Kuzey Güney Kanal D

[video=youtube;rIk0AJKXsdg]http://www.youtube.com/watch?v=rIk0AJKXsdg&feature=player_detailpage[/video]

yahu bu kuzey ne sinir bozucu madem cemreyi seviyosun neden hala zeyneplesin??? hayır bu zeynepe de haksızlıkk! demek ki ikisinide sevmiyor bazen çok sinirleniyorum, bazen de çok seviyorum "kuzey karakteri"ni.

diziiyi daha yeni izleyebiliyorum.kanal d nin sitesinde bozukluk oldu.neyse.tam cemre giderken kendi kendime konuşurken dedim ki cemrenin yerine olsam ağlayacağıma yanlarına giderim.bir baktım o da döndü. haksız mıyım ama..

bu zeyneptede hiç utanma yok ya,cemreye resmen tam şey yapıyoduk zamanında geldin diyor ya pes valla

şimdi netten izliyorum diziyi,
valla bu zeynep muşmulasının başına vurmuş kadın azmış
resmen azmak başı olmuş

simaya oh olsun.babasını önce delirtti.ona aldırmadı.sonra adam onun yüzünden kalpten gitti.aklı sıra küzeylere attı suçu.sanki yalan atmışlar gibi.bir insan başkalarını kandırsada vicdanını kandırabilir mi.bütün bunlara rağmen rahattı.en sonunda çöplük olarak çöpte yerini aldı.bir dizi kahramanı :26: dahi olsa böyle konuşmak belki merhametsizce ama kendi düşen ağlamaz ya da su testisi su yolunda kırır.bir tane daha alma mazlumun ahını çıkar ahaste ahaste..kısacası ohhh dedim simay için

ayrıca bu bölümde dengelernasıl değişti.zeyneple sırf cemreyi unutmak için çıkmadığı iyice belli oldu.ali bile destek veriyor artık.cemrede barışla olacak.niye adamın yüzük parmağına baksın.

ilk defa handan hanımı gayet net anladım.özellikle her şey insanın elinde lafıyla.gülten hanımla pek matraktılar.

güney ne hale geldi ama ohhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhh

şimdi netten izliyorum diziyi,
valla bu zeynep muşmulasının başına vurmuş kadın azmış
resmen azmak başı olmuş

seksi arzulamayı kadın kendine 'fazla' gördüğü için erkeklerde 'fazla' görüyor.
sonra da, isteklerimiz erkekler tarafından bastırılıyor diyoruz. halbuki kendi bastırılmışlıklarımız ile kendimizi biz baskılıyoruz.
neye inanırsak o oluruz. istemediğimiz kalıba kendimiz giriyoruz. öğrenilmiş refleks duygularımız ile yapıyoruz bunu tabi.
'azmak başı' 'başına vurmuş' 'kadın azmış'. izlerken benim de otomatik olarak böyle düşünceler geçti fikrimden. sonra dedim ne münasebet, sağlıklı bir kadın. aşık bir kadın. fıstık gibi delikanlı. erkeksi bir kuzey. acemi cadı zeynep. halvet olmuşlar. niye istemesin kız? istediğini niye belli etmesin?
cemre de kendi duygularınca haklı. hissettiğini uyguluyor. zeynep de hissettiğini uyguluyor :)

öğrenilmiş tepkiler azmış demek vs.bu insanın doğasında olan bir duygu.sonuçta insan bu işlem sayesinde çoğalıyor.kadın ya da erkek olarak değil insan olarak bakmak lazım.bir şey ayıpsa kadınada ayıptır erkeeğede .

peki cemre şap diye nişanlısının kardeşini öptüğünde azmış olmuyor muydu.küzeydeistese bal gibi devamı gelirdi.

