Kuzey Güney Kanal D

simay a yazık demiorum ama zeynep te çok gıcık ya sürekli yazıo biraz ağır olsa belki de oynadığı dizilerden etkisindeyim bi türlü rolüne uygun göremiorum

link verirmisin cnm

link vermek yasak diye biliyorum ama youtube değildir herhalde işte kuzeyguneytv's Channel - YouTube
Kuzey Güney resmi youtube kanalı eğer youtube de kayıtlıysan takibe al derim sürekli yeni bölüm aramazsın.Özelden atayım dedim şu yazı çıkıyor : WomenLove isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz

ayy canım teşekkür ederim....link vermek yasak değil cnm....benimde özel msj sadece arkadaşlarım atabilir ondna öle

[*]ayyyyyyy nihayet bölüm pörçükte olsa izledim......
[*]
[*]ilk deyineceğim kişi...cemre....anam kıza rakip çıkınca git gide aşık oldu kuzeye,ondan önce kuzey derken bırrr derdi resmen birden ters tepti kuzey rüzgarı...hırrr demeye başladı...
[*]
[*]gülten hanım...muhteşem muhteşem yarabbim herkese böyle anne nasip etsin nası motive ediyor hep destek tam destek,halbuki ne zorlukluk ne kazıklar yemiş...bir dizi filim çıkar valla gülten anne diye......
[*]
[*]güney...bu hafta pek sinsi maskesi düşmüş ,içinin kurdu dışını yemiş bir güney gördüm......ama o zeka küpü kafasını çalıştırmazsa,rüzgar tersine dönecek...sonuçta güçlü iki isim onun üzerinne gelecek...zaten banıu heran kıskançlık krizinde...bence en akıllı eliini çabuk tutup banuyu nikah masasına götürürse ,güç elinde olur....
[*]
[*]banunun annesi...(ismini unuttum)zaten girdiğinden beri sinsilik akıyor gözünden kadının . yaaa...ne etrikacı bakalımm çıkacak foyası..
[*]
[*]banu...bu kızı da rolünüdee seviyorum hakkını vere vere oynuyr bence
[*]
[*]zeynep....diziye girmesi saçma oldu....girişi gibi kuzeye aşkıda ani oldu...ama çok saçmalamışlar...yani bu haftaki bölümde sezen aksunun şarkısı ağır sevda şarkısı kardeşim nası zeyneple kuzeyin arasında bu kadar ağır sevda olur yani şöle 1.2 hafta bişey yaşasalardı onda eyvallahh ama oda yok..tam senden hoşlanıyorum dedi kız...evliliği çıktı...burası hiçç oturmamış....
[*]
[*]handan hanım...allahımm bu kadına rabbim sopasını salladı...sinsi oda ama simayın yaptıklarıda fazla çok eziliyor ....
[*]
[*]sami bey...bu hafta kükredi bi güzel daha dur sami bey neler göreceksin sen....
[*]
[*]kuzey....anam çocuğum sen takıldın bi makara peşine kuzum sen artis ol,maken ol ..çık zirveye yaa sıkıştın kaldın kuzeyin içinde...
[*]
[*]simay...çiyan yılan...ayyyy tisindim kızdan bu gece yaaa..yalancının mumu kaç bölüm daha sürecek acaba....ama foyaları çıkacak gibi bu hafta sinyal vermişler...güney annesine yapılan hakreti gördü...ali uyanmasada gece yarısı arabadan indiğini gördü...zeynep kuzeye resimleri onlarda yaptırdığını dedi...sonra sami beyde karın izin almış diyecek bi şekilde buda çıkacak bence....ama simay en büyük kazığı ihanet ederek atacak saf kuzeye veeeeeeee kapişşşş kapı önüüne .....tabi bu duyulana kadar bir iki entrika daha olur....
[*]
[*]heee en büyük saçmalık tlf zeynebin odasına bağlanması...bbunla gaza gelen simay hopppppppppppp zengin herüfün kollarına...sonra o hemen barda nası buldu oo herüfü barlardamı bekliyo böle zengin,yakuşuklu herifler anlamadımmm

Son düzenleme:

dimi ya adam hem zengın hem yakusuklu ne gusel guluyordu oyle ayh
ama bu zengın yakusıklıdan bısey cıkcak bence sımay bu adama guvenıp dımdızlak ortada kalacak inşallah

süper özet süper yorum

[video=dailymotion;xo6elg]http://www.dailymotion.com/video/xo6elg_kuzey-guney-21-bolum-fragmany-izle_shortfilms[/video]

Son düzenleme:
ayyyyyy inanmıyorum simay banu ve güneye yakalanıyor ben olsam anında resmini çekerim ülenn

kuzeyi bu beladan kurtarırım....nası yalan söylüor...

ayyyyyy inanmıyorum simay banu ve güneye yakalanıyor ben olsam anında resmini çekerim ülenn

kuzeyi bu beladan kurtarırım....nası yalan söylüor...

bence guneyi tehdit edecek simay sen soylersen bende banu'ya cemre'yle olanlari soylerim diyecek..of cok sinir bu kiz ya ask-i memnu da ki elife benzetiyorum biraz behlul'un nisanlisina

[video=youtube;v5pUdZQH_Aw]http://www.youtube.com/watch?v=v5pUdZQH_Aw[/video]

Şu Simayın nihayet ipliği pazara çıkıyor

Son düzenleme:
zeynebin babasının tavrı yanlıştı aman sanki kuzey kızını yedi kızın kuzeyle öpüşüp duruyo kuzey mi tek başına öpüşüyo yani asıl sen kızını kuzeyden uzak tut

CEMRE İLK BAŞLARDA SENDEN GICIK ALIYORDUM AMA İNAN ŞİMDİ EN ÇOK SENİ SEVİYORUM KUZEYE OLAN İLGİNİ UMARIM KUZEY ANLAR.AMA SİMAY VE ZEYNEPLE NASIL BAŞ EDERSİN BİLEMİYORUM İNŞALLAH İSTEDİĞİN OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…