Kuzey Güney Kanal D

Nihayet öğrendi..İçim şişti izlerken çok uzattılar ama..
Simay da önüne gelene tehdit savurup duruyor hiç kimsede gıkını çıkarmıyor..

Cemre pek yoktu bu bölümde.
acaba zeynep ayrılacakmı diziden:26:
Sürekli simay görüyoruz çok sıkıcı.:)

Güney'in bakışlarından korkuyorum ben.
Bugün izlerken korku filminde rol alsa iyi götürür diye düşündüm.:))

İzlerken fenalık geldi artık hadi öğrensin ha öğrendi öğrencek derken sonunda öğrendi Kuzey oohhhh rahatladım..Haftaya fena heyacanlı bakalım neler olacak acaba..Heyecanla bekliyorum valla..O Simayda gıcıktı daha gıcık olmaya başladı.Güney tam bir ş...zzz olmuş zaten baksana taktiklere başlarda böyle değildi hırsı nereye götürcek onu bilinmez..
Banunun hastalığınıa anlamış değilim sinirsel bişeler olduğu kesin ama Güneyin öğrenmemesini isteyecek kadar kötü ne olaiblir diyorum şizofrenmi acaba

kuzey: valla borcum olsun kuruşu kuruşuna vercem.hepsini ödicem.herkese borç takıyor hahah

kuruşu kuruşuna eksik olma

gerçekten izlerken içim şişti.ne bu ya dedim.illa kazanmak için kötü mü olmak gerekiyor.en berbat durumdan bile çıktı şu simay bütün bölüm bıyunca yahu.sonunda kuzey tesadüf eseri duymasaydı işi işti.güney ve annesi zaten insanlıktan çıkmış.simayın evi hanımı gibi davrandığı bir sahne vardı pes dedim.bu handan hanımın çay sıcak falan dediği sahne.dağdan gelip bağdakini kovmak diye böyle durumlara deniliyor sanırım.simayın sümeri neden istemediğine anlam veremedim.başka planı vardı da yapamadı sanırım.kuzeyi sevse böyle mi davranırdı.güney banudan ayrıldım dediğinde nasıl gülüyordu.bir kaç saat önce korkudan valizini topluyordu sonra gene çok güçlüğüm moduna geçti.nasıl bu kadar çabuktoparlanıyor.zaten normalde de dizilerde bu tip tipler bir olay olduğunda şöyle bir nefes alıp harekette geçiyorlar ya hayret ediyorum.banunun durumu gerçekten çok feci idi.özellikled annesine saldırırken ve barışa baba dediğinde.yalnız bu hali ilerki bölümlerde umarım o handan cadısı ile güneyin başına iş açar.

kuzey acaba ali den simayı seviyo dıe şüphelenirmi
sevgilisi sanarmı adam falan dövdü diye

inşaallah öyle birşey olmaz arkadaşlıkları çok güzel bnce
ali iyi bi dost

simay ve güney

diziyi izlemiyorum fragmanlardan anladığım ve yorumları okuduğum kadarıyla; kuzey zeynebi seviyo, simay onun karısı, eee kuzey aldatınca iyide kadın aldatıncamı kötü, yada benim bilmediğim bişeyler var

kuzey acaba ali den simayı seviyo dıe şüphelenirmi
sevgilisi sanarmı adam falan dövdü diye

inşaallah öyle birşey olmaz arkadaşlıkları çok güzel bnce
ali iyi bi dost

simay ve güney

öyle bir şey olamaz ki adamlar üstüne basa basa konuştular.spor salonunda.arkadaşının eski sevgilisiymiş dediya..

Son düzenleme:
Nihayetttttttt öğrendi artık kuzey simayı inşallah simayı bir güzel pataklarda aklı başına gelir kiminle dans ettiğinin farkında bile deil bu simay yılanı ama banuya çok üzüldüm kız hasta galiba güney onu bırakmaz bence.zeynep gitti gidiş o gidiş inşallah dönüşü olmaz da cemre kurtulur.

Ya hadi iyi kotü izlediğim tek dizi yalnız anlamadığım kuzey simayı sevmiyo sonuçta sadece sözde karısı neden bu kadar sinirlensinki olayı öğrenince kızı gönderir olay biter neden yani?Sonuç olarak sürükleyici iki bölüm izledik diğerlerine oranlar

