunuz.Sonra sayfayı yenileyip izlediğiniz diziyi.
Sadede geleyim dün akşam Kuzey Güney %74 ,Muhteşem yy. ise sadece % 16 izlenmiş. Normal reyting ölçümleri çok az insanın evinden yapılıyor.Onlar ne izlerse reyting ona göre belirleniyor.Ama bu sistem iyi oldu bence.Herkes oy kullanabiliyor sonuçta :)

kuzeyin matmazele kapı önündeki sağolun.. bakışı,
ihtiyaç duyduğu, adeta aç olduğu samimi desteği hissetmesi, samimice hissettirmesi,
ince ve içten tebessümle dudaklarındaki mimiklerle yansıtması,,yansıtabilmesi,,
matmazel,,kuzey,, kapı önündeki bu bir iki dakikalık sahne üzerine ne çok şey konuşulur.
kaçıncı bölümdeyiz bilmiyorum ama,, etki hissettiren etkisini hissettiğim, ikinci sahneydi. hatırlamak hoşuma gidiyor.

Bu zeynep bana çok lüzumsuz geldi dizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…