Kuzey Güney Kanal D

Bu bölümde kuzeyin taksideyken alinin bulunduğu yerden geçmesi ve aliyi görmesi tam bi saçmalıktı
Bu kadar da tesadüf olmaz ki

ben dedim demi o simayın eline bi fırsat geçse dizidekilerin topunu yakar Allah canıma alsın diye :)
kazanın gerçek hikayesinide öğrendi
filmin altını üstüne getircek bu kız demedi demeyin
kuzey en büyük hatayı hala onu yanında barındırmakla yaptı

cemrenin aşkıda o kadar safki...gizli... sessiz...içten içe yaşadığı bi duygu...

bu arada cemrenin anasına hastayım hareketlerine konuşmalarına mimiklerine
onu izlerken çok keyifleniyorum

cemrenin zeynep hakkında söyledikleri çok hoştu

çizgi dudak, senin nereni sevdi çok güldüm yaaa

handan hanım çok şık olmuştu, saçlarına bayıldım

banunun geçmişte yaptığı hatalar ne acaba?

simay dizinin başında daha güzeldi sanki. çok çirkinleşti... bi an önce Kuzey boşar seni inş. yılan

Cemre nasıl da haklıydı zeynep hakkındaki düşüncelerindeçok mu güzelsin ne kadar doğru söyledi çok aradılar o kızı zaten lüzumsuz

Şimdi seyrediyorum da son bölümü benbu simayda ne cesaret var ya kuzey bunu döve döve öldürür büyük bi ihtimalle

Cemre nasıl da haklıydı zeynep hakkındaki düşüncelerindeçok mu güzelsin ne kadar doğru söyledi çok aradılar o kızı zaten lüzumsuz

evet yaa hatta daha fazlasını söylemeliydi madem kuzey cemreden vazgeçecekti bari daha güzelini bulsalardı

çizgi dudak puhahaa bi de cemre bunları söylerken kamera yakın çekim yapıyodu ya.... iticiliği daa bi ortaya çıktı
Şimdi seyrediyorum da son bölümü benbu simayda ne cesaret var ya kuzey bunu döve döve öldürür büyük bi ihtimalle

kırsın tüm kemiklerinide görsün uyuz eşek

Son düzenleme:

Ay bende çok güldüm ya kızın bütün kusurlarını gösterdiler

KK bi garip olmuş

Şu banunun sırlarını merak edıyorum mutlak bısı cıkcak ordan .
Bence simay paçayı sıyıracak bu iştende ..

Zeynep cıksın su dızıden ya .
Cemreyı begenmıyordum ama kıza bıseyler oldu bır atak yaptı oyunculuguyla dokturuyo resmen
Zeynep denen karakterde dudak bukmeyı oyunculuk sanıo ..

Dızıyı netten takıp edıyorum.cok yavan gelmeye basladı .
Eskıden kuzeyın babasıyla olan kavgaları
Guneyın kuzeye karşı mahcubıyetı falan daha bır guseldı sankı ..
Bırde kuzeyin delıkanlılık olayını cok abartıyorlar , bozuyor sahneyı ..

Ay bende çok güldüm ya kızın bütün kusurlarını gösterdiler

KK bi garip olmuş

bizde kimseyi yakıştıramadık Kuzey*e ama haklıyız, bi içim su maşşallah

kuzey ve gülten hanım olmasa izleyeceğimi sanmıyorum. hele gülten hanımın bi amaaann diyişi vardı ki koptum çok hoş bi kadın yaa

evet ya.yaazı stilimize nolmuş. hakkat şimdi farkettim:44:

Son düzenleme:

Gülten hanım harika oynuyo ya çok tatlı

vardır bacım vardır
şu zeynep hazır ankaradayken ordan italyaya gitsin valaha uçak biletini ben ödicem yaaaaaaaaa

hani sürekli banunun hastalıgını kimse bilmesin bilmesin diyolar ya ben buldum kızın hatalıgını banu bence şizofren

kesinlikle dönmeyecek kuzey simayı görmez ali engel olacak. değilse dizi tam dönüpde simayı gördüğü yerde biterdi.
simaya katlanmaya devam.
ama bu simay kızda rolünü güzel yapıyor. edepsiz uyuz banu kasaba kzıı demişti galiba bikere ona aynen öyle

banu nun hastalığını çok merak ediyorum
hani barış dedi ya güney öğrense kaçıp gider diye neymiş böyle kaçacak kadar tehlikeli bişey gibi geldi ama

[video=youtube;RggrUGdDyZY]http://www.youtube.com/watch?v=RggrUGdDyZY[/video]

Kuzey'in gece kulübünün önünde Simay'ı gördüğü anda yaşanabilecek olaylar, Ali'yi ani ve kritik bir kararın eşiğine getirir. Kuzey etrafında olup biteni anlamaya çalışırken; Simay defterini tamamen kapatmak için Ali harekete geçer. Sümer'le olan ilişkisinin ortaya çıkmasıyla birlikte, artık Simay'ın kaçacak yeri yoktur. Kuzey'i kaybetmemek için her yolu deneyen Simay, elindeki tüm kozları oynar.
Öte yandan Sinaner köşkündeki akşam yemeği, Tekinoğlu ve Sinaner ailesi arasındaki uçurumu gözler önüne sermeye yeter. Geceyi hasarsız atlatmak için Banu ve Güney'in gösterdiği çaba, Barış'ın hamleleri karşısında yok olur. Gecenin finalindeyse, Barış'ın "evlilik sözleşmesi" sürprizi Tekinoğlu ailesi üstünde şok etkisi yaratır. Bu durum karşısında Güney hedeflerine ulaşmak için çok kritik bir karar vermesi gerektiğini fark eder.
Kuzey'in kalbinin sesini dinlediği, yepyeni bir hayata başlamasını isteyen Ali, bunun için elinden geleni yapar. Ancak Kuzey'den aldığı tepki bu sefer çok farklı olur. Diğer yandan Kuzey'i beladan uzak tutmak isteyen Ali, Sümer'in karşısına tek başına çıkar. Ali'nin tüm çabasına rağmen, bu hesaplaşma Sümer'le Kuzey karşı karşıya getirecektir.

demekki kuzey gormemis simay'i tuh yaaa..

evet güzel bir tahmn umarım öyledir şizofren bişey çıksın istiyorum altından ama güneyi de öldürmek isterdi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…