ZEYNEP KARAKTERİNİ NE KADAR ÇOK SEVSEMDE VE ESASINDA AŞKINDAN KAÇMAYA ÇALIŞTIĞI HALDE KAÇAMADIĞINI DÜŞÜNSEMDE ŞU AŞAĞIDAKİ YORUMA KATILIYORUM.BUNU TAKİP ETTİĞİM BİR DİZİ SİTESİNDEN ALDIM.BİR ERKEĞİN YORUMU:

ne kadar sacma ne kadar bos bir bolumdu. Hani derler ya, akilsiz dostun olacagina, akilli dusmanin olsun diye, ali bugun ne kadar akil yoksunu, sadece ani dusunen, ileri goruslulugu 5 metreyi asmayan bir dost oldugunu gosterdi. Yahu madem soylemicen kuzeye, ne diye takip ediyorsun? Ee simayi tehdit ettin gece iste, ne diye elemana saldiriyorsun, ne haddine yahu? Adam karakola dusmus, hala cemreye soyleme kuzeye diyor. Cemre de sakliyor ustune. Bu ikisi guya kuzeyi cok seviyorlar. Adamin arabasina zarar ver, kuzey para bulmaya calissin, guneye sorsun simaydan alsin. Boyle aptal dostun olursa kuzey, senin basin beladan eksilmez. Hayatimda en nefret ettigim sey, arkadaslarimin benim adima karar alip, benden habersiz insiyatif kullanmasidir. Birak kardesim, madem cok dusuncelisin, soyle gercegi, beraber dusunelim. Gelgelelim kuzeye, yahu sen nasil alirsin altinlari simaydan? Demedin mi dugun gecesi, onlar senin, ben dokunmam onlara diye? Simay isi biraktim diyor, kuzeyin senin parana mi ihtiyacim var diyor, Simay da guluyor, bitmedi, ustune gel buraya diyor opuyor, iste gercek kuzey. Noldu senin gururuna, noldu hani kandirmisti seni? Madem arkadasin icin muhanete muhtac bile olursun, o zaman bol keseden atma simaya, sana dokunmam, altinina el surmem diye. Ee simay bunun ustune umutlanmasin da ne yapsin??? Kuzey boyle yaparsa, guney kilini kipirdatmazsa, cemre ve ali kuzeyden surekli gercekleri saklayip, manipule ederse, Simaya kotu demek ne derece objektif olur? Simay sadece kotulugun gorunen yuzu. Bence ali ve cemre, kuzey icin simaydan daha tehlikeli.. Unutmadan, yahu alinin sumere saldirdigini gorunce, cigrimdan ciktim. Ee zeynepe neden tekme tokat dalmadin Ali kaptan? Ayni sey degil mi sonucta? Ne demek bu yahu? Kuzey yapinca simay hakediyor, simay yapinca kuzeye yapilir mi? Ne yapsin Simay, anlamadim ki ben. Zeynep evli adama asildi diye laf yesin, cemre icten icten eski nisanlisinin kardesine yazsin, kuzey evliyken zeynepi sevsin, yok oyle birsey desin, hatta ali meyhane de misal simay yapsa dediginde, utanmadan o nasil misal, o benim karim desin, dayak yemis, arabasi parcalanmis sumere ali delikanli cocuktur deyip, komserin onunde sikayetciye baski yapsin, kendilerini hakliymis gibi gostersin. Bu nasil sacmaliktir ya? Simayla sumer arasinda ne gecti zeyneple kuzey arasinda gectigi kadar??? Haddine mi alinin bunlari yapmak? Hele hele Kuzeyin hic mi hic hakki yok sumere birsey yapmaya. Kuzeyin baslarda simaya nasil baktigi, ne amacla takildigi belli. Simay hamile kaldi, ustune kurtaj yaptirdi, kuzey evlenme teklif edene kadar kimbilir nasil berbat bir gece gecirdi. Bayan degilim asla anlayamayacagim ama, cok kotu bir psikoloji oldugunu tahmin etmek zor olmasa gerek. Simaya cocugu aldirdigini kuzeyden sakladi diye kizdik ama simdi hak veriyorum Simaya. Kuzey her halti yesin, simay onu cidden seviyor mu sevmiyor mu demeden dusup kalksin, cemreyle vakit gecirsin, belki de cesaretlendirsin cemreyi bakislariyla, simaya soz verdim diye ayrilmasin cok istemesine ragmen, ustune zeynepi sevsin, tum bunlari kendi yapmamis gibi, alinin yaptigina hakliyken haksiz yere dustuk desin, hatta haftaya sumere ve simaya ne yapacagi belli bile olmasin. Bu nasil bir mantiktir ya? Eger sumere ya da simaya birsey yaparsa kuzey, benim icin biter bu karakter. Erkek herseyi yapar, duser kalkar, hamile birakir, evlenir bi de bak seni yari yolda birakmadim der, evliyken baskasiyla opusur, ama simay yapmaya kalkinca, daha kuzeye gelmeden, ali simaya kufur eder, adami da hem dover hem arabasini parcalar. Bu zihniyet son bulsun artik. Kendine yapilmasini istemiyorsan baskasina da yapmayacaksin o zaman. Erkek aldatir ama aldatilamaz, kadin aldatabilir ama sonuclarina katlanir mantigiyla hareket edersek, simay basindan beri hakli. Naapsaydi ya boyle bi dunyada? Aaaa hamile kalmisim kuzey, sen erkeksin olur boyle seyler, aldiririz gecer yola devam mi diyecekti, boyle kuzeye oyle yapilmasi yerinde olmus afferin simay. Neyse, kuzey haftaya ali gibi kirar dokerse, simaya vurursa, artik kuzey ve cemre beraberligini desteklicem, bu kuzeye cemre yakisir. Zeynep zamaninda simay kimbilir nasil uzulmustur demisti duyunca, vah vaaah, cik zeynep sen diziden, sana kimse yakisamaz bu dizide.

