Kuzey Güney Kanal D

kesinlikle sana katılıyorum :) Hem eski yenge tarzında düşünmemek lazım sonuçta kuzey çocukluğunda seviyordu onu ve abisi ile gördüğü için sustu kaldı garibim yoksa sonradan gelişen bir sevgide değil , dediğim gibi gönül bu..Bunun bu kısmına takılacak olan arkadaşlarımıza diyeceğim öyle bir zamandayız ki öz kızına tecavüz eden babalar var allah korusun bizleri..O yüzden bu hem bir dizi hemde abartılacak ahlaksızlık gibi bişey yok bence..
Dediğin gibi arkadaşım aklı fikri Cemrede kuzeyinde gidip mutfağa dinlemeler etmeler bozulmalar,Zeynep gıcığııda Kuzeyi kaybetmemek için bence yatıcak onunla ama Kuzey yapmaz inşallaahh..
Bence dizinin ilerleyen zamanlarında o masum Zeynep kaybolacak şeytani planlarla Kuzeyi kaybetmemek için yeni zeynep yaratılacak gibime geliyor çakıyor oda bişeyler ??
Bende iyi yazdım ama aklımdan geçmio değil bu fikir dizi bu heran herşey olabilir :))

Zaten Cemre'de aslinda Kuzeyi seviyordu eskiden ama guya mantikli dusunerek Guney'i secti. Kuzeyi 'tehlikeli' secim olarak gordu.
Sonra Kuzey'in hapishane olayini ogrendikten, ve gercekten tanimaya baslayinca daha da asik oldu. Adam gibi adam oldugunu ogrendi.
Duygusalligini gordu vs. Yani cok hafifletici sebepler var ama Kuzey kendine yakistiramiyor, hele Guneyin o laflarindan sonra asla yaklasmaz Cemre'ye..
Hem yaklassa bile aileler ne der.. birde o var.. Mazallah Handan hanim kafayi yer. Banu yalakasi zaten. Simay'dan sonra alsin basinin ustune koysun demi

Ama Zeynep karakterini Simay gibi kotulestirmesinler.. Renk olsun, entrika olsun. Oyle durduk yere kotulesen karakterler inandirici gelmiyor zaten.

Kuzeyin cemreyi kıskandığı sahnelere bayıldım işte bu kardo................ama zeynepte adamın üstüne gittikçe gitti ne bu ya yalaka gibi mıymıy sanki kendi çok güzel bide kuzeyin taklidini yapıyor boyalı kukla bence o.zeynep giderek tehlikeli hallere karışıyor gibime geliyor cin fikirli cemrenin paylaşım sitesini okumaları cemreyi kıskandırmaları çok itici.kuzeyi kaybetmemek için herşeyi göze alır ama inşallah kuzey yeni bölümdeevden kaçarak çıkar evde kalmazlar yoksa.................zeynep aklına geleni yapar birde kuzeyin gülüşlerine bayılıyorum ya çocuk gibi gülümsemesi yokmu yerimyerim

Bende Zeynebe pöf oluyorum ya, sinir sey! nerden cikardilar onu anlamadim.. Baska kizmi yoktu hayret. Dizinin basindan izleyenler bilir, her zaman Kuzey-Cemre iliskisine dogru seyrediyor hikaye..

Ali araya girse dicem ama Kuzey istemez

nihayet kesintisiz zevkle izledim diziyi

bu haftada güzelmiş...

ilk baştan gireyim konuya....

simayı yakalaması güzeldi inş. boşanırda....

sonra bırakmasaydı simayı yaa ferhat yine entrikalar peşinde..
artı anlamadım tezkanla ne işi var bu ferhatın yaa nereden nereye bağlamışlar....

ve anladığım kadari ile tezkan bey batakta......

sonra güneyyyyy ahhhh güney ahhh bi ufak oyunla ebru hanımı alt edeceğini düşündü ama bu dünyada para kimdeyse güç adalet onda...

kendi asıl mutsuz saçma ama zengin bi hayata yol aldı.......çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak
ebru hanım resmen sen kızımın oyuncağısın ....sıkılırsa atar dedi bu bölümdede.....

