Kuzey Güney Kanal D

bende habire zeynebe sövdüm..o saçlar ne öyle adam gibi tara birşeyler..yap çirkin şey..basit kız

Son düzenleme:
Handan tamm bir uyuuuuzzz deli ediyor benii tavırları evlat ayırması uyuz oluyorum,Zeynep dersek onuda istemiyorum Kuzeyle Cemre beraber olsunlar Kuzey sırf Güneyin dediği laf yüzünden Cemreye yanaşmadı yanaşmıyorda yoksa onunda içi sızlıyor garibim yaaa Gültene bayılıyorum hahahaha kadın mükemmeeell oynuyor yaa bir rolün altından böylemi güzel kalkılır :)))
Bakalım bu hafta neler olacak kesinn Güney beyfendi polislere Kuzey söyledi sancak bağırıp çağırıcak bişeler bişeler olacak ama üretmek istemiyorum bu konuda bu akşam özetini verir kanal d sitesi beklicez artık

benim için hafta çarşambadan başlıyor kuzeyin her haline edasına tawrına herbir zzerresine hayranım harika bi tipleme dibine kadar samimiyet we erkeklik...millet erkek görsün errrrrkekk

[video=youtube;kyRfocH8GPA]http://www.youtube.com/watch?v=kyRfocH8GPA&feature=relmfu[/video]

Yaa cok sacma degilmi? Ispatlanmadan bisey polis Guneyin kapisina dayaniyor

Her 'iftira' da boyle olacaksa polisin hic bos durmaz herkesin kapisina dayanir. Birine camur atmak bu kadar mi kolay yani?

Abartilmis

Yaa cok sacma degilmi? Ispatlanmadan bisey polis Guneyin kapisina dayaniyor

Her 'iftira' da boyle olacaksa polisin hic bos durmaz herkesin kapisina dayanir. Birine camur atmak bu kadar mi kolay yani?

Abartilmis

evet simayın demesiyle kanıtlanmıs gibi polis kapıya dayanıyor
bana da ilginc geldi
diziyi seviyorum ama coğu konuda seyirci saf yerine konuyor..

evet simayın demesiyle kanıtlanmıs gibi polis kapıya dayanıyor
bana da ilginc geldi
diziyi seviyorum ama coğu konuda seyirci saf yerine konuyor..

Aynen!

Bu Ferhat olayi da gerceklikten cikti fantaziye dogru gidiyor. Adamda bitmek tukenmek bilmeyen bir kin..
Sacmaliyorlar yavas yavas..

fragmanda zeynebin makyajını gördüm tam bir felakettttttttgerçi bu kız felaketlerin en alası ya hadi neyse.ayyy o ne gıcık bir makyaj palyaçolara benzemiş bu bölüm anlaşılan bu bölümde dilimden düşürmeyeceğim seni boyalı kukla

ferhat girdiğinde tadım kaçıyor daha öncede belirtmiştim bu adamın kuzeye kinlenecek kadar bir sebebi yok...

saçma yerden takıklar ...hani ölen çocuğun babası,dayısı vs. gibi bişey olsa anlarım çocuklarını öldürdüde kinli

neyse geçen hafta izleyemedim birtürlüde vakit kalmadı ...bu aksam bu haftaki bölümü izledim güzeldi

sonunda kuzeyde ferhattan daha heybetli bir baba bulmuş.........

artı kafama takılanlar var geçen haftayı izleyenler diyebilirmi???

güney banunun hastalığını öğrendimi venüsten??

birde şu tezkanla banunu abisi ne iş kızlar???

banunun hastalığı açıklandımı en azından??
ali neden taşındı???

güzel bittiiiiiiiii

Benim için en can alıcı sahne kuzeyin simayın saçından tutmasıydıohhh ne güzel pislik simay nasılda korkuyordun kuzeyden madem korkuyorsun neden böyle pislik işlerle uğraşıyon anlamadım .neyse şu zeynepe sövdüm akşam valla ne o öyle adamın ağzına girecek gibi yılışık bide demezmi ben seni sevdiğim için pişman değilim zorla adamı öpüyorsun bee gıcık

simay ferhatın yüzünden piyon etti canım simay boşanmak bile istiyor..ferhat izin vermedi.simay kendine yeni bir hayat kurmak için y.dışına gitmeyi düşünüyor.kız akıllandı ama kullanıyor işte.alet oldu ferhata korkudan

evet en güzel sahnesi simayın evinde olandı,kuzey o adamla tanısmasaydı simayı zor bulurdu,sümer tezkan da baydı artık,
banunun durumu hala acıklanmadı,ama handan hanıma nasıl cırladı öyle banu,alinin ev sahibi; sevgilisi merak edip kapıyı söktürdüğü gün
evden cıkarttı mustakil bir eve tasındı,kesin kuzey yanına tasınır alinin,zeynebi görmezlikten geliyorum,cok gereksiz bir karakter yani,
ferhatın bu kadar para ile oynaması kuzeye bu denli takık olması da cok saçma

diziyi seyrediyorum ama çok kopukluk zorlama var.
ferhat olayı tam fiyasko.

daha önceden belirttim bu kin onun için bu kadar uğraşma çok saçma .elle tutulur bir yanı yok.

bu sinanerler türkiyenin koç holdingi diyelim masalarına sohbetlerine kuzeyi simayı cemre yi bu kadar konuşmaları komik geliyor.
hadi güney nişanlısı diyelimde. nebilim barış gidiyor sümerle basit hesaplar yapıyo hiç işleri güçleri yok mu anlamadım
çok zorlama giden bi dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…