Kuzey Güney Kanal D

Şu simay bir kör kurşuna kurban gitse de rahatlasam, burun deliklerini büyüte büyüte konuştukça bana geliyolar

Handan*a biraz daha çektirip öyle ölsün bence. o gıcık kadın Kuzey*in hayatıyla oynadı çünkü...pis sinsi şey

yarın netten izleyecğim..ama fragmanları izledim..

anam şu simayı sustursunlar yaaaaa yeter kız istediğini elde ede ede bi hal oldu

benim hayalimde kuzeyin yukarlara çıkması vardı yaa maken vs. olmalıydı

hayal kırıklığı oldu simay gibi bi asalakla evlendirdiler......sonra güneyi neden cemreye ittiler

cemreyide nası sempatik yaptılar....

Simay handan hanıma çemkirdikçe zevkten dört köşe oluyorum

bebeyimm nereelerdesin öskedim seni

bende bende

ama ben simaya üzülüyorum yazik kuzey madem öyle yatmasaydi onla
mecbur kaldi kiz napsin herkesler istanbullarda fink atarken o manisayami gitseydibide ailesi kafalarina göre damat adayini eve cagirmislar zorla evlendiriceklerdi

handan kötü ök kakapis kaykanatörzaten kuzeyide sevmiyodukionun biricik güneyi var güneyde güney, cikarci handanatörde egoist kendini kurtarmaya calisiyo kuzey okusaydi parasi olsaydi onu severdi handanatör güneyi parasi icin seviyokionu kocasindan kurtaracak ya ondan

amma dövdüm handanatörü he oh rahatladim , du bi cikmadan son darbeyide furiimde
ohhh bide cuara olsaydi

Simay handan hanıma çemkirdikçe zevkten dört köşe oluyorum
bende valla

ama kuzey yatmaya zorlamadı ki simay onu eve çağırd.barda tanıştığn adamı ne cesaret eve alıyosn akılsız şey bi de gitti hamile kaldı

eğri oturup doruu konişicim şimdi.kuzeyi severim gözümün bebeyidir ama evlenilmeyeceğini simayda biliyodu.kuzeye mi sığındı o yedi dükkanın sürpüntüsü

çocuuu aldırdıı madem defetseydi kuzeyi.tabi işine gelmedi sinsi kepçüğün bldu boylu poslu kocayı.ziyan etti kendini

bak kimse sevp saymıyo şimdi onu.her tür fitne fücürlüğe çalışan kafasını anasıgili ikna etmeye çalıştıraydı.hem belki o çocuk hayırlı biriydi

tanışıp bi çay içeydi eyiydiolmadı arkasını döner giderdi

hee bak haklısın.o pis güneyi bende sevmiyom gebermeyesice.sürünesin mahvetti kardeşini

ama bak yazıyom o handan karısı eyi bi kazık yiycek güneyden.aman ne üzülürüm

hakkat bi cigara olaydı.bi de gayfee nerde bizim delphinmiz şimdi upload etmeye üşendim.Kazen abi smilimizi ver

Son düzenleme:

kuzeydede var hata simaydada, ama tek gecelik degildiki iliskileri, kivanc da korunmaliydi

ama zaten herkez kendi cikarini düsünüyo bu dizide ondan simaya fazla kizamiyom ben
bitek kuzey öyle degil gariban safim cahalim(kornmadigi icin)
evet handanatör güneyden okkali bi kazik yicek kesin amma nezaman , bende cok üzülürüm galiba
delphinimi cok özledim sen sülesene kazen seni seviyo beni sevmiyohayal kirikligina ugratmisim:26:

onu doğru dedin ikiside korunmalıydı:13: şimdi ki gençlik böyle işte sorumsuz anacım

kuzeyde fazla iyi niyetli.kötü patlıycak en son hepsine. bekliyorum o günü kuzey womenlove ablannın dediği gibi manken olsun alem delikanlı görsün :82:

kazen abi seni de çok seviyo bebem deme öyle bi şansımı deniycim bakalım ne diycek

