kuzey acaba ali den simayı seviyo dıe şüphelenirmi
sevgilisi sanarmı adam falan dövdü diye
inşaallah öyle birşey olmaz arkadaşlıkları çok güzel bnce
ali iyi bi dost
simay ve güney
ZEYNEP KARAKTERİNİ NE KADAR ÇOK SEVSEMDE VE ESASINDA AŞKINDAN KAÇMAYA ÇALIŞTIĞI HALDE KAÇAMADIĞINI DÜŞÜNSEMDE ŞU AŞAĞIDAKİ YORUMA KATILIYORUM.BUNU TAKİP ETTİĞİM BİR DİZİ SİTESİNDEN ALDIM.BİR ERKEĞİN YORUMU:
ne kadar sacma ne kadar bos bir bolumdu. Hani derler ya, akilsiz dostun olacagina, akilli dusmanin olsun diye, ali bugun ne kadar akil yoksunu, sadece ani dusunen, ileri goruslulugu 5 metreyi asmayan bir dost oldugunu gosterdi. Yahu madem soylemicen kuzeye, ne diye takip ediyorsun? Ee simayi tehdit ettin gece iste, ne diye elemana saldiriyorsun, ne haddine yahu? Adam karakola dusmus, hala cemreye soyleme kuzeye diyor. Cemre de sakliyor ustune. Bu ikisi guya kuzeyi cok seviyorlar. Adamin arabasina zarar ver, kuzey para bulmaya calissin, guneye sorsun simaydan alsin. Boyle aptal dostun olursa kuzey, senin basin beladan eksilmez. Hayatimda en nefret ettigim sey, arkadaslarimin benim adima karar alip, benden habersiz insiyatif kullanmasidir. Birak kardesim, madem cok dusuncelisin, soyle gercegi, beraber dusunelim. Gelgelelim kuzeye, yahu sen nasil alirsin altinlari simaydan? Demedin mi dugun gecesi, onlar senin, ben dokunmam onlara diye? Simay isi biraktim diyor, kuzeyin senin parana mi ihtiyacim var diyor, Simay da guluyor, bitmedi, ustune gel buraya diyor opuyor, iste gercek kuzey. Noldu senin gururuna, noldu hani kandirmisti seni? Madem arkadasin icin muhanete muhtac bile olursun, o zaman bol keseden atma simaya, sana dokunmam, altinina el surmem diye. Ee simay bunun ustune umutlanmasin da ne yapsin??? Kuzey boyle yaparsa, guney kilini kipirdatmazsa, cemre ve ali kuzeyden surekli gercekleri saklayip, manipule ederse, Simaya kotu demek ne derece objektif olur? Simay sadece kotulugun gorunen yuzu. Bence ali ve cemre, kuzey icin simaydan daha tehlikeli.. Unutmadan, yahu alinin sumere saldirdigini gorunce, cigrimdan ciktim. Ee zeynepe neden tekme tokat dalmadin Ali kaptan? Ayni sey degil mi sonucta? Ne demek bu yahu? Kuzey yapinca simay hakediyor, simay yapinca kuzeye yapilir mi? Ne yapsin Simay, anlamadim ki ben. Zeynep evli adama asildi diye laf yesin, cemre icten icten eski nisanlisinin kardesine yazsin, kuzey evliyken zeynepi sevsin, yok oyle birsey desin, hatta ali meyhane de misal simay yapsa dediginde, utanmadan o nasil misal, o benim karim desin, dayak yemis, arabasi parcalanmis sumere ali delikanli cocuktur deyip, komserin onunde sikayetciye baski yapsin, kendilerini hakliymis gibi gostersin. Bu nasil sacmaliktir ya? Simayla sumer arasinda ne gecti zeyneple kuzey arasinda gectigi kadar??? Haddine mi alinin bunlari yapmak? Hele hele Kuzeyin hic mi hic hakki yok sumere birsey yapmaya. Kuzeyin baslarda simaya nasil baktigi, ne amacla takildigi belli. Simay hamile kaldi, ustune kurtaj yaptirdi, kuzey evlenme teklif edene kadar kimbilir nasil berbat bir gece gecirdi. Bayan degilim asla anlayamayacagim ama, cok kotu bir psikoloji oldugunu tahmin etmek zor olmasa gerek. Simaya cocugu aldirdigini kuzeyden sakladi diye kizdik ama simdi hak veriyorum Simaya. Kuzey her halti yesin, simay onu cidden seviyor mu sevmiyor mu demeden dusup kalksin, cemreyle vakit gecirsin, belki de cesaretlendirsin cemreyi bakislariyla, simaya soz verdim diye ayrilmasin cok istemesine ragmen, ustune zeynepi sevsin, tum bunlari kendi yapmamis gibi, alinin yaptigina hakliyken haksiz yere dustuk desin, hatta haftaya sumere ve simaya ne yapacagi belli bile olmasin. Bu nasil bir mantiktir ya? Eger sumere ya da simaya birsey yaparsa kuzey, benim icin biter bu karakter. Erkek herseyi yapar, duser kalkar, hamile birakir, evlenir bi de bak seni yari yolda birakmadim der, evliyken baskasiyla opusur, ama simay yapmaya kalkinca, daha kuzeye gelmeden, ali simaya kufur eder, adami da hem dover hem arabasini parcalar. Bu zihniyet son bulsun artik. Kendine yapilmasini istemiyorsan baskasina da yapmayacaksin o zaman. Erkek aldatir ama aldatilamaz, kadin aldatabilir ama sonuclarina katlanir mantigiyla hareket edersek, simay basindan beri hakli. Naapsaydi ya boyle bi dunyada? Aaaa hamile kalmisim kuzey, sen erkeksin olur boyle seyler, aldiririz gecer yola devam mi diyecekti, boyle kuzeye oyle yapilmasi yerinde olmus afferin simay. Neyse, kuzey haftaya ali gibi kirar dokerse, simaya vurursa, artik kuzey ve cemre beraberligini desteklicem, bu kuzeye cemre yakisir. Zeynep zamaninda simay kimbilir nasil uzulmustur demisti duyunca, vah vaaah, cik zeynep sen diziden, sana kimse yakisamaz bu dizide.
bu simay ne yüzsüzmüş ya. hani kuzeyin gözüne de tam girdi dedim. pis saçaklı topla pılını pırtını defol geldiğin yere
sonunda kuzey öğrendi. sümer bi dayak yese ne iyi olur
womenlove a katılıyoruum. herkes evine ayakkabıyla girmiyor, herkes kaz ciğeri yemiyor
tekinoğlu ailesinin şaşırması normaldi yani
banunun hastalığını merak ettm. barışı babası sandı
ne yaşadığını merak ediyorum
gelecek bölümü iple çekiyorum
zeboş nereden izliyorsun cnm ben nereden izlesem donuyor üstelik videoyu yüklememe rağmen...youtube üyede oldum yok...
banu ağır sinir hastası yada şizofren olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?