Kuzey Güney Kanal D

Anaaam bu sımay ne fena edepsıze bak be,bıde numara yapıyor yanlıslıkla aradım dıye..terbıyesız pıslık ..hıc utanmıyoda yahu

Her hafta izliyorum ama şu tipsiz cemre öykü karayeli ne zaman çıkaracaklar diziden sabırsızlıkla bekliyorum zaten yavaş yavaş arka plana atmaya başladılar merve boluğur geldiğinden beri Kıvancın yanına da yakışmıyor bir gözle olmuyor bu işler vücut olması lazım tip olması lazım ya kız o kadar kötü ki oyunculuğu bıraktım ne giydirseler yakışmıo topuklu ayakkabı olmuo pantalon olmuo etek olmuo elbise olmuo mont kaban olmuo saçını toplasalar olmuo salsalar olmuo göz zevkimi bozuyor resmen

Son düzenleme:
diziyi şimdi izleyebildim sıcağı sıcağınada yorum yapmak istedim...gerçekten güzel bir bölüm olmuş..

öncelikle.........

hüsük beyden bahsedeyim......allahım o kükremeler o tavırlar hiç yakışmıyor o adama cast yanlış bence..yumuşak uysal bi tipi var adamın...zaten merveninde aygül karakteri herkesin beynindeyken öle bi kıza böyle baba 1 numara büyük durmuş bence....

zeynep...anacığım birtürlü ısınamadım bu kıza....ayşegül olarak süperdi ..bazı arkadaşlarım aynı küçük cadı tip vs. demiş ama şöle düşününce küçük cadı rolündeyken kız küçüktü gerçekten....sonra sıyrıldı ayşegülüde çok iyi oynadı ...bence aygülden sıyrılamamış gibi ağız mimikleri oradaki gibi....yada biz(ben) atamadık -m - hala ayşegül karakterini.....bence yüzünü dinlendirmeliydi daha geçen kış bitti dizisi..unutmalıydık yüzünü.......hatası bu bence bide kadroya sonradan dahil olmasıda olabilir ..başlarda bi zeynepten bahsetselerdi belki herkes dankk etmeyecekti...

gülten teyze...allahım ne desem boş kadın harikaa....bu haftada çok güzeldi...

cemre....allah aşkına bu kıza etek ,elbise giydirmesinler rica ediyorum yaa bizim gördüğümüzü onlar görmüyormu yaa bacakları çok çirkin duruyor...sonra o ayakkabılar üzerinde duramıyor gibi kız....naturdamın kamburu giibi yürüyor.....pantolon giysin yaa...
saçınıda hep aynı yapıyolar o kuğu boynunu göstermek içinmi ne anlamadım.....

sonra ne bu kuzey aşkı bence kuzeye bu kadar rağbet olmasaydı bu kadar aşık olamazdı kuzeye.....resmen deli gibi aşık
ama takdir ederim annesi zeyneple konuşurken için içini yiyen,festalık içinde yanan kızlar gibi davrandı ben o elektiriği aldım buda rolünü güzel yaptğını gösterir...
birde şuna takıldım zeynep gülten teyze ve cemre evdeki ilk sahnede üçü koltukda konuşurken yandaki gazetelik düz duruyordu gülten teyze gitti geldi çapraz olmuşş....

hee bide işten geldiler iş kıyafetleri ile oturdular yaa saatlercee sinir oldum......

sami bey.....sami bey sen bu yılan kıza kanıyorsun ama yanılacaksın bizden sölemesiiiii

handan hanım...allahım nası kadın uyuz ama hak ediyor simay ona allahın sopası......ama güneye karşı tam anne rolünün hakkını verdi...hangi anne olsa evladı ona parasını verse...harcamaz onun der...onunda bu tavrı bunu bize hissettirmesi zaten gıcıkta olmamız rolünün hakkının verdiğini göstergesi..

ali....işte alide yardımcı erkek oyunca kıvancın noktası diyeyim...ama rolünü iyi yapıyor...