süper bir yorum katılıyorum

çok şükür izleyebildim allahım nereye tıklasam sorunlu ağız tadı ile izleyemiyorum şu diziyi

neysem...yorumlarıma geleyim....

bu gece öncelik alide

ALİ...bende alinin gerçekten simayın ipliğini pazara çıkaracak sandım ,ne kadar aptalca hareketlerdi ,ne kadar salakca düşünceler
anında kafasındaki senaryo kuzeyi katil yaptı......iğrenç bi sahneydi elinde ekmek bıçağı nal gibi yok gidip döner bıçağı verselerdi...
seyirciğe kuzeyi asi ama merhametli karakter verdiler..oysa gösterdikleri karakter heran elinde bıcak katil gibi...en fazla döverdi her ikisinide görseydi....neysem ali bey madem demedin ne diye gittin adamı dövdün arabasını parçaladın...ne oldu salak herfi ne geçti eline .....bence çoooookkkkkkkkkkkkkk salakca bir hareketti bu haftaki ali........

simay....kız hala pişkin ,hala iki yüzlü kaç masekesi var belli değil....en çok sonunu merak ediyorum....adama kuyruk salladı ama iyi kıvırdı tam zamanında savdıki ...buradan yırtabilir tek...

cemre ve annesi...bu hafta aktif değildi...ama gülten teyzem hüsükemi yazıyr ne????aslaaa yakınlaşmasınlar yaa kadın aslan gibi adam kedi gibi.....hiç uymaz gülten teyzeme şöle biraz babayitt ama kibar bi bey soksunlar diziye bi şekildede tanışsınlar işte..

sami bey....evet haklıydı ama çok üstüne gitti güneyin burada haksızdı bi yerde durması gerekti...

artı ...ailelerin tanışma faslında....evet aralarında stadü farkı olan bi aile neden bu kadar aşağalar gibi baktılar......sonra hangimizin evine ayakkabı ile giriliyor o sahnede abisi güldü...biz avrupa satandartlarına sahip olduk ayakkabımız kirlenmeden evimizemi girdik...bunu bu şekilde lanse edilmesi saçmalık ötesiii...ki avrupada bile olan türkler buradaki gibi ayakkabılarını çıkarıp evine giriyor en azından benim tanıdıklarım..............sonra sami beyin rakı demesi ,handan hanımın ismi ne ise kaz ciğerinin adını bilmemesi çok komik değil.....bende bilmiyorum.....yani herkes doğaldı ama lanse edilişi abesdi bence....

handan hanım.....bu hafta o kadar baskın rolde değildi....aynı handandı...

banu...bu kız ağır sinir hastası geçmişinde yaşadığı bir olayla patlak vermiş bi durum bazı büyük şoklarda eski hale dönüyor...
benim annemde banu gibiydi.....banu nası abisini babası sandı...çok normal bu tarz hastalar için...evet kliniklik bi duurmu var evet onun gibi ismli birinin belkide saklaması gerekecek kadar ilaç durumu afişe edilmemesi gerek.....ama hastalık bu yapılacak bişey yok...yanlız banu bu kadar ağır sinir hastası ise babasını ne kadar seven bir kızdı öldüğünde tepkisi çok düşüktü...bu tür hastalar ölüm gibi ağır bir şokta şu ayrılıkta yaşadığını yaşardı....bunu atlamışlar....ayrıca teprik ederim güzel hissettirdi bu rolüde....

barış ve venüs....yardımcı elaman gibiler venüs karakterini evlilikle ilgili konularda sokuyolar...oysa daha fazla işllenebilir..ne iş yapar??? nerede oturur vs. gibi...

