Kuzey Güney Kanal D

[video=youtube;NTmiZu73mfg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NTmiZu73mfg[/video]

kızlar okumadım konunun ilk başını, yazılanları filan ama o simayı öldüresim geliyor yaaaa. yani her izleşimde yorum yapmaktan tv yi izleyemiyorum. anneanneye bağlıyorum resmen.offff bak yine sinirlendim

birde cemrenin annesi gültendi dimi, ne güzel rol yapıyor yaa
bende dikkatimi toplama sorunu var, uzun süre odaklanamıyorum bir yere diziye filan ama bu diziye bayılıyorum,olaylar çok hızlı akıyor tıkanıp kalmıyor.
hepsi rollerini okadar güzel yapıyorlar ki...
offf niye yazdım bu yorumu da bilmiyorum
içimden kıvançı yeriimmmmmm diye haykırmak geliyor ve simayı da öldürmek :S

Son düzenleme:
Senaryo çok kötüye gidiyo gerçekten birinin buna dur demesi lazım ilk bölümler daha bi güzeldi çok basitleşti şimdi

evet kimin eli kimde olayına döndü.aşkı memnuya döndü diyorlar.

ben en çok zeynebin gelmesine sinir oldum..

bu dizide sinsi çok.en sinsiside cemre hanım

napsın kız kocası baska kadınla aldatıyo kaynanası tam bi felakat kız napsın canım ya

simayın gerçek kocasımı o ,formalite kocası ,yatsın kalksın onu ortada bırakmadığına şükretsin..
simayın gerçek yüzünün çıkmasına az kaldı ,gittikçe batağa saplanıyor ,kaynanasıyla çekişirken güney de gördü ,kayınbabası da dahil herkes yavaş yavaş onun yüzünü görmeye başladı ,hem dolap çevir adamla evlen hem de utnmadan herkese çemkir hem kuzeyi seviyorum de ,hem de kafan atınca hemen sat başka adamın peşine koş ,kızın aklı parada zaten ,nasıl birine yamanırım diye uğraşıyor ,genç kızlarımıza çok kötü bir örnek bu kadın profili ,acınacak bir hali var zaten ,dengeler yerine oturmaya başladı ,simayın aldatması da ii oldu ,nasılsa bi gün ortaya çıkacak bu durum sonra da tekmeyi feci yiyecek ,layık olduğu yere defolacak ,kuzeyin de başı rahat edecek

simay... ne çakal valla

bide milletin karşısında ağlayıp sızlanması yok mu

babacım babacım diye

var böyle insanlar,kimsenin başına vermesin

kızlar kuzey güneyi netten izleyemiyorum ya kaç siteye girdim...videoları göstermiyor

Çok sıkıcıydı bu bölüm nette sardırarak izledim ey senaristler duyun sesimi Merveyi diziye sokup diziyi ekseninden kaydırdınız.Hani nerede aksiyon ilk bölüm heyecanı off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…