şimdi netten izliyorum diziyi,
valla bu zeynep muşmulasının başına vurmuş kadın azmış resmen azmak başı olmuş
bu zeyneptede hiç utanma yok ya,cemreye resmen tam şey yapıyoduk zamanında geldin diyor ya pes valla
seksi arzulamayı kadın kendine 'fazla' gördüğü için erkeklerde 'fazla' görüyor.
sonra da, isteklerimiz erkekler tarafından bastırılıyor diyoruz. halbuki kendi bastırılmışlıklarımız ile kendimizi biz baskılıyoruz.
neye inanırsak o oluruz. istemediğimiz kalıba kendimiz giriyoruz. öğrenilmiş refleks duygularımız ile yapıyoruz bunu tabi.
'azmak başı' 'başına vurmuş' 'kadın azmış'. izlerken benim de otomatik olarak böyle düşünceler geçti fikrimden. sonra dedim ne münasebet, sağlıklı bir kadın. aşık bir kadın. fıstık gibi delikanlı. erkeksi bir kuzey. acemi cadı zeynep. halvet olmuşlar. niye istemesin kız? istediğini niye belli etmesin?
cemre de kendi duygularınca haklı. hissettiğini uyguluyor. zeynep de hissettiğini uyguluyor :)
aman ortada büyük bi aşk var da sanki.
masum bi yakınlaşma,beraber olma..hiçbiri değil
kendi planları için bunu yaptığından itici geliyor.aklı sıra elinde tutacak ya o yüzden
diziye göre konuşuyorumyoksa arada masum güzel bi aşk ve yakınlaşma olsa daha bide izleyicinin hoşuna giderdi ama iğrenç bi şekilde oldu bu bana göre. yapıştı resmen çocuğa zorla..ıyyyykkkk
kıvanç tatlıtuğ varsa izlenirrrrr est geçerim adamın tipi durusu olayı bitiryio benceismi cevdet bey'in oğulları sanırım
kıvanç tatlıtuğ ve mehmet günsur başrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?