yes baby..............
Şu simay bir kör kurşuna kurban gitse de rahatlasam, burun deliklerini büyüte büyüte konuştukça bana geliyolar
bebeyimm nereelerdesin öskedim seni
bende vallaSimay handan hanıma çemkirdikçe zevkten dört köşe oluyorum
bende bende
ama ben simaya üzülüyorum yazikkuzey madem öyle yatmasaydi onla
mecbur kaldi kiz napsinherkesler istanbullarda fink atarken o manisayami gitseydi bide ailesi kafalarina göre damat adayini eve cagirmislar zorla evlendiriceklerdi
handan kötü ök kakapis kaykanatör zaten kuzeyide sevmiyoduki onun biricik güneyi var güneyde güney, cikarci handanatörde egoist kendini kurtarmaya calisiyo kuzey okusaydi parasi olsaydi onu severdi handanatör güneyi parasi icin seviyoki onu kocasindan kurtaracak ya ondan
amma dövdüm handanatörü he oh rahatladim , du bi cikmadan son darbeyide furiimde
ohhhbide cuara olsaydi
bende valla
ama kuzey yatmaya zorlamadı ki simay onu eve çağırd.barda tanıştığn adamı ne cesaret eve alıyosn akılsız şeybi de gitti hamile kaldı
eğri oturup doruu konişicim şimdi.kuzeyi severim gözümün bebeyidirama evlenilmeyeceğini simayda biliyodu.kuzeye mi sığındı o yedi dükkanın sürpüntüsü
çocuuu aldırdıı madem defetseydi kuzeyi.tabi işine gelmedi sinsi kepçüğünbldu boylu poslu kocayı.ziyan etti kendini
bak kimse sevp saymıyo şimdi onu.her tür fitne fücürlüğe çalışan kafasını anasıgili ikna etmeye çalıştıraydı.hem belki o çocuk hayırlı biriydi
tanışıp bi çay içeydi eyiydiolmadı arkasını döner giderdi
hee bak haklısın.o pis güneyi bende sevmiyomgebermeyesice.sürünesin mahvetti kardeşini
ama bak yazıyom o handan karısı eyi bi kazık yiycek güneyden.aman ne üzülürüm
hakkat bi cigara olaydı.bi de gayfeenerde bizim delphinmiz şimdi upload etmeye üşendim.Kazen abi smilimizi ver
kuzeydede var hata simaydada, ama tek gecelik degildiki iliskileri, kivanc da korunmaliydi
ama zaten herkez kendi cikarini düsünüyo bu dizide ondan simaya fazla kizamiyom ben
bitek kuzey öyle degil gariban safim cahalim(kornmadigi icin)
evet handanatör güneyden okkali bi kazik yicek kesin amma nezaman , bende cok üzülürüm galiba
delphinimi cok özledim sen sülesene kazen seni seviyo beni sevmiyohayal kirikligina ugratmisim:26:
onu doğru dedin ikiside korunmalıydı:13: şimdi ki gençlik böyle işte sorumsuz anacım
kuzeyde fazla iyi niyetli.kötü patlıycak en son hepsine. bekliyorum o günükuzey womenlove ablannın dediği gibi manken olsun alem delikanlı görsün :82:
kazen abi seni de çok seviyo bebem deme öylebi şansımı deniycim bakalım ne diycek
nine smilisi niye yok yaa, biz yaslilar kendimizi nasil ifade edicez
hadi bol sans ins tez zamanda kavusuruz delphinimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?