Zeynep pislikkkkkkk gıcık kemçükkkkkk o neydi ya öyle durmadan adama saldırmalar bir rahat dur kızım eline koluna sahip çık seninkiside iş yani aklı sıra adamı yatağa atacan sonra kuzeyde seni sahiplenecek ohhhh bir ömür kuzey sende hesabını yapıyorsun yok yemezler gerizekalı akşam birileri çıksada şu işi bozsa diye kendi kendime söylendim cemre garibim iyilik yapıyor hala bu salağa ama zeynep illede akşam olsun akşam diye adamın başının etini yedi ben böyle bir kız görmedim ne meraklıymışsın sende haberimiz yokmuş neyse iyi oldu zeynepe cemre canım üzülme kuzey seni barışa kaptırınca aklı başına gelecek bence .simaya iyi oldu yine döndü dolaştı garibim kuzeyin eline düştü bence kuzey ona sahip çıkacak bakacak zeynepte kıskançlık krizlerine girecek devamlı tartışma çıkaracak araları bozulacak bu gidişle ohhhhhhh

zeynep salağına bnde uyuz oldum amma şey meraklısymış:))) bde zaten rolde yapamıo iticiiiiiii... yaa simay kuzeylerin kapıdaki çöpte ya smdi olay kuzeyin başına patlamsın o ypmış gbi?

zeynepin simaydan hiçbir farkı kalmadı ,baktıki simay kuzeyi böyle kandırdı kendisi de böyle kandırmaya çalışıyor ,sonra da namus elden gitti diye çıkarlar sokaklara ,kadın bu kadr yanaşmasına rağmen kuzey ona bak sana zarar vermek istemiyorum dedi ikaz etti ama kadın bi türlü anlamıyor ,böyle kadınlar herşeyi hakediyor bence ..

aman ortada büyük bi aşk var da sanki.

masum bi yakınlaşma,beraber olma..hiçbiri değil

kendi planları için bunu yaptığından itici geliyor.aklı sıra elinde tutacak ya o yüzden

diziye göre konuşuyorum yoksa arada masum güzel bi aşk ve yakınlaşma olsa daha bide izleyicinin hoşuna giderdi ama iğrenç bi şekilde oldu bu bana göre. yapıştı resmen çocuğa zorla..ıyyyykkkk

evet aynen bencede sonuna kadar katılıyorum sözlerine cnmbenim
artı bayan dediğin naif,narin olur bu resmen kuzeyin üzerine atladı,birde resmen hesp soruyor cemreye ikide bir sevişmemizi bozdun diye
kadında biraz utanma olur ya

sevdiği adamı kaybetmeme ,üzülmeme,ilşkisine sahip çıkma vb istekler son derece insani ve masum istekler değil mi.hem diziye göre yorum yapıyoruz.bence çok masumaneydi.cemrenin onların işini yarıda kesmesi masumane değildi.hep zeynep araya girdi diyorsunuz.oysa orada cemre girdi.öyle ya da böyle bu çocuk zeyneple olmayı seçti.zaten cemrede barışa yöneliyor gibi.ayrıca küzey zeynebe babasıyla ilgili sözleri ederken zeynep emin misin demek istemiş olamaz mı.madem diziye göre yorum yapıyoruz yatak sahnelerin çoğunda küzey üsteydi.zeynep yatırıp yapmadı.ikinci kez gittiklerinde.aslında eve gitsek diye ilk önce küzey dedi.pek halli cemreyi itirdiği gibi zeynebide itirebilirdi.ayrıca bu çocuk şu anda zeyneple beraber cemrenin onların yatmasını engellemesi sevgililierin arasına girmektir.hep cemre iyi zeynep araya giren kara çallı oldu.bu bölümde araya giren kara çallı cemreydi.araya girmekte hiç masumane değil.

Zeynep'i tasvip etmiyorum ama bende tam şey yaparken birisi çat kapı dalsa bende gıcık olurdum açıkçası hahahaha..
Komik bi sahneydi yaa,zavallım Zeynep ateşler içindeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…