Kuzey Güney Kanal D

Evet ya bende zeynebi görmezlikten geliyorum yalnız bu insanlar koca işyeri sahibi ki adı sanı belli adamlar madem hakikaten bazen o kadar ucuz işlerin peşine düşüyorlarki şaşıyorum garipsenecek tavırlar sergiliyorlar yani bazen anlayamıyorum bu sahneleri

evet holding sahibi iş adamları serseri dedikleri kuzey ve güneyle uğrasıyorlar tek dertleri bu

1 sezon daha sürerse neler olucak kimbilir?

bu hafta yeni bölüm yokmuşş.....twitterda yazmışlalr 18 nsanda yeni bölüm diyeee...ondan fragman yok kızlarr

yaaaaaaa olamaz ama neden yeni bölüm yok .şu yönetmende önce diziyi sevdirir bağımlı yapar sonrada bölümleri yayınlayacağına yutar hevesimiz kursağımızda kaldı

aa nedenmiş ya bende tv izleyemiyorum diye fragman verilmiştir diyordumm:44:

harbi nedeni neymiş?

belki fb maçından dolayı olabilirmi,atv fb maçı varmış..

Son düzenleme:
Cok sinir yaa,madem diziyi yayinlamiyosunuz bi altyazi gecin neden nicin seyirciye bi haber verin yauw...

çok heycanlı bir bölüm ya
zeynep cemrenin tivitlerine bakıyor ya sanane kızım ya cemrenin kişisel sayfası istediğini yazar sana ne oluyor malmısın sen
kuzey seni cemreyi unutmak için kullanıyor sen malsın çünkü

Simay’ı, Kuzey korkusu sarıyor...
Yaptığı yanlışların bedelini ödeme zamanı gelen Simay, korku içinde başına gelecekleri bekler.

Kaza gecesiyle ilgili soruşturma sürmektedir. Güney, bu sırada Kuzey’in ortada görünmemesini, kendisini kurtarmak için ifadeye gelmemesini, intikam olarak algılar, Kuzey’e karşı daha da hırslanır. Oysa Kuzey, bu işi kökünden temizlemenin peşindedir.

Güney’in Kuzey’e olan öfkesi, Sami’nin işine de zarar verir. Sami için artık, Güney’den hesap sorma zamanı gelmiştir. Sami, ani bir kararla holdinge gider. Güney’in geçmişe dayanan olayı gazetelere düşünce, Sinanerler de basına malzeme olurlar. Banu bu durumu kendi yöntemiyle düzeltmeye çalışsa da, sonuç yine Güney’in aleyhine olur.

Barış, Güney’e karşı bir koz daha ele geçirmiştir. Bunu da sonuna kadar kullanmaya kararlıdır. Bu süreçte, Ferhat’tan gelen yeni bir belge işine çok yarar. Öte yandan, Cemre ve Zeynep arasında söze dökülmeyen rekabet yüzünden gerginlik giderek artmaktadır. Zeynep, Cemre’nin sosyal paylaşım sitesindeki mesajlarını okur ve bunların Kuzey için yazıldığını düşünmeye başlar. Cemre de bu durumdan kurtulmak için yalana başvurur. Bu durum Kuzey’in, Cemre’nin bir sevgilisi olduğunu düşünmesine yol açar. Cemre’yle yaşadıkları soğuk savaş, Zeynep’i Kuzey’e daha çok iter ve Kuzey ve Zeynep ilk kez baş başa kalırlar. Cemre, Kuzey’le ilgili tüm umutlarını, kaybedeceğini, canı yanarak anlar.

Bu bölümde acayiip heyecan dolu olacak sankii..Sizlerle aynı fikirdeyim ve şu Zeynepe gıcık gidiyorum geldiği yere geri dönse Kuzey'de Cemreyle yakınlaşsa bıraksa Güneyin dediği lafları ne iyi olur ikiside mutlu olur

Ya bu cemre ne karaktersiz bir kız yaa..
O senin eski de olsa nişanlının kardeşi,adamı öpüşürken görüyo ağlak ağlak seyrediyo bi de..

zeynep zaten iticiydi o taklidi yaptı tam itici oldu..Cemreye nasıl üzüldüm yaa,aslında bakıldığında gerçekten karaktersizlik demek değilde ne bileyim,gönül işte gitti eski nişanlısının kardeşini buldu,ama Güney hakediyor bence..Güneyde pislik yaptı ,yanlış yaptı , Cemrenin Kuzeye aşık olması çokda abartılcak bişe değil keşke zeynep gitsede sevenler kavuşsa

ya ben bu diziyi baskasindan dinleyince daha cok seviyorum izlemeye aklbim dayanmiyor biri bana anlatabilrimi konusunu su simay zillisine ne oldu ayrica su kuzey zengin olsaun artik ya off fakir fakir olmuyor:)))

Kuzey Guney seyircisi 2'ye ayrilir:

- Zeynepciler
- Cemreciler

Sahsen Zeynep bana cok itici geliyor, yani hic bir dogalligi yok.. Hem cok tanidik bir yuz. Yeni bir dizi seyrederken yeni yuzler gormek istiyorum..
Hem Cemre hicte bazilarini iddia ettigi gibi çirkin bir kiz degil. Ustelik oyunculugu cok dogal. Dogalligi ile birlikte bazi kotu huylarini da gosteriyorlar, ki ben bununla gercekten mutluyum. Eski Turk filmlerinde oldugu gibi esas kiz, sutten cikma ak kasik, saf, masum hatta aptal bir tiplendirme degil en azindan.. GERCEK

O son sahne neydi oyle..? Zeynep sapitti iyice herhalde. Kuzey'de bu olayin ustune gidiyor, ama farkettiniz mi bilmem.. Hala akli fikri Cemre'de.. Twitter hesabini okumalar.. Telefon gorusmelerine rahatsiz olmalar.. Cemre inadina birini bulacak herhalde.. Tamam eski yenge-kayinbirader ama.. Haram degil sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…