bu dizi sayesinde dizikolik oldum yaaww
ama simayın katili olacağım yakında ..
bir kadın bu kadar mı onursuz gurursuz olur anlamış değilim yaa.
istenilmediği yerde bir insan nasıl böyle durur ,üstüne üstelik herkese rest çekmeye kalkar o adi ve üç kruşluk beyniyle anlam veremiyorum..
sonuçta kimse simayı zorlayarak onunla beraber olmadı ,ikisi de isteyerek beraber oldu ,
hadi adamla beraber oldun ,arkasından nasıl adama tuzak kuruyorsun ve evleniyorsun ,hadi bunca şeyden sonra evlendin ,otur poponun üstüne zorun ne ,yaptıklarından utanmadan bir de herkese gövde gösterisi yapmaya kalkıyor simay hanımefendi..
herkesi kendince azarladı ama bu böyle sürmeyecek ..
kuzey de iice saflaştı ,bir insan kendi eliyle hayatını bu kadar mı mahveder ,tamam verilmiş bir söz olabilir ,kıza sahip çıkmak da isteyebilir ,kendince delikanlı ayaklarına da yatabilir ama bu kadar da saf olunmaz..
simayın intihar ve düğün meselesindeki niyetini ben olsam gözünden anlardım ama nedense kuzey hiçbişeyi çakmıyor..
gerçi bi gün çakacak herşeyi ama sonrasında da simaya fena çakacak
simay gerizekalısı kendisini istemeyen bir adamın evinde ,sığıntı gibi yaşamayı kabul eden onursuz gurursuz bir kadın olmasının yanında bir de kuzeyi baştan çıkarmaya çalışıyorya pes diyorum yuh diyorum artık ..
düşünmeden de edemiyorum gerçekten böyle kadınlar var mı diye ,daha doğrusu insanlar varmı diye ..şaşkınlıkla izliyorum çünkü..
cemreye gelince..ilk başlarda uyuz ediyordu beni ama daha sonradan gerçekten kuzeyi sevdiğini ,onu sevdiği halde ona tuzak kurmadan ,zamanında zeyneple arasını yaparak sadece onun mutlu olmasını önemseyen ,gerçekten kuzeyi kuzey olduğu için
sevdiğini gösteren bir profil çizdi son zamanlarda ..zeynepi kuzeye karşı kışkırtabilir ,arkasından iş çevirebilir ,yalnız yakaladığı yerde onu baştan çıkarmaya çalışabilrdi ama yapmadı..Doğru olanı seçti ..
hele güneye söylediklerinden sonra cemreyi öyle bir sevdimki anlatamam
bu kadar güzel ifade edilemezdi sanırım o an cemrenin söyledikleri
aferin diyorum şimdilik cemreye
ilerde nasıl devam eder bilemiyorum tabi
güneye gelelim..ilk başlarda ii bir karakter gib igörünse de karamanın koyunu sonra çıktı oyunu..
gerçekten çıkarları için insanları anında nasıl satabildiğini,bi yandan eski sevgilisiyle tek gecelik bir beraberlik hayali kurarken aldığı ret cevabı karşısında hemen diğer frekansa yani banuya dönüp seni seviyorum diyebiliyorya ,bir insan bu kadar yalancı olabilir ancak dedirtiyor insana ..
insanlar neden birşeyleri doğru düzgün yaşamak yerine hep böyle cepte ,yedekte biri bulunsun mantığıyla hareket ederler anlamış değilim ,ya hep ya hiç dii ama ,yaşayacaksan dürüstçe yaşa ,yaşamayacaksan da kimseyi enayi yerine koymaya çalışma ,yoksa yemezler güneycik bu numaraları
yalnız ben filmin gidişatında güneyin herkesi satmasını değil de ,banunun hiç ummadığı anda ona tekmeyi vurmasını ve bi anda onu beş kuruşsuz ve itibarsız bırakmasından yanayım ..işte ozaman hanyayı konyayı anlar güney bey ama anlasa da farketmez ,kendine başka bir kapı bulur elbet
ahh kuzeyim biriciğim ,çok saf ve salaksın emmeee sevdim ben seni yaa.
en azından insanlara karşı yalan dolanın yok ,neysen osun ,kimseyi satmazsın ,yanında yarı çıplak seni baştan çıkarmaya çalışan bir kadın da olsa dönüp bakmadınya sana helal olsun valla ,işte ahlaklı insa ,adam gibi adam budur dedirttin bana ,hakeza güney olsa çoktan fırsatı değerlendirmişti
yalnız herkesi düşünmek yerine alinin de dediği gibi artık biraz da kendini düşünmenin vakti geldi yoksa başına ördüğün çoraplar kör düğüme dönüşüp hiç çözülemeyecek duruma gelecekler..
ha be handan hanımcığım sen de sinirinden çatlıyorsun ama sana da hak veriyorum ,ne de olsa kırk yıllık kocan arştırıp etmeden sana hiç inanmadan bir süprüntüye inanarak seninle arayı bozdu ..
belki gelinine sahip çıkmak istedi ama böyle de geniş olunmazki ,sen karına harcamadığın parayı git geline düğün yap bir sürü borca gir , iş mi yani bu ,bazen doğru gibi görünen işler de doğru olmayabiliyor bu durumda olduğu gibi

nine smilisi niye yok yaa, biz yaslilar kendimizi nasil ifade edicez

hadi bol sans ins tez zamanda kavusuruz delphinimize

Diziyi mahveden senaristleri alkışlıyorum.Kadın oyuncu seçimleri berbat gerçi Güneyin de yalnış olduğunu düşünüyorum tamam tip olarak aynı değiller bari Boyu uzun biri olaydı.Kuzey Güney değilde Nokta Virgül gibiler Cemreyi beğenmiyordum tam ona alışıyorken Merve girdi birde saçlarını yine siyaha boyamış Küçük sırlarda ki modacısının giysilerini giymeye başlamış mimikleri falan aynı Ayşegül bide karakter oyuncusu olmak istediğini söylemiş pehh son bölüm de tek aksiyon Banunun sivilcesiydi yani sırf bölüm uzatmak için saçmadılar.Bide Ferhatın geleceği yok korkum o ki şimdi Kuzey Zeynep aşkı yapacaklar gel gitli tam sezon sonun da kavuşacaklar Ferhat hapisten çıkacak umarım tek sezon yaparlar.Zaten niye hala izliyorum bilmem çevremde ki herkes bıraktı izlemeyi benim de yakındır.Yanarım Kıvança süper oynuyor ama senaryo ve oyuncu seçimleri kötü malesef

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, Zonguldaklı şairlerin hayatının anlatıldığı "Kelebeğin Rüyası" adlı film için Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

"Kelebeğin Rüyası" filminde rol alacak diğer oyuncular Mert Fırat, Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan. Filmin çekimlerine şubat ayının sonlarına doğru başlanması bekleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…