tezın mukeemmel cnm,botokstan olabılır bak,kadının suratında ıfade yok ayol,oyleee bakıyo..omu konusuyo acaba ondanda suphelıyım ben
Hizmetçisiyle konuştuğu sıradaki İfadesi korkunçtu.Eski Türk filmleri aşığı biri olarak Yeşilçam emektarlarına saygım sonsuz hatta geçenlerde vefat eden Mesut Engin için içim cız ettiama her Yeşilçam sanatçısı mükemmel oyuncu diye kabul edecek değiliz Gençliğin de güzel kadınmış ama gel gör ki yıllar acımasız
Simay da başta iyiydi ama sonradan bozuldu.Cemrelerin evinde kaldı iyi ağırladılar Banuya yalakalık olsun diye şirkette Cemre senin için ne dedi falan diye söylüyordu Banuya o ilgilenmiyorum dedi.Az değil yani Simay da ama Merve konusun da hak veriyorum diziye oturmamış gibi geliyor.Bir bayan olarak aşk bekliyorum diziden ama Kuzey Zeynep yan yana gelince hiç heyecanlanmıyorum şahsenhaklısın aslında,ama ben malesef ki bu dizideki oyunculugunu begenmiyorum..bana ifadesiz geliyor..bide su zeynep çıksa gitse,dönse tekrar yurtdısına ne güzel olur..onu hiç sevemedim hatta...yakısmadı bu diziye,simayı begeniyorum güzel oynuyor kuzeyede çook yakısıyor..
kuzeyin matmazele kapı önündeki sağolun.. bakışı,
ihtiyaç duyduğu, adeta aç olduğu samimi desteği hissetmesi, samimice hissettirmesi,
ince ve içten tebessümle dudaklarındaki mimiklerle yansıtması,,yansıtabilmesi,,
matmazel,,kuzey,, kapı önündeki bu bir iki dakikalık sahne üzerine ne çok şey konuşulur.
kaçıncı bölümdeyiz bilmiyorum ama,, etki hissettiren etkisini hissettiğim, ikinci sahneydi. hatırlamak hoşuma gidiyor.
woooow simay'a bak sen...dağdan geldi bağdakini kovuyor..
Allahım deliriyorum kendini zorla yamamaya çalışan kızlara..
Bırak kuzey senin peşinden koşsun..aileside biliyor tabii kızlarının halini tapkilerinde haklılar diyeceğim artık.:)
zeynep'çiğim üzülme sen koskoca stilistsin.
Kayınvaldene sen yakışırsın.
gençler benim aklım mantığım bir şey almıyor .simay çok güzel bir kız.hem de iş ve tahsil olarak da kuzeyden iyi.üstüne kuzey bir de sabıkalı.
bu kaynana zırıltısı ne diye istemiyor bunu gelin olarak,oğluma layık değil demeler.oğlu kimmiş ya,sinir olurum böyle kendine bakmadan başkasını beğenmeyenlere.eskiden zengin damat beklenirdi şimdi zengin gelin mi beklenir oldu?
kafadan sıyrık oldugunu burdan anla iste.. zamanında cok dayak yemis kadınn.. aklı bırazz üsütükk...
Zerrinn Tekindor hariç tüm kadın oyuncular çok itici bu dizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?