sonra barış ne kadar küçük adam bu herif yaaa.....aklı sıra güneyi batıracak ama bence kendi zararlı çıkacak gibi.....
annesi duymasın sivri saçlarını yolacak onun.....

venüs iyi yaptı o güney gibi asalaklığa geçmedi ama bence güneye bişiler yumurtalamış yumurtalamasa bile ima etmiş....

kuzeyim...allahım zeynep vampiri ile yakışmıyorsunuz yaaaaaaaa.......
oyunculuğu hiç iyi değil bu kızın .....ama tehlikeli geliyor bence kuzeyi elinde tutmak için herşey yapar
buda simay gibi yapışmaz umarım

cemree kuzum nasıda güzel oynuyor....baştan cemreyi zenginlik meraklısı gibi lanse ettiler ama sonradan çevirdiler...
acı çeken aşık rolünde muhteşemmm.......
ben onu canla yakıştırıyorum inş. aşk olur aralarında...banuda görür gününüü......

vee sonu muhteşemdi o adam valla iyilik perisi gibi geldi....neydi öleee babaya sırt döönülmez demesi....

güney ne yapacak bakalım....

ve kuzeyinde yanında sağlam birileri olması çok iyi olmuşş............

zeynep uyuz ya kuzeyin cemreyi kıskandığını anladığı halde hala yapışıyor çocuga!
kuzeyle birlikte olarak mı bağlıycak onu kendine
cemre yavrum nasıl da acı cekiyor

ben ferhatın bu kadar palazlanmasını anlamıyorum adam hapishanede
sürünüyordu,adam dövüştürüp gecimini sağlarken bir anda eli uzun hatırı sayılır bir mafya babası olmuş

Ferhat Sumer'i, Guney, Holding, ve Baris uclusunden bilgi almak icin kullaniyor..

Hani guya herseyden haberi var ya.. Bu sekilde acikliyorlar.

Bana su iyilik perileri cogalmaya basladi gibi geliyor. Senaristler bisey bulamayinca, hop Bekir amcayi sokuyorlar birde bakmissin Kuzey'in arkasi saglamlasmis..

Tam butun makara emekleri bosa gitti derken, hoop hatiri sayilir, prensipli bi tuccar girsin, arkalari saglamlassin.. abartilmis bence..

Handan hanima baslarda aciyordum ama o ne kadar evlat ayirimi yapan bi kadin cikti ya rabbim, saclarini yolasim geliyor!

Guney'de hevesin kursaginda kaldi demiyor mu Kuzeye, asagilik herif! Kuzey Simayla gidip olayi duzeltti halbuki.. Ya dizinin baslarinda ne guzel kardeslik flash-backleri vardi (cumleye bak ) simdi onlar yok.. Ariyorum ama o sicakligi. Dizide kayboldu sanki.

Bi Gultenim var guldugum, canim yaa.. cok tatli bir kadin olmus

Zeynep gitsin diyenler el kaldirsin!

zeynep gitsin

tek ben değilim ona gıcık olan hehe :13:

hiçde taklidini yapamadın kuzeyin ben ondan iyi yapıyorum

zeynep gitsin

tek ben değilim ona gıcık olan hehe :13:

hiçde taklidini yapamadın kuzeyin ben ondan iyi yapıyorum

Evet yalniz degilsin bence de gitsin, esim bu kizin neresi guzel ayni rahmetli Michael Jackson diyor

Ay guya o taklidi yapinca tatli olacak, iiiiiiiyice itici oldu

Evet yalniz degilsin bence de gitsin, esim bu kizin neresi guzel ayni rahmetli Michael Jackson diyor

Ay guya o taklidi yapinca tatli olacak, iiiiiiiyice itici oldu

aynen iyice itici oldu..

benim erkek kardeşimde ,ablamda zeynepci onlar güzelden anlamıyor herhalde..gerci güzellik şart değil..iyi bir oyuncu falan değil ya

