cemrenin zeynep hakkında söyledikleri çok hoştu
çizgi dudak, senin nereni sevdiçok güldüm yaaa
handan hanım çok şık olmuştu, saçlarına bayıldım
banunun geçmişte yaptığı hatalar ne acaba?
simay dizinin başında daha güzeldi sanki. çok çirkinleşti... bi an önce Kuzey boşar seni inş. yılan
Cemre nasıl da haklıydı zeynep hakkındaki düşüncelerindeçok mu güzelsin ne kadar doğru söyledi çok aradılar o kızı zaten lüzumsuz
Şimdi seyrediyorum da son bölümü benbu simayda ne cesaret var ya kuzey bunu döve döve öldürür büyük bi ihtimalle
evet yaa hatta daha fazlasını söylemeliydimadem kuzey cemreden vazgeçecekti bari daha güzelini bulsalardı
çizgi dudak puhahaabi de cemre bunları söylerken kamera yakın çekim yapıyodu ya.... iticiliği daa bi ortaya çıktı
kırsın tüm kemiklerinide görsün uyuz eşek
Ay bende çok güldüm ya kızın bütün kusurlarını gösterdiler
KK bi garip olmuş
bizde kimseyi yakıştıramadık Kuzey*eama haklıyız, bi içim su maşşallah
kuzey ve gülten hanım olmasa izleyeceğimi sanmıyorum. hele gülten hanımın bi amaaann diyişi vardı ki koptumçok hoş bi kadın yaa
evet ya.yaazı stilimize nolmuş. hakkat şimdi farkettim:44:
kız beren hayy senın azını opem aynen bılıyomusun aklımdan gectı,sankı buyuk ask varda sezen aksu calmıslar omantık olsun dıye,gram ıcım sızlamadı ama cemrenın ıcındekı ask muthıs yuzler mımıkler harıka..bence ankara yakın bu defolsun yurt dısına gıtsın..bıde bu zeynep hıc babasına baba demıyo kus dıye degıl ama normaldede dıkkat ettım,arkadasıyla konusuyo sankı yamuuk agız...su sımayada nalet gelsın ne arsız yahu,boyle karılar varmı yahu kotu ornek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?