Kuzey Güney Kanal D

1'inci Türk Ürünleri Sergisi için geçtiğimiz ay gittiği Hindistan'da 'Nene Hatun' filmini satan ve Bollywood sinemasından da bin adet film siparişi alan yapımcı Veysi Dündar; bu kez de İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) davetlisi olarak Cezayir'e gitti.

Dündar'a gezisinde 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Güllü'yü canlandıran Erhan Ufak ve 'Deli Hüsnü'yü oynayan Adnan Erdoğan da eşlik etti. Türk fuarına katılan üçlü; yoğun ilgi ve aşırı izdihamdan dolayı sıkıntılar yaşadı. Yapımcı Dündar; Cezayir gezisiyle ilgili şunları anlattı:

"Arap dünyasında Türk dizileri ve filmleri çok iyi biliniyor. Bu yapımlar sayesinde Türkler'e ve ülkemize büyük sevgi besliyorlar. 'Kurtlar Vadisi'nin oyuncularını görünce çıldırdılar, standımıza akın ettiler. Adnan (Erdoğan) ve Erhan (Ufak) imza verip fotoğraf çektirmekten yoruldu.

TESİYAP davetlisi olarak Hindistan'a gittiğimde de gördüm ki; bizim sinemamız büyük beğeni topluyor. Ben onlardan bin film siparişi aldım. Bu arada Cezayir'den de çok talep geldi. Özellikle Arap oyuncular; bizim projelerimizde oynamak için can atıyorlar.

Cezayir halkı Kenan İmirzalıoğlu'na bayılıyor ama Kıvanç Tatlıtuğ'a tapıyorlar. Türk olduğumuzu öğrendiklerinde, bize Kıvanç'ın fotoğraflarını gösteriyorlardı. Sonradan öğrendik ki, Kıvanç yüzünden eşinden boşanan yüzlerce kişi varmış! Kadınlar; Kıvanç'ın fotoğraflarını telefonlarına duvar kağıdı yapıyorlarmış. Eşleri de bu duruma bozuluyormuş."

HAYRETTİN PAŞA'NIN DİZİSİNİ ÇEKECEK

Cezayir'de yayınlanacak bir projesi olduğunu açıklayan Veysi Dündar, "Cezayir'de yakında kurulacak özel kanallardan biri için Barbaros Hayrettin Paşa'nın dizisini çekeceğiz. Hayrettin Paşa; Cezayir'de ayaklanmaları durduran, Akdeniz'i Türk gölü haline getiren önemli bir şahsiyet" diye konuştu.

tezın mukeemmel cnm,botokstan olabılır bak,kadının suratında ıfade yok ayol,oyleee bakıyo..omu konusuyo acaba ondanda suphelıyım ben

Hizmetçisiyle konuştuğu sıradaki İfadesi korkunçtu.Eski Türk filmleri aşığı biri olarak Yeşilçam emektarlarına saygım sonsuz hatta geçenlerde vefat eden Mesut Engin için içim cız etti ama her Yeşilçam sanatçısı mükemmel oyuncu diye kabul edecek değiliz Gençliğin de güzel kadınmış ama gel gör ki yıllar acımasız

haklısın aslında,ama ben malesef ki bu dizideki oyunculugunu begenmiyorum..bana ifadesiz geliyor..bide su zeynep çıksa gitse,dönse tekrar yurtdısına ne güzel olur..onu hiç sevemedim hatta...yakısmadı bu diziye,simayı begeniyorum güzel oynuyor kuzeyede çook yakısıyor..

Simay da başta iyiydi ama sonradan bozuldu.Cemrelerin evinde kaldı iyi ağırladılar Banuya yalakalık olsun diye şirkette Cemre senin için ne dedi falan diye söylüyordu Banuya o ilgilenmiyorum dedi.Az değil yani Simay da ama Merve konusun da hak veriyorum diziye oturmamış gibi geliyor.Bir bayan olarak aşk bekliyorum diziden ama Kuzey Zeynep yan yana gelince hiç heyecanlanmıyorum şahsen Reyting kaygısıyla soktular Merve Boluğuru diziye ama bence yerinde bir karar olmadı

bu bölümde en çok konuşulacak sahne bence de..

en son kapıda sami bey karını getirdim dedi ya kuzeye zeynep şok oldu orda dedimki ohhhhhhhhh zeynep çatla adam evli sana burda ekmek yok hadi naş dedim inşallah anlamıştır bıraksın artık kuzeyin peşini ya çıkarın şu kızı diziden ya

Woooow simay'a bak sen...Dağdan geldi bağdakini kovuyor..
Allahım deliriyorum kendini zorla yamamaya çalışan kızlara..
Bırak kuzey senin peşinden koşsun..aileside biliyor tabii kızlarının halini tapkilerinde haklılar diyeceğim artık.:)

Zeynep'çiğim üzülme sen koskoca stilistsin.
KAyınvaldene sen yakışırsın.

evet yaa simaya bak kuzey ona nneler diyor ama o hala ahkam kesiyor...manyak yaaa...kuzeyde çok delikanlı yani söylesin ailesine ne hali varsa görsün çocuğu kafaladı yalanları ile..ev arkadaşı bile tiksindi kızdan...

şunu anlamadım banu neden sıkıntılıydı..bide şu güneylerin işinde çalışıyorsa kuzey başına bi hal gelecek gibi ferhat içerden adamını yollayıp işleerine gedik koymasa yaa

burda asıl kaynana benim heralde

kimseyi yakıştıramadım Kuzeyimeee kimseyi

Son düzenleme:
Simaydan nefret ediyorum. Yalaka, dedikoducu, yalancı. Kuzeye hiç yakışmıyor. Hele o devamlı ağlak suratı

dış görünüş olarak en cok kuzeye yakısan bence simay.. ama karakter malesef 0 kızda...

zeynepde cok gıcıkkk yaa.. cemre en tatlisi.. gerci oda komplexli bıraz ama

gençler benim aklım mantığım bir şey almıyor .simay çok güzel bir kız.hem de iş ve tahsil olarak da kuzeyden iyi.üstüne kuzey bir de sabıkalı.
bu kaynana zırıltısı ne diye istemiyor bunu gelin olarak,oğluma layık değil demeler.oğlu kimmiş ya,sinir olurum böyle kendine bakmadan başkasını beğenmeyenlere.eskiden zengin damat beklenirdi şimdi zengin gelin mi beklenir oldu?

kafadan sıyrık oldugunu burdan anla iste.. zamanında cok dayak yemis kadınn.. aklı bırazz üsütükk...

Zerrinn Tekindor hariç tüm kadın oyuncular çok itici bu dizide

onun oynadığı karaktere ben de bayılıyorum ya.yaşlanınca da öyle olmak isterim.hayattan kopmamış,hala hayalleri olan,süslü bakımlı(evi de süslü bu arada dikkat ediyorum dekoruna),gülmeyi ,eğlenmeyi unutmamış,ama bunların hepsinin üstüne evladını yerleştirmiş hem koruyucu hem arkadaş süper bir anne.
hele o kahakası yok mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…