Zerrinn Tekindor hariç tüm kadın oyuncular çok itici bu dizide
burda asıl kaynana benim heralde
kimseyi yakıştıramadım Kuzeyimeee kimseyi
gençler benim aklım mantığım bir şey almıyor .simay çok güzel bir kız.hem de iş ve tahsil olarak da kuzeyden iyi.üstüne kuzey bir de sabıkalı.
bu kaynana zırıltısı ne diye istemiyor bunu gelin olarak,oğluma layık değil demeler.oğlu kimmiş ya,sinir olurum böyle kendine bakmadan başkasını beğenmeyenlere.eskiden zengin damat beklenirdi şimdi zengin gelin mi beklenir oldu?
kafadan sıyrık oldugunu burdan anla iste.. zamanında cok dayak yemis kadınn.. aklı bırazz üsütükk..
onun oynadığı karaktere ben de bayılıyorum ya.yaşlanınca da öyle olmak isterim.hayattan kopmamış,hala hayalleri olan,süslü bakımlı(evi de süslü bu arada dikkat ediyorum dekoruna),gülmeyi ,eğlenmeyi unutmamış,ama bunların hepsinin üstüne evladını yerleştirmiş hem koruyucu hem arkadaş süper bir anne.
hele o kahakası yok mu.
Bi foruma kuzeyle güneyin annesinin resmini koymuşlar altınada türk sinema tarihinin en gıcık annesi demişler
evet bende bu söylediklerinden dolayı seviyorum zaten.kokoş bi yaşlı olcam benonun oynadığı karaktere ben de bayılıyorum ya.yaşlanınca da öyle olmak isterim.hayattan kopmamış,hala hayalleri olan,süslü bakımlı(evi de süslü bu arada dikkat ediyorum dekoruna),gülmeyi ,eğlenmeyi unutmamış,ama bunların hepsinin üstüne evladını yerleştirmiş hem koruyucu hem arkadaş süper bir anne.
hele o kahakası yok mu.
napim Kuzey*e kimseyi yakıştıramıyorumNeden acaba..
sen evlisin zaten canım. Türk dizi tarihinn tüm çekici irkekleri benimsenin olsun o zaman canım.
ben onun baklavalarından çoktan vazgeçtim zati
çok doğru demişlerBi foruma kuzeyle güneyin annesinin resmini koymuşlar altınada türk sinema tarihinin en gıcık annesi demişler
kuzey ve güneyin anası, sürekli gözü dönmüş bi şekilde ortalıkta civleyip duruyo
kocası geldimi de suç işleyen kedi gibi sinim sinim siniyo
güneyin kimseylen alakası yok, işlerine adamış kendini hayatını, ama arabasının 4 tekeri artık yok
simayın eline bi fırsat geçse dizidekilerin topunu yakar Allah canıma alsın
cemre kuzeye aşık, kuzey zeynepi öpüyor. yani iki kadın bir el adamıtabi burdaki el nikahı basan simay oluyor
anam bu güneyin sosyetik sevgilisini çalışırken gören varmı
ya kuyumcuda ya kuaförde yada evde kıç üstü yatakta
ha işyerindede görünüyo bazen ama koridorları arşınlarken sadece
elindeki dosyalara kendi çalışmıyo kanmayın
çalışıyorum süsü veriyo
evet bende bu söylediklerinden dolayı seviyorum zaten.kokoş bi yaşlı olcam ben
napim Kuzey*e kimseyi yakıştıramıyorum
sen evlisin zaten canım. Türk dizi tarihinn tüm çekici irkekleri benim
çünkü bekarım
çok doğru demişler
kuzey ve güneyin anası, sürekli gözü dönmüş bi şekilde ortalıkta civleyip duruyo
kocası geldimi de suç işleyen kedi gibi sinim sinim siniyo
güneyin kimseylen alakası yok, işlerine adamış kendini hayatını, ama arabasının 4 tekeri artık yok
simayın eline bi fırsat geçse dizidekilerin topunu yakar Allah canıma alsın
cemre kuzeye aşık, kuzey zeynepi öpüyor. yani iki kadın bir el adamıtabi burdaki el nikahı basan simay oluyor
anam bu güneyin sosyetik sevgilisini çalışırken gören varmı
ya kuyumcuda ya kuaförde yada evde kıç üstü yatakta
ha işyerindede görünüyo bazen ama koridorları arşınlarken sadece
elindeki dosyalara kendi çalışmıyo kanmayın
çalışıyorum süsü veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?