Bence durduk yere olmaz Kuzeyi elinde tutmak için bu role büründürebilirler onu farkında çünkü zeynep Kuzeyinde Cemreye karşı bişeyi olduğunun hatta bir önceki gece bunu anladı ve Kuzeyi yatağa atmaya karar verdi kii sağlamlaştırsın yerini birde bakireysee garibimm erkekk kuzey sahiplenirde onu neler olur bilmiyorum..
Handaaannnnn hannndaaaannn deli ediyor benii başlarda bende çok üzülüyordum ona ama pislik çıktı tam kaynana çıktı tam bir evlat ayıran anne çıktı anne denmez ona uuyuuzz güneyden başkasını görmüyor gözüü ama ne olduu prenses banuu hanımmm güney karakola düşünce ağzının payını verdii çok seviodu çok istiyorduu banusunu alsın tepe tepe kullansın şimdii oğlumu elimden aldı die samiye ağlar bu sefer gıcıık kadın yaa
bende zeynebin taklidi yapayım bari

zeyneppp

bence kuzey daha fazla dayanamasın gidip cemreye aşkını ilan etsin onlar aşklarını göz önünde yaşarken zeynepte erim erim erisin kemçük ağızlı sinirden ağzı burnu yer değiştirsinde doğru düzgün konuşsun uzaylı

senin o istediğin sahne,dizinin son bölümü tatlım

:-D A y yapımın her bölümde izleyiciyi ne kadar dinlediğini görüyorum.izleici ne isterse onu veriyorlar.küzeyde destek görsün dediler.hop bekiri tonton amcası çıktı.zaten başka türlü garibim nasıl çıkacaktı düzlüğe.yalnız adam konuşurken neredeyse zil takıp oynayacaktı.o nasıl yandan yandan dercesine bir gülüştü tonton amca konuşurken.kardeşi ile nişanlı olsun varsın diyorsunuzda gerçek hayatta bu mümkün mü.kardeşini küzey satmaz.aşklar unutulur.yaraları sarılır ama kardeşler değişmez.aşık olunamaz mı olunur.gönül sonuçta ama kurtarmaya bakmalı bence.cemreyle küzey arasında bir şey olmasa eyvallah ama o kadar çıktılar.arkadaş olsa tama diyeceğim.ayrılmışlar zaten.zeynep e gıcık gitmeyin bence.çünkü,küzey cemreyi sevse bile bir ilişkileri olmadı.bereaberdilerde zeynep ayırdı gibi konuşuyorsunuz.zeynepin küzeye yazdığı kadar o da ona yazdı.cemreyi unutmak tek sebebi değil küzeyin zeyneple çıkmakta.eğer sırf bundan ötürü olsaydı simaydaki gibi olurdu.zeynebin zorlamasıyla yatmazlardı.kızı teee antalyalara çağırıpyatağa attı.hem kadın dediğin sahiplenicidir.aşk dediğiniz gibi bir çok duygunun üstünde bir duygu.çokta güçlü bir duygu birde bu yandan bakın.birde tarafsız bir gözle bakın kıza.bu kadar çırpınması onunda sevgiden.yalnız kendini çok ele veriyor.şahsen onun yerine olsam cemreyi bozmaya uğraşmazdım.heleki o ses tonunda .telde konuşurken bağırmamak için kendimi sıktığım bir zamanda nasıl konuşursa öyle bir ses tonu dışında konuşamayacaksam konuşmam.küzey gitti diye peşindende gitmezdim.bence bu bariz evet sizin aşkınız çok büyük demek.bizimkisini geçecek demek.
hem zeynebin hareketlerine laf söylüyorsunuzda.peki kızında sinirlerinin bozulmuş olabileceğini düşünmüyor musunuz..cemre olayını sonradan öğrendi.cemre zeynebe sen kal.otur demesi falan.benzer hareket değil mi.çekin tutarı için zeynep neden 42 dediğinde ayy seninde bir şeyden haberin yok demesi benzer durum değil mi.zeyneple beraberken ondan önce koşup küzeyi öpmeler.
zeynepçi yanımda var cemreci yanımda.iki karakteride çok seviyorum.cemreyi övecez diye zeynebi batırmayalım lütfen.benzer şekilleri cemrede yapıyor çünkü.ayrıca bu kız yıllarca yurt dışında kalmış büyümüş bir kız.rahat bir ortamda büyümüş.cemrede öyle.her ikiside kağıt üstünde olsada evli bir adama aşık olduklarını anneleiyle paylaşabiliyorlar.
cemre bencede canla olsun.canda gayet düzgün ve kibar bir tip.adam her şeyde sakinliğini ve ağırlığını koruyor.cemrede kendini terk eden babasının yüzünden yaşadığı boşluğu onla doldurabilir.çocuk zaten maşallah boylu poslu.kıvanç tatlıtuğ 1.90 ondan bile uzun:-D

