Kuzey Güney Kanal D

banunun güneye karşı küçümsemeci davranışı güneyin aklının yerine gelmesini sağladı ve karaktersiz güney asıl namuslu asıl güzel asıl onu sevenin cemre oldugunu anladı ama çok geç çünkü artık cemre ondan nefret ediyor ki doğal bişi benim eski nişanlım öyle simitçi dükkanlarında başka kızla ben gördüğüm halde sevişseydi sadece nefret etmezdin onu yok ederdim aman allah korusun:2::2:zeynepe gıcık oluyorum niyemi? ya sen tanımadıgın çocuga git senden hoşlanıyorum de sonrada sanki 2 yyıldır çıkıyorlarmış gibi ortalıgı birbirine kat ağla zırla parise git ya sana noluyo kızım ya bu arada senarister anladı gerçek güzelliğin ve oyunculuğun cemrede oldugunu o yüzden cemrenin rolünü arttırdılar bakın güneyi cemreye döndürdüler nedenmi çünkü hep bıkdıgımız küçük cadı yani merve boluğur eskimiş yüzünün tutmıcagını anladılar senaristler akıllı çıkarın zeynebi olsun bitsin simaya gelirsek o kızı ben bizim geline benzetiyorum huyları karaktersizliği aynı bizim gelin allah düşmanımın basına vermesin öyle birisini son sahne havuz sahnesinde güney bakıyodu ya kenardan ben nasıl küfür ediyorum ama izlerken lan sen daha geçen banunun peşindeydin kızı otobüs duragından almadın banu sana kızıyo die banunun köpeği senin havuz basında ne işin var dizi gittikçe güzelleşiyor şu zeynep çıksın aradan zaten bi işe yaramıyo hele o turuncu saçları iğrençti siyah yaptı adama benzedi diyeceğim şu ki nolur kuzey cemre aşkı olsun nolur

arkadaşlar önemli bir konu hakkında birşey sorup siz değerli izleyecilere fikir danışmak istiyorum

bu dizi neden tutmadı?

bir aşk-ı memnu yaprak dökümü ezel v.b gibi tutmadı

neden?

arkadaşlar önemli bir konu hakkında birşey sorup siz değerli izleyecilere fikir danışmak istiyorum

bu dizi neden tutmadı?

neden?
Gizem kalmadı herşey çok çabuk çözüldü birde gerçek aşk yok kimin eli kimin cebinde hesabı herkes birbirine hayran aşık hale geldi yarın kim kime yakınlaşacak belli değil dizide ,bence Kıvanc Tatlıtuğun oyunculuğu ziyan oluyor bu dizide.

bu dizi neden tutmadı?

neden?

Bence kıvanca iyi bi partner bulamadılar ondan:26:

bu dizi neden tutmadı?

neden?

Tek suçlu muhteşem yüzyıl..

Onun dışında güzel değişik dizi..alışılmışın dışında..
Tek şikayet ettiğim konu Kuzey'in dürüst adı altında saf konumunaa sokmaları...
ben her hafta izliyorum.:)

Son düzenleme:

bu dizi neden tutmadı?

neden?

Ben izlemeyen daha doğrusu denk geldikçe izleyen izleyici kısmındayım...Neden izlemiyorum sıkıcı geliyor bana sadece fragmanları takip etsem bile anlıyorum gelişmeleri. Gereksizce uzatılan detaylar var birde aşk yok adamakıllı yaşanan...

başlarda çok heycanlıydı ...ama konusu sonradan saçma geldi...daldan dala kndurdular...kuzeyi daha derinde tutup birden parlamasını beklerdim...entrikası az ondan tutmadı.diyeceğim ama muhteşem yüzyıllada çakışmasıda bi etken..

