Kuzey Güney Kanal D

Banunun feryat figanlarına üzüldüm ailesi ne diye karışı koca kıza ya bırakın mutlu olsun sevdiğiyle üzüldüm hakikaten banuya severimde sarışın afeti )::)simay inşllah yakalanırsında kzuey seni kapıya koyar yılan eve girdin gireli milletin burnundan getirdin herkese bir tehdit savurmalar saçmalık bu .cemre üzülme canım boncuk gözlü kuzey değerini anlarda sana döner umarım.zeynep cidden sen konuşurken seni izliyoruumda sanki ağzını yamultup konuşuyorsun hayır yani inat eder gibi yamuk yamuk yapıyor ağzını izlerken öldüresim geliyor ağzına bir çakasım geliyor ama dua et tv desin.kızın sanki gözü yok ağzı yok dudağının kenarından konuşuyor çok mu aradılar bu kıza yaaaaaaa gıcık

yeni bölümden bir kare Ali nezarette...

Eklentiler

• $424817_369264769751718_116108851733979_1493648_1494160336_n.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 61
şimdi fragman izledim kuzey gördü simayııı o anda simaya saydı sonra yanına gitti...saldırdı simay tanımıyorum bildiğin gibi değil dedi...ama saldırmışi polis götürüyor

[video=youtube;Ca4b8fCqOGI]http://www.youtube.com/watch?v=Ca4b8fCqOGI&feature=player_embedded[/video]

yaktı uyuz karı kuzeyimin başını

banu da tam psikopatmış ha nassı saldırdı öyle anasına... vayy güney seni alsında bulsun belasını

Ohh be görüyor kuzey simay'ı..

Banu bayağı arıza kişilikmiş,babası boşuna her dediğini yapmıyormuş.:)

Ali adamım,gerçek dost valla.:)

Kuzeyin simayı görmesi ve adama saldırması yine hayal olmasın inşalah gerçekten yakalar o yılan simayı ..

umarım hayal değildir.hadi hayal bile olsa ali işin peşini bırakmayacakmış anlaşılan.zaten simayı takmaları bana çok saçma geliyor.yok eline koz vermeyelim falan.ortalık kuzeyin onu görmesiylede karışıcak zaten.madem karışıcak bir durum gerekse.cemre-zeynep ikileminde kalacak gibime geliyor yeni bölümlerde kuzey.güneyde kendini temize çıkarmak için güya banuyu çaok seviyorum demek için ayrıldı.banu ona dönerse kazanacak.yani annesiyle barışı ikna etmeye çalışıyor böylelikle.önünden çekilsinler diye.banunun rahatsızlığıda ortaya çıkacak.zaten kızın normal olmadığı belli.şımarıklığı geçmiş vaziyette hareketleri.

2 haftadır kaçırıyorum netten seyrediyorum bi zevki çıkmıyo zaten yarın kaçırmamam lazım yaaaaa...
Ama kayınvalidemin doğum günü gitmesem de olmaz of yaaaa:44:

hem sevmiyor simayi hemde simay icin adam dövüyor ee ne anlaadim ben bu isten??

hayir yani kiskandigi falanda yokki

adımızı çıkarcan elalemin diline düşürcen diye yapıyodur öyle

hem de ben seni mecburen de olsa ailemin içine aldım şu yaptığına bak,bari adam gibi davran diyerekten ......

ben kuzeyi anlayamıyorum ilk başlarda güneyin nişanlısını sevdi şimdi zeynep güneyde seviyodu nişanlısnı sonra o zengin kıza vuruldu sonra bidaha eski nişanlısına asıldı ali denen çocuk zeynepi seviyodu kuzeyde biliyodu nası böyle bi yanlışı yapabiliyo en yakın dostuna güneyin nişanlısıda güneyeaşıktı şimdi kuzeye dizide aşk trafiği oldukça yoğun karışık ama izliyoerum dikkat çekici

Aşk trafiği hakikaten karışık fakat ben her ihtimale ve herşeye rağmen kuzey ile cemre diyorum belki ters gelicek ama cemre içten samimi seviyor kuzeyi ki kuzeyin ne olduğunu nasıl olduğunu en baştan beri o biliyor en azından duyup gördükleri karşısında şaşırıp kalmaz kuzeyle ilgili.evet sabırsızlıkla bekliyorum bu günkü bölümü :):):)cemre valla kız senden yanayım

Bu akşam uzun zaman sonra guzel bır bolum ızlemıs oldum.
Guney ve baanu arasındakı olaylar heyecanlı be sınsı bısey su guney be ..

Sımayın durumu degısmez bence salak kuzey adamın agzını burnunu kırıp hapse duser .. yıne kabahatlı olur..Bır keredee yumrugu yerıne aklını kullanmayı ogrense ya su kuzey . hıc abısıne cekmemıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…