handan hanım garibim ebru hanımın dediği gibi kendi hayal dünyasında bir ezik.banusunu gördü ama hala banu banu diyor.oğluyla ebru hanım geldiğinde geriniyorlardı.zafer kazanmışlardı yaa...görmeye başladılar zaferi.cemreciler bana kızabilirler ama banuyuda seviyorum.o kadar imkan ve güç kimde olsa şımarırdı.gerçekten prenses hayatı yaşamış kız.yaşıyorda.birçok kişinin bir kaç aylık maaşını bir elbiseye verip bir kere giyip kaldıran bir kız banu.güneyide sevmeseydi ya da artık saplantı mı desem daha tam çözemedim.hastalanmazdı.zaafı var diyelim güneye.güneyde bunu kullandı ama görüyor ne kadar güçsüz bir dal olduğunu banunun aslında.kliniğe yatarken annesine nasıl sarırdı.abisinide seviyor demek ki güneye karşı savundu.barışında kötü olduğunu düşünmüyorum.banuyu çok seviyor.ama dışlanmış.şeytana uyup imzayı değiştirdi tamam ama yeri geldi kardeşinin başında durdu.üvey babasına sizi gerçek babam gibi hissedebiliyorum demişti ilk bölümlerde.

gülten hanım şahane yaa.süper.....

ebru hanımada hakveriyorum.o kadar gücü korumakta zordur.saygın yaşayacaksın herkesin gözü üzerinde.halkla ilişkilerci olduğumdan bu gözle bakıyorum sanırsambir sahne vardı.kafe gibi bir yerde oturuyorlardı.ebru hanım bir gün size gelelime benzer bir kadın konuşuyordu.ona gittiğimde beni unuttanların yeniden samimi olmaya çalışmaları çok eğlenceli oluyor demiştti.

ferhat-simay ve sümer dışında gıcık olduklarım yok dizide.

ben yazılarının çoğuna katılıyorumm ama banun annesi içindediklerinedeğil peki o kadın venüsü niye kabul etmiyor sevmiyorrr zenginse zengin hanım güzel istedii nedir kiii

ben yazılarının çoğuna katılıyorumm ama banun annesi içindediklerinedeğil peki o kadın venüsü niye kabul etmiyor sevmiyorrr zenginse zengin hanım güzel istedii nedir kiii

venüse kıyasla daha zengini vardır çünkü.ayrıca babası banunun dr olduğundan bu sırrı ortaya çıkarır mı diye düşünüyor.gözünü korkutuyor kızın.sadece venüse donuk konuşmuyor.

[h=3]Buğra Gülsoy Burcu Kara Boşanıyor
[/h]
Fatmagül’ün Suçu Ne? ve şu an rol atmaya devam ettiği Kuzey Güney dizileri ile adını duyuran Buğra Gülsoy, geçtiğimiz yıl tanışdığı ve 2 ay içinde evlendiği Burcu Kara ile boşanıyor. 2011′in Temmuz ayında evlenen çiftin boşanacağını, Burcu Kara’nın twitter hesabından yazdığı mesajlar ortaya çıkardı. Burcu Kara twitter hesabından şu mesajları yazdı;

Önce bir boşluk oldu kalp gidince ama şimdi iyi… ”
“Artık şehirdışı bir işte çalışmak istiyorum, kesin! İstanbul dışında çalışmanın vakti geldi. Çünkü, bana tatil gibi gelecek. Özlemek güzeldir”
Buğra Gülsoy Kanal D’nin başarılı dönem dizisi Kuzey Güney‘de Güney rolünde oynuyor. Burcu Kara ise TRT TÜRK’te “Bidünya Tasarım” programını sunuyor.
Bu ayrılık, çiftlerin birbirini tam anlamıyla tanımadan yaptığı evliliklerin çok sağlıklı olmayacağını bir kez daha kanıtlamış oldu. Tabi ünlülerin dünyasında yapılan evliliklerin de, ayrılıkların da bazen samimi olmadığını görebiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…