şimdi ben o gece süloyu izliyorum ama kuzey perşembe oynasa kalkamadan onuda izlerim

sebep tabi ki hürrem

bir de Kuzey*e hiçbir kız yakışmıyor.Merve Boluğur acemi cadıdan çıkıp gelmilş sanki. yakışmıyor hiçbiri

diziyi izlenir kılan güney,sami baba bi de kuzeycik

sen cemrenin aşkından öl geber,uğruna kavgalar et senelerce hayalini kur felan sonra başka yöne dönsün duygular

oldu... sıkıldım diziden izleyesim gelmiyo yarıya kadar anca bakabiliyorum...

bu dizi neden tutmadı?

neden?
canım dizi tuttu niye tutmadı diyosun anlamadım ben

1- İnandırıcılık yok ..
İlk 5 bölüm deli gb uzaktan uzağa sevip acı çeken mert agzından laf cıkmayan o adam gitti , şıpsevdi bir kuzey geldi .. inandırıcılıgı kalmadı ..

2- Kıvanç tatlıtuğa partner seçimleri yanlış / guzel yada değil bilemem ama cemre ve diğer kız ( adını unuttum ) uymuyorlar kıvanca .. hem goruntu olarak hem paslaşamıyorlar oynarken .. oturmuyor bişeyler itici kalıyor ..

3- Dengesiz bir senaryo var ortada..
Başlarda nefret ettiğimiz baba kuzuya döndü
Acıdığımız anne cadıya döndü

Güney karakteride belirsiz .. ne bu adam hırslı - kinci - paragöz çıkarcı mı ? yoksa iyi kalpli - vıcdanlı - aşık mı ? hıc tutarlılık yok ..
Bir anda simay karakterının ustune yuklendıler dizi simayın ustunden yuruyor resmen kaldıkı o hatunda oyle aman aman rol cıkaramıyor bıyerden sonra sıkıyor insanı..

ya Zaten bu donem dızılerın ustunde bır ugursuzluk var hıcbırı eskı tadı vermıyor
ne bıleyım mesela bır Asmalı konak baslayacak dıye saatler oncesınden otururduk bız tv basına .. hadı o kadar uzaga gıtmıyeyım
Aşk-ı Memnu mesela : sureklı bır heyecan , acı , entrıka vs.. vardı
Bu dönem hıcbırı yok .. Zaten tv'den ızlemıyorum , netten izliyorum artık.. oda eserse..

canım dizi tuttu niye tutmadı diyosun anlamadım ben

cnm aslında reyting cihazına gerek yok

reytingin ta kendisi kk ve kk bayanları

tutmadığını da burda ki sayfa sayısından anlıyabiliyoruz(m)

kazen bile farkında gerisini sen düşün

cevaplar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar

farkedildiği gibi ay yapım bu sene başarısız oldu....

bencede tutmadı ilk bi kaç bölüm izledim sonrası yok çünkü dizide hiç bi tutarlılık yok

bu sene mki dizilerin hepsi öle bence hiç birini merak edip beklemiyorum ne olacak diye merak etmiyorum ölesine hangisine denk gelirsem bakıyorum o kadar

dizinin seyri sapitti da ondan , mesala merve boguluru diziye neden dahil ettiler sacma bir girisim, kiz soguk saylon gibi bir tip anca disi terminatör olur ondan. öykü karayelin nesi varmis kiza söylenmedik laf birakilmadi, neymis güzel degilmis. utanmasalar cirkin diyecekler.
bence oyunculugu süper , güzelde.

birde kuzey ile zeynep arasinda ask olacak diye zavallim simayi saykoya bagladilr, sülün gibi kiz halbuki.

Azrasılam
Erkek karakterler iyi Kuzey-Güney-Sami bey ama kadın karakterlerde sadece Zerrin Tekindor, Öykü Karayel de fena değil farklı bir güzelliği var ama Merve Boğulur hiç olmadı ben izliyorum birde bu hafta dizinin müzikleri acayip sıkıcıydı ..

dizide Zerrin Tekindor hariç diğer kadın oyuncuları beğenmiyorum. ne bilim Kuzey*e şöyle hoş bi partner verseler,Merve yerine başka biri gelse

Kuzey belaya bulaşsa,sami babayla Kuzey duygusal anlar yaşasa

Hüsükle Gülten hanım evlense v.s... reyting artabilir

kuzeeeeeyyy...
ne şanslısın olum
dizideki bütün kadınlar peşinde len
bence yıldız tilbe şarkısını baştan yazmalı
iki kadın bir adam değil
4 kadın bir adam olmalı şarkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…