Kuzey Güney Kanal D

[video=youtube;6AtLMgIBt78]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6AtLMgIBt78[/video]

zeynep ne sepeple diziye dahil oldu hala anlamis degilim. soguk bi kiz hic albenisi yok öte yandan , cemreye daha düne kadar ölüp biten kuzey simdi bide buna asik oldu, ya kza ne demeli insan iki günde tanidigi adam icin o kadar göz yasi döker mi ? pess diyorum

dizi de merak konuus sahsim icin simay la handan hanimin duurumu, banuyu da begeniyorum hos kiz cok zayif ama bugün giyidigi elbisenin meme kismini dolduramamisti yazik :)

Bu diziye bişey oldu ..
İlk 5 bölüm resmen sinema tadında bir çekim var idi ..
Oyunculuklar keza oyle idi.
Şimdi bildiğin vasatın altında saçma sapan inandırıcılıgını yıtırmıs bır basıt dızıye donustu ..
Yazık oldu :50
:

simaaaaay Allah seni napmasın emi
sayende, kaynananın anasından emdiği sütü burnundan getirdin

banunun abisi banuya ortaklık hediyesi verdiğinde, güney ''pıhhh'' diye nasıl güldü ama
barış eşekten düşmüş karpuza döndü feleği şaştı:18:

cemrenin hamlesine şok oldum
yılbaşı gecesi ali nin evinde, ali ye zeynepin peşinden koştuğunu söyledi ya anaaaaaaaa....
kuzeyi zeynep ten uzaklaştırma çabasıydı bu içten içe
zeynep le ali yi birbirine yaklaştıracak kıvılcımı verdiiiiiiiii
benden kaçmazzzz
bakalım başarılı olabilecekmi bundan sonrasında...

ben bu diziyi nasıl sevmiştim başlangıçta
evet cemreyi uyuz bi tip buldum ama kuzeyin ona aşkını sevmiştim
şimdi çat diye bi kız çıkarıyorlar ortaya kuzeyin o bitmeyen abisine rağmen birtmeyen büyük aşkı bir anda unutuluyor
sanki kuzey cemreyi hiç sevmedi
o kadar seven adam nasıl hemen başkasına böyle meylediyor
kuzey diye göklere çıkardıkları karakteri batırıyorlar haberleri yok

katılıyorum uyuz uyuz ağlaması deli ediyor beni

handanın gelini tam kendisi gibi uyuz.hiç şikayet etmesn bence

simay, handanı çatlattıkça garip bi şekilde mutlu oluyorum

kuzey ile simay zaten nikah yapmamislarmiydi :26:

[video=youtube_share;6jVHqmX4A8s]http://youtu.be/6jVHqmX4A8s[/video]

Simayın ailesi için düğün yapıyolar heralde düğünde de göstermelik nikah

Kuzey Güney i ısrarla izlemeye çalışıyorum ama çok uzatıldı bu zoraki evlilik..sözünde durma,dürüst insan durumu...
düpe düz enayilik bence..
gerçekçi olmak gerek. ortada bebek yok bişey yok..başka birini seviyorsun ve mecburen evli olduğun kişiden nefret ediyorsun..
Buna rağmen ailesine mahçup olmasın diye evli kalıyorsun...Olduuu...

Kuzey gecesi:92:

şu simayı da öldürüp çıkarsınlar diziden

Netten izliyorum ki izlerken bile bazı bölümleri hızlı geçiyorum....

Kuzeyi ne yapacaklarını şaşırdılar baştan bi ferhat sardılar adamın başına canı pahasına salaklıklar yaptırdılar...şimdide simay....yena arkadaşım doğru demiş..yani biizi salakmı sanıyolar hani erkek özelliklede kandırılmış hangi erkek bu kadar fedakarlık yapar vurursa vursun ailesi kızlarına sahip çıksaydı önce....

Handan hanımı hiç sevmiyrum ama simayla olan duurmunda kadın haklı....zaten sevmiyordu ..damdan düşer gibi evine yerleşti milletin yanında anneciğim babacığımm millet giidince çemkirmeler...

Handan körmü oğlunun istemediğinide gördüğü için bu kadar şiddetlendi...bence kuzey ister görünseydi sesi çıkmazdı...

Artık kuzeyin yıldızı parllasın yaaaaaaaaaa.....güney ve banu iyi gidiyor orada annesi gıcık...bu gece muhteşem gecesi perşembe izlerim netten artık....

Saçma sapan bir düğün simayı iyice köylü kızı gibi yapmışlar zeboşun dediği gibi öldürsünler gitsin

Hiiç dayanamadığım kişilik olduğu için Handan hanımdan nefret ediyorum, ama bu gece çok acıdım ona..
diyor ya para yok pul yok nereye gideceğim...İnsanın birine özellikle maddi açıdan bağımlı kalması ne fena bişey.
Tüm kadınların ayaklı üzerinde durması şart..Hayat bu ne olur ne olmaz...

Cemre'nin göz rengi gittikçe güzelleşiyormu banamı öyle geliyor.
dizinin sonunda otel havuzunda yüzü çok şahaneydi valla..:)
Güney'in bakışlarıda deldi geçti..Oda ne salak durmuş kıza çok güzelsin diyor..Hem hırsın uğruna terket sonrada çok güzelsin de..
Gülten hanım paralar seni haberin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…