Kuzey Güney Kanal D

Cok guldummmmmm

Ama......

kafadan sıyrık oldugunu burdan anla iste.. zamanında cok dayak yemis kadınn.. aklı bırazz üsütükk..

Bu yoruma daha cok guldummmm

Aynen bende cok beyeniyorum oynadigi karakteri. Ozelliklede kizina sahip cikmasi yok mu bayiliyorummmm.

Ins kiz bebegi bekliyorum haziran 2012'de ve esimin dedigi sen kesinnnn boyle cadaloz biri olursun kizini kimselere ezdirmezsin diyo oylede yaniii

Hakikkaten kadinla cok guzel ozlestin dizideki karakter. Bu yuzdende cemre hic korkmasin anasi sayesinde hep dizide kalir oyle veya boyle!

Bi foruma kuzeyle güneyin annesinin resmini koymuşlar altınada türk sinema tarihinin en gıcık annesi demişler

Cemre'ye ne oldu böyle,nedir bu kuzey sevdası birden...
kuzey'in zeynebi öpmesine simay ve cemrenin ayrı yerlerden melül melül bakmaları komikti.:)

Hele arabanın tekerleğini sökmeleri ne büyük fırlamalık.:)

Son düzenleme:
cemre kesin assitanı olduğu adamla ilişki yaşayacak. ve gerçekten kuzeyin birden zeynepe dönmesi akışı değiştirdi. bence dizi biraz karıştı.

ben ilk bir kaç hafta merakla ve severek takip ettim ama sonradan çok sıkıldım hiç bi konusu yok gibi gelmeye başladı...aslında tam tersi çok güzel konusu olup işlenemiyormuş hep dönüp duruyormuş gibi geldi...sonradan zeynep falan girmiş falan filan...dizi kendisiyle çelişiyor.... hapislerde yatarken cemre için onca acı çek aşkından ölen kuzey değil miydi? bence kuzey güney birden alevlenen ama sonra kendi kendini söndüren bir dizi...

Çünkü cemre abisinin sevgilisi idi..Kuzeyde hiç kimseye yamuk yapmayacağı için aşkını kalbine gömdü zamanlada küllendi sanırım..
Bunu işliyorlar anladığım..Birde cemre'nin ona değilde abisine aşık olduğunu gördü..

Fakat cemre ye hala çok değer veriyor..
Dün güzel bölümdü ben seviyorum diziyi..

evet bende bu söylediklerinden dolayı seviyorum zaten.kokoş bi yaşlı olcam ben
napim Kuzey*e kimseyi yakıştıramıyorum
senin olsun o zaman canım.

ben onun baklavalarından çoktan vazgeçtim zati
sen evlisin zaten canım. Türk dizi tarihinn tüm çekici irkekleri benim

çünkü bekarım
Bi foruma kuzeyle güneyin annesinin resmini koymuşlar altınada türk sinema tarihinin en gıcık annesi demişler
çok doğru demişler

Son düzenleme:
kuzey ve güneyin anası, sürekli gözü dönmüş bi şekilde ortalıkta civleyip duruyo
kocası geldimi de suç işleyen kedi gibi sinim sinim siniyo

güneyin kimseylen alakası yok, işlerine adamış kendini hayatını, ama arabasının 4 tekeri artık yok

simayın eline bi fırsat geçse dizidekilerin topunu yakar Allah canıma alsın

cemre kuzeye aşık, kuzey zeynepi öpüyor. yani iki kadın bir el adamı tabi burdaki el nikahı basan simay oluyor

anam bu güneyin sosyetik sevgilisini çalışırken gören varmı
ya kuyumcuda ya kuaförde yada evde kıç üstü yatakta

ha işyerindede görünüyo bazen ama koridorları arşınlarken sadece
elindeki dosyalara kendi çalışmıyo kanmayın
çalışıyorum süsü veriyo

hahahyy koptum valla alemsin kızz
o kadan para bende de olsam koridorları arşınlamaz arşınlatırdım yerime

evet ya nasil bir anne bu

bende daha dün izleyebildim...günden güne kuzeyin anasına gıcık oluyorum geçmişin hesabını soruyor sürekli adama yaaa......

sonra simayyyyyyyyyy herşeyi hak etti o kız ama ne kadarda aşağlaştı yaaaaa resmen banuya yalvardı...sonra güney bi çekişmede oda annesine benziyor ama otokntrolü iyi birde kardeşine hala borçlu olduğunu unutmuyor.......

gerçekten merveden sonra cemre güzelleşti yaaaa kim ne derse desinnnnn ..........bide salak banu demiyormu cana yazıyor....

gülten teyzemmmm gerçekte böyle bir annem olsun isterdim panter gibi ya.....

kuzeyimmm yükselllll artık alem delikanlı görsün nasıda yakışmış siyahlar onaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…