Kuzey Güney Kanal D

sende sonra netten izle canım benim ama hakkaten kuzey izlettiriyo kendisini

kuzey ve zeynep otel sahnesine bakın bi o kadar sezen aksu müziği koydular kimse beğenmedi birde cemre ve kuzeyin cafe sahnesini izleyin müziğin olmamısına rağmen beni ağlatmayı başardılar helal olsun cemre gerçek doğal aşk cemre kuzey herkes bunu anlasın şu zeynebi ankaraya yolladılar ya lütfen orda kaza filan geçirsinde gebirip gitsin bizde kurtulalım

kız beren hayy senın azını opem aynen bılıyomusun aklımdan gectı,sankı buyuk ask varda sezen aksu calmıslar omantık olsun dıye,gram ıcım sızlamadı ama cemrenın ıcındekı ask muthıs yuzler mımıkler harıka..bence ankara yakın bu defolsun yurt dısına gıtsın..bıde bu zeynep hıc babasına baba demıyo kus dıye degıl ama normaldede dıkkat ettım,arkadasıyla konusuyo sankı yamuuk agız...su sımayada nalet gelsın ne arsız yahu,boyle karılar varmı yahu kotu ornek ..

sıkıcıydı bu akşam..bir tek dizinin son sahnesinde kuzey döneckmi,simayı görecekmi diye heyecan yaptım o kadar.:)

Zeyneple ilgili bütün düşüncelerimi Cemre dillendirdi valla Kuzey Cemre ikilisini günden güne daha çok seviyorum Hikaye özüne dönmeye başladı sanki Ferhatta dönse biraz aksiyon da izlesek iyi olur.Bir de diğer oyuncuları biraz daha aktif hale getirseler.Mesela dizinin ilk bölümlerin de Sami sır küpü gibiydi çevremde ki ben dahil herkes bu adamın geçmişin de bir şeyler diyordu insanda merak uyandırıyordu.Sonra Hiç sevmesem de Venüs biraz daha işlenebilir.Barış her bölüm başkalarının diyaloglarını bi kaç kelime söyleyip çekiliyor.Dizinin başında daha aktifti.Yani kısacası olay sadece Kuzey etrafında dönmese daha iyi olacak.Ama bölüm sonu iyiydi tabi ben Kuzeyin Simayı göreceğini umarak bunu söylüyorum çıksın diziden artık şu Simay bide Ferhundeye benzetiyorlar.Ferhunde de sinir bir karakterdi ama patavatsız hatta bazen güldüren tarafları vardı.Bu Simay öyle değil çok antipatik bi karakter.

Cemrenin Zeynep hakkındaki iç konuşması çok hoşuma gitti. Hele ki çizgi dudak demesi :))

Cemre seni hayalkırıklığına uğrarken görmek çok üzücü canım yaa nasılda üzüldü kıyamam inşallah kuzey senin değerini anlar .................

bence kuzey zeynep.cemre güneyle çıkmış bir kız.aşk bu ama eski nişanlısın kardeşi.ailenizden birisi bir kızla çıksa okızda çok kısa bir sürede çıktığı kişinin kardeşiyle olsa hoşunuza gider miydi.kuzey güney kardeş değilde arkadaş olsaydı.cemreyede belki sıcak bakabilirdim.hem kuzey zeynebi öptü.cemre önce kuzeyin dudaklarına yapıştı.(her ne kadar kendini kaybetsede.zaten bir insan ne kadar kendini kaybeder ki)sonrada otel odasında güneyle öpüştü.ama bakire:-Donu yapmadığından cici kız.

banuya ve güneye yemek sahnesinde çok güldüm ikiside cemreye baka baka konuştular.çok komikti.

simaydan niye bu kadar çekiniyorlar anlamıyorum.birine söylese nasıl ispatlıyacakemekli komiser babasına mı söyliyecek.ispatlasaydı bu zamana kadar ispatlanırdı.yalan söylüyor diyemeyecekler.gerçi ona bile gerek yok gülüp geçmeleri yeterli olur.

daha yeni izledim...

bu haftaki bölümdeki tek şey cemrenin aşkı....gerçekten tebrik ederim oyunculuğnu iyi kullanmış ben o elektiriği aldım....

nasıda çıkmaz çağresi bir aşığı anlattı hissttim o anlatırken.....

tebrik ederimm...kostümcüsü kimse bu hafta şıktı yakışmıştı elbise yada çarpık bacaklarını göstermedikleri için iyiydi...

zeynep çok boş ve gereksiz bir karakter gibi şuan....kuzey aptal delikanlı ayaklarında olduğundan ...
babasıda yakışmadı gitsinler vallaaa

handan hanım çok hoştu valla bakımmm gerçekten değiştiriyor insanı kim ne derse desin

simayı anlayamadım köşeyemi sıkıştıda adama yol veriyor...yoksa kuzeyin yanında rahatı yerindede hazır yni koz geçti daha yerim sağlamlaştı diyerekmi salmaya çalıştı................yada daha çok bağlamak içnmi???

inş. kuzey görür ve orada giirişir....bu işte kapanır inş...

simay adama yol verir gibi yaptı.kaçan kovalanır hesabı.adamı iyice kendine bağlamak için.simay için ne kadar çıkar o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…