simay...gelelimmm çiyan gelin simay faraş ağızlı bu kız itici gelmeye başladı heee..........nası tavladı herfi bide hiççççç vicdan azabıda yok....hee bide adama evlimisin diyor....ya bu nası bi patavatsızlık nası bi zihniyet adamla yatıp kalkıncamı söylecek evli olduğunu nası kapatmayı düşünüyor bu adamı çok merak ettim açıkcası.....ama alişim mavişim yakalayacak gibi onu radarları açtı şüphe duyuyorr....

güney....adamımmm geçen hafta dediğimi duydu ve banuya şak diye evlenme teklif etti...........akıllı adamın hali başka...baştan kızıyordum ama şöle düşününce ....tmm aile çocukları hep kayırmış biri asi biri uysal olmuş..ama güney bunu fırsat bilip kullanmamış..artı kuzey atlamasymış polise gidipde yatacakmış çocuk...bence abi olarak çok iiyi kardeşini ezmiyor vefa borcunu ödüyor...onu koruyup kolluyor....

banu....bu kızı seviyorum tüm hırçınlığı güneyi kaybetme duygusu başka bişey yok....

barış ve annesii.......siz etrikacınısız ama güney tilkiiiiiiiiiiii siz düşeceksiniz açtığınız kuyuya öle hissediyorum...

gelelimmmm

kuzeye.......allahım çok uyuz oldum o hüsük neler dedi...neden bişey demedi azcık atraksiyon beklerdim ama hoşlandığı kızın babası olduğundan sesiz kaldı.......ama banuya söylemek istediği bölümü aklından geçirme sahnesi harikaydı.....yanlız adamımı selvi boylumu çok eziyolar yaaaaaaaaaaaaa.............birde sesde var sende yaaa sen geleceğin yıldızıısın vallaaaaaaa

birde şunu anlamadım fragmanda sanki banu ve güney simayı o adamla yakalıyor gibi anladım ben ama olmadı öle bi sahne???

birde ışıktanmı ne simayın giderken çorabı daha inceydi yatak odasındayken daha kalın gibi geldi..
yaa cemrenin o açık renk elbise altına giydiği kara kara çorap neydi yaa kızlar hoşmuydu biri desin yaa??..

Son düzenleme:
Bence dizi şimdi farklılaşmaya başladı simay kendini dışarı salıverdi ..cemrenin kuzeyi sevdiği öğrenildi...zeyneple kuzeyin arasındakiler gün yüzüne çıktı..simayın çirkefliği yavaş yavaş çıkıyor..güney desen zaten banunun ailesinin yaptıklarından bi haber ve temkinli oluyor artık bence dizi güzel izlemeye devam)::)

[video=youtube;VDEto9Am12c]http://www.youtube.com/watch?v=VDEto9Am12c[/video]

BOLUM OZETI

Kuzey'in telefonu, Cemre için Banu ile Güney'in nişanlandıkları gecenin anlamını tamamen değiştirir. Kuzey'in kendisine doğru bir adım attığını düşünen Cemre bu telefona , büyük anlamlar yükler. Sinaner ailesinde Banu ile Güney'in nişanlanmalarının sarsıntısı artarak devam eder. Ebru ve Barış'ın bu nişanı sessizce kabullenmeye niyetleri yoktur. Güney'in Banuyla eviliğe doğru ilk adımı atması en çok Handan hanım sevindirir. İki ailenin tanışması için organize edilen akşam yemeğine büyük hevesle hazırlanır.. Tekinoğlu ailesi Sinaner köşküne çıkar.. O gece özellikle güney için hayli sıkıntılı geçecektir ... Öte yandan Simay. Kuzeyle Güneyin sırrını öğrenir.. Kuzeyin hayatında yerini garanti etmek için şimdi çok daha güçlü bir kozu vardır. , Simay'ın yalanlarının farkında olan tek kişiyse Ali'dir. Tekinoğlu ailesiyle Sinaner ailesinin bir araya geleceği akşam, Ali de Simay'ın yalanlarını ortaya çıkarmak için harekete geçer.

bak bu hafta çok atraksiyonlu,,,,inş. kuzey onun çenesini kapatacak şekilde kapı önüne koyar,ebru hanım ne yapıor anlamadım....

cemreye bakın hele kızlar resmen ilanı aşk yapmış.............gülten anneme yapılacak şeymi be kzımm..

Bende cemre garibim birini sevdi omadı birini yiine sevdi ama onuda ellere yar edecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…