Kuzey Guney seyircisi 2'ye ayrilir:
- Zeynepciler
- Cemreciler
Sahsen Zeynep bana cok itici geliyor, yani hic bir dogalligi yok.. Hem cok tanidik bir yuz. Yeni bir dizi seyrederken yeni yuzler gormek istiyorum..
Hem Cemre hicte bazilarini iddia ettigi gibi çirkin bir kiz degil. Ustelik oyunculugu cok dogal. Dogalligi ile birlikte bazi kotu huylarini da gosteriyorlar, ki ben bununla gercekten mutluyum. Eski Turk filmlerinde oldugu gibi esas kiz, sutten cikma ak kasik, saf, masum hatta aptal bir tiplendirme degil en azindan.. GERCEK
O son sahne neydi oyle..? Zeynep sapitti iyice herhalde. Kuzey'de bu olayin ustune gidiyor, ama farkettiniz mi bilmem.. Hala akli fikri Cemre'de.. Twitter hesabini okumalar.. Telefon gorusmelerine rahatsiz olmalar.. Cemre inadina birini bulacak herhalde.. Tamam eski yenge-kayinbirader ama.. Haram degil sonucta
kesinlikle sana katılıyorum :) Hem eski yenge tarzında düşünmemek lazım sonuçta kuzey çocukluğunda seviyordu onu ve abisi ile gördüğü için sustu kaldı garibim yoksa sonradan gelişen bir sevgide değil , dediğim gibi gönül bu..Bunun bu kısmına takılacak olan arkadaşlarımıza diyeceğim öyle bir zamandayız ki öz kızına tecavüz eden babalar var allah korusun bizleri..O yüzden bu hem bir dizi hemde abartılacak ahlaksızlık gibi bişey yok bence..
Dediğin gibi arkadaşım aklı fikri Cemrede kuzeyinde gidip mutfağa dinlemeler etmeler bozulmalar,Zeynep gıcığııda Kuzeyi kaybetmemek için bence yatıcak onunla ama Kuzey yapmaz inşallaahh..
Bence dizinin ilerleyen zamanlarında o masum Zeynep kaybolacak şeytani planlarla Kuzeyi kaybetmemek için yeni zeynep yaratılacak gibime geliyor çakıyor oda bişeyler ??
Bende iyi yazdım ama aklımdan geçmio değil bu fikir dizi bu heran herşey olabilir :))
Kuzeyin cemreyi kıskandığı sahnelere bayıldım işte bu kardo................ama zeynepte adamın üstüne gittikçe gitti ne bu ya yalaka gibi mıymıy sanki kendi çok güzel bide kuzeyin taklidini yapıyor boyalı kukla bence o.zeynep giderek tehlikeli hallere karışıyor gibime geliyor cin fikirli cemrenin paylaşım sitesini okumaları cemreyi kıskandırmaları çok itici.kuzeyi kaybetmemek için herşeyi göze alır ama inşallah kuzey yeni bölümdeevden kaçarak çıkar evde kalmazlar yoksa.................zeynep aklına geleni yapar birde kuzeyin gülüşlerine bayılıyorum ya çocuk gibi gülümsemesi yokmu yerimyerim
zeynep gitsin
tek ben değilim ona gıcık olan hehe :13:
hiçde taklidini yapamadın kuzeyin ben ondan iyi yapıyorum
Evet yalniz degilsin bence de gitsin, esim bu kizin neresi guzel ayni rahmetli Michael Jackson diyor
Ay guya o taklidi yapinca tatli olacak, iiiiiiiyice itici oldu
Zaten Cemre'de aslinda Kuzeyi seviyordu eskiden ama guya mantikli dusunerek Guney'i secti. Kuzeyi 'tehlikeli' secim olarak gordu.
Sonra Kuzey'in hapishane olayini ogrendikten, ve gercekten tanimaya baslayinca daha da asik oldu. Adam gibi adam oldugunu ogrendi.
Duygusalligini gordu vs. Yani cok hafifletici sebepler varama Kuzey kendine yakistiramiyor, hele Guneyin o laflarindan sonra asla yaklasmaz Cemre'ye..
Hem yaklassa bile aileler ne der.. birde o var.. Mazallah Handan hanim kafayi yer. Banu yalakasi zaten. Simay'dan sonra alsin basinin ustune koysun demi
Ama Zeynep karakterini Simay gibi kotulestirmesinler.. Renk olsun, entrika olsun. Oyle durduk yere kotulesen karakterler inandirici gelmiyor zaten.