güney...bence yapması gerekeni yaptı....güney gerçektede banuyu parası olduğu için seçmediki banu ayarttı güneyinde hoşuna gitti...sonra sonra maymun gözünü açıyordu ebru ve barış açtı...etki tepki oldu...evet güneyi ailesi yanında küçük düşürdüler..sonuna kadar aradaki farkı hissettirdiler.....güney ya bu ezikliği kabul edip böcek gibi yaşardı yada çekip giderdi..evet burada banuyu harcadı...buda banuyu çok sevmediğini artık bu olaya ticari ve basamak olarak baktığını gösterir.......ama doğru davranıştı...ebru ile anlaşmasıda annesi banunun bu sefer duygusal hakkını aldı şımarık kızı istemezse güney kapı dışarı bununda bedelini evlilik sözleşmesini aradan kaldırarak yaptı....eee buda tazminatı oldu işte....

kuzey.........ahhh kuzey ahhh seni ne hale sokuyolar yaa

bi arkadaşım bir erkeğin yorumunu koymuş...arkadaşım şu konularda haklı simay,ali,kuzey,zeynep,cemre aşk beşgeninde haklı....
evet kuzey zeynebi öperken evli değilmi????zeynep kuzeyin evli olduğunu duyduğunda ger çekildi...ama.....
sonra cemre baştan beri kuzeyi tanıyan kız şimdimi aşık oldu..bu kaçan kovalar takdiği işte....ali zeynebi birkere görmüş aklında güzel kız olarak kalmış...ama aşık değildi...öle takılırım tarzındaydı yani vazgeçmesi kuzeye sunmasında anormallik görmedim....

sonra kuzey simaydan parayı aldı eli mahkum olduğundan ...dediği sözleri tekrarladı....burada simaya isteme yan cebime koy demedi..artı..simayda bu olaylarda parmağı olduğundan ve onların ona borçlu olarak görmekten zevk duyacağından verdi yoksa asla sanmam vermezdi...piss piss sırttı verirken zaten...ve kuzey aldığı herşeyi yazmış yani kısaca borç almış...dediğiniz gibi bi durum yokk.....öpme kısmıda sonuçta kanlı bıcaklı değiller....gayet normal iyilik yaptın teşekkür ederim öpücüğüydü........

sonu fena bitti valla heycanlı..

bu simay ne yüzsüzmüş ya. hani kuzeyin gözüne de tam girdi dedim. pis saçaklı topla pılını pırtını defol geldiğin yere

sonunda kuzey öğrendi. sümer bi dayak yese ne iyi olur

womenlove a katılıyoruum. herkes evine ayakkabıyla girmiyor, herkes kaz ciğeri yemiyor

tekinoğlu ailesinin şaşırması normaldi yani

banunun hastalığını merak ettm. barışı babası sandı

ne yaşadığını merak ediyorum

gelecek bölümü iple çekiyorum

zeboş nereden izliyorsun cnm ben nereden izlesem donuyor üstelik videoyu yüklememe rağmen...youtube üyede oldum yok...

banu ağır sinir hastası yada şizofren olabilir...

zeboş nereden izliyorsun cnm ben nereden izlesem donuyor üstelik videoyu yüklememe rağmen...youtube üyede oldum yok...

banu ağır sinir hastası yada şizofren olabilir...

ben ddizi.com dan izliyorum canım. tvde yayınlandıktan 1 gün sonra 720p HD li olan videoyu aç

HD videoların görüntü ve ses kalitesi daha iyi oluyor

eğer donarsa sende videoyu tekrar kapat. (sayfayı değil tabi) bi 5 dk bekle...izlemeye sonra başla., o zaman donmaz

kuzey simaya bişey yapamaz yapamıycak
o koskoca sırrı öğrendi durmadan tehdit ediyo herkesi
bunu her olaya karşılık her zaman koz olarak kullanacak
kuzeyinde eli kolu bağlanacak
vayyy simay vayyyy
çok adisin gittiğin yeri kokutuyorsun
pis kokmuşşşşş

womenlove bir erkeğin yorumlarını koyan benim.onlara ilaveten bende senin gibi düşünüyorum ve zeyneple kuzeyin olmaını istiyorum.cemreninde sevgi açlığından ve güvenme ihtiyacından kuzeye yöneldiğini düşünüyorum.kuzeyin onu zamanında sevmesi ve değer vermesi hoşuna gidiyor.bu da çok insani bir duygu.güneyden yediği darbelerden sonra ruhunda ve kalbinde açılan yaraları en yakınındaki kuzeyle kapatacağına inanıyor.bunlar çok doğal durumlar.bu yüzden zeynepçi olmama rağmen cemreyide seviyorum.dizide kuzeyle guney arkadaş olsaydı güneyi tamamen silme gerekçesiyle ikisi olabilirdi.yalnız bu hikayede kardeşler.güneyden zaten her bölüm daha bir soğuyorumilk bata para için yaklaşmadıysada banuya şimdi para için yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…