bende zeynebin taklidi yapayım bari
zeyneppp
bence kuzey daha fazla dayanamasın gidip cemreye aşkını ilan etsin onlar aşklarını göz önünde yaşarken zeynepte erim erim erisinkemçük ağızlı sinirden ağzı burnu yer değiştirsinde doğru düzgün konuşsun uzaylı
:-D A y yapımın her bölümde izleyiciyi ne kadar dinlediğini görüyorum.izleici ne isterse onu veriyorlar.küzeyde destek görsün dediler.hop bekiri tonton amcası çıktı.zaten başka türlü garibim nasıl çıkacaktı düzlüğe.yalnız adam konuşurken neredeyse zil takıp oynayacaktı.o nasıl yandan yandan dercesine bir gülüştü tonton amca konuşurken.kardeşi ile nişanlı olsun varsın diyorsunuzda gerçek hayatta bu mümkün mü.kardeşini küzey satmaz.aşklar unutulur.yaraları sarılır ama kardeşler değişmez.aşık olunamaz mı olunur.gönül sonuçta ama kurtarmaya bakmalı bence.cemreyle küzey arasında bir şey olmasa eyvallah ama o kadar çıktılar.arkadaş olsa tama diyeceğim.ayrılmışlar zaten.zeynep e gıcık gitmeyin bence.çünkü,küzey cemreyi sevse bile bir ilişkileri olmadı.bereaberdilerde zeynep ayırdı gibi konuşuyorsunuz.zeynepin küzeye yazdığı kadar o da ona yazdı.cemreyi unutmak tek sebebi değil küzeyin zeyneple çıkmakta.eğer sırf bundan ötürü olsaydı simaydaki gibi olurdu.zeynebin zorlamasıyla yatmazlardı.kızı teee antalyalara çağırıpyatağa attı.hem kadın dediğin sahiplenicidir.aşk dediğiniz gibi bir çok duygunun üstünde bir duygu.çokta güçlü bir duygu birde bu yandan bakın.birde tarafsız bir gözle bakın kıza.bu kadar çırpınması onunda sevgiden.yalnız kendini çok ele veriyor.şahsen onun yerine olsam cemreyi bozmaya uğraşmazdım.heleki o ses tonunda .telde konuşurken bağırmamak için kendimi sıktığım bir zamanda nasıl konuşursa öyle bir ses tonu dışında konuşamayacaksam konuşmam.küzey gitti diye peşindende gitmezdim.bence bu bariz evet sizin aşkınız çok büyük demek.bizimkisini geçecek demek.
hem zeynebin hareketlerine laf söylüyorsunuzda.peki kızında sinirlerinin bozulmuş olabileceğini düşünmüyor musunuz..cemre olayını sonradan öğrendi.cemre zeynebe sen kal.otur demesi falan.benzer hareket değil mi.çekin tutarı için zeynep neden 42 dediğinde ayy seninde bir şeyden haberin yok demesi benzer durum değil mi.zeyneple beraberken ondan önce koşup küzeyi öpmeler.
zeynepçi yanımda var cemreci yanımda.iki karakteride çok seviyorum.cemreyi övecez diye zeynebi batırmayalım lütfen.benzer şekilleri cemrede yapıyor çünkü.ayrıca bu kız yıllarca yurt dışında kalmış büyümüş bir kız.rahat bir ortamda büyümüş.cemrede öyle.her ikiside kağıt üstünde olsada evli bir adama aşık olduklarını anneleiyle paylaşabiliyorlar.
cemre bencede canla olsun.canda gayet düzgün ve kibar bir tip.adam her şeyde sakinliğini ve ağırlığını koruyor.cemrede kendini terk eden babasının yüzünden yaşadığı boşluğu onla doldurabilir.çocuk zaten maşallah boylu poslu.kıvanç tatlıtuğ 1.90 ondan bile uzun:-D
handan hanım garibim ebru hanımın dediği gibi kendi hayal dünyasında bir ezik.banusunu gördü ama hala banu banu diyor.oğluyla ebru hanım geldiğinde geriniyorlardı.zafer kazanmışlardı yaa...görmeye başladılar zaferi.cemreciler bana kızabilirler ama banuyuda seviyorum.o kadar imkan ve güç kimde olsa şımarırdı.gerçekten prenses hayatı yaşamış kız.yaşıyorda.birçok kişinin bir kaç aylık maaşını bir elbiseye verip bir kere giyip kaldıran bir kız banu.güneyide sevmeseydi ya da artık saplantı mı desem daha tam çözemedim.hastalanmazdı.zaafı var diyelim güneye.güneyde bunu kullandı ama görüyor ne kadar güçsüz bir dal olduğunu banunun aslında.kliniğe yatarken annesine nasıl sarırdı.abisinide seviyor demek ki güneye karşı savundu.barışında kötü olduğunu düşünmüyorum.banuyu çok seviyor.ama dışlanmış.şeytana uyup imzayı değiştirdi tamam ama yeri geldi kardeşinin başında durdu.üvey babasına sizi gerçek babam gibi hissedebiliyorum demişti ilk bölümlerde.
gülten hanım şahane yaa.süper.....
ebru hanımada hakveriyorum.o kadar gücü korumakta zordur.saygın yaşayacaksın herkesin gözü üzerinde.halkla ilişkilerci olduğumdan bu gözle bakıyorum sanırsambir sahne vardı.kafe gibi bir yerde oturuyorlardı.ebru hanım bir gün size gelelime benzer bir kadın konuşuyordu.ona gittiğimde beni unuttanların yeniden samimi olmaya çalışmaları çok eğlenceli oluyor demiştti.
ferhat-simay ve sümer dışında gıcık olduklarım yok dizide.
ben yazılarının çoğuna katılıyorumm ama banun annesi içindediklerinedeğil peki o kadın venüsü niye kabul etmiyor sevmiyorrr zenginse zengin hanım güzel istedii nedir kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?