Kuzey Güney Kanal D

yenı bolumu ancak ızlebıldım , ya handan hanıma cok acıdım bu bolumde ne kocası ne cocukları ne aılesı kımse deger vermıyor nasıl yasanır kı oyle..
Zeynep denen kızada gıcık oldum ne kadar itici ya tasvır edemedıgım bısey var kadında tabloya bır turlu oturmuyor ..

bence masum istek öyle olmaz ,insan sevdiğini kendisine cinsellikle bağlamaz ,bu şekilde bağlamaya çalışıyorsa gayet basit bir insan demektir,ayrıca karşındaki seni sevmiyorsa neden zorla onu kendine bağlamaya çalışıyorsun ,seni seviyorsa seviyordur sevmiyorsa sevmiyordur ,nedir bu insanların kendilerini sevmeyen insanların peşinde koşturup zorla kendilerini sevmelerini sağlmaya çalışmaları anlamıyorum..
zeynep baştan beri hep kuzeyi zorluyor ,adam seni seviyorsa zaten arkandan gelir ..
kuzey eve gidelim dedi ama amacı o değildi ,zaten söylediği gibi ona zarar vermek istemiyor ve bunun içn çaba gösteriyor ama zeynep illa bana zarar ver bana da ecbur kal simay gibi diye zorluyor adamı ,e sen adama bu kadar yaklaşırsan tabiki aranda bişeyler olması muhtemel ..

Küzey zorla bir ilişki yaşayacak olsaydı.simaylada yaşardı.tamamen zeynep e karşı boş değil ki.ali ile konuşurken ki tavırlarını hatırlamak lazım.simayı öğrendiğinde zeynep geri çekilmişti.cemre çekilmedi.tam tersine üstüne gitti.yılbaşı partisinde zeynebi öpen küzeydi.o akşam zeynebin peşinden küzey gitti.sonra vapurda cemreye zeyneple ilgili anlattıkları.boş olduğum biri için umudum olmuştu gibisinden konuşmam.

Cemre önce küzeyi sevmiş.peki ama güneyle nişanlandı.sonra küzeye döndü.şimdi nedense barışın parmağına bakıyor.bir kadın bir erkeğin parmağına neden bakar ki.venüse ne gıcıklığı var.

diziyi sırf cemre için izliyorum.
o kızın masumiyeti
hem çok yakın hemde bi o kadar uzak olan
içinde kendince büyüttüğü aşkı
sevdiği adama zarar gelmesin diye çırpınışları .....
cemre bi aşk için çok fazla şey yapıyor
en önemlisi
sabrediyor
zeynepler bilmem kimler kimler........
bence bu aşk cemrenın bekleyişine değecek.

sabrın sonu selamettir helede böyle tertemiz seviyosanız
daha bi güzeldir ya

bu gece ttnet tüm ambargosuna rağmen izleyebildim

net çok koptu geç vakit olduğundan başta sormak istediğim 2 şey var

1.zeyneple kuzey yattımı?yoksa cemre tlf açtı diye başlamadan bittimi???
2.izlediğim videoda sorun vardı güney toplantıya geldi.babası biz senin arkadan iş cevirmiyoruz dedii

sonrada güney bitmiş durumda çıkarken kısmını gördüm o arada neler oldu???yani güney toplantıdan çıkarken gösterdi...

gelelim özete sizleri okuduğumda ne olmuş dedim......zeynep ne iticisin sen yaaaa
yapıştın çocuğa kene giibi durmuyorsun .......bi ara valla sevgilisi olmasa gerçekten kıvançtan elektirik alıyorda yapışıyor diyeceğim...geldi......

cemreye gelince zılgıdı hakkettide etmedide .....sabah girdiğinde resmen ambargo etmek istediğini bellli etti...zeynepten hiç mütevazi yada utanmadan gelemeseydin demeye getirdi.....
ikincisinde zeynebin gözünden ateşler çıktı resmen ama hakkıszdı aslında bırakacaktı cemre basılacaktı ama kuzey tarafı ağır bastı
ama tavrı iyi oldu zeynebe doğru ded.....yanlız kuzey kısmına değinmemişler yani her dk. cemreyle olan adam cemre tlf cvp vermeyince bi gidip ne oldun demezmi????bu kısmı es geçmemelilerdi.....

sonra handan hanıma ilkkez çok üzüldüm ne olursa olsun bi anne bir eş...varlığı rahatsız edici biri gibi davranıldı..
sonra oğulların hiçbirinin umru olmadı ...dediği gibi kimseside yok...çok zorrr
ama kendide itiraf etti kendim ettim diye.........

gülten hanıma zaten hayranım muteşem anne muhteşem arkadaş hükümet gibi kadın ...böyle biri yakınımda olsa varyaa

herşeye rağmen nasılda handan hanımla sohbet etti......tek geçerimmmmm gülten teyzemi vallaa

barış işine gelince barış venüsü bırakmakla iyi etti ama yanlış yelekene gidiyor
cemreye daha çekimlerde takılmıştı barış.....şimdi boşta kaldı güneyin canınıda yakabilir
ama annesi varyaa süpürgeli cadı cemrenin ağzına mıcarr.....zaten şımarık banuu delirirrr........

cemreyi canla yakıştırıyorum başından beriiiiiiiiiii

cemss kızım sanada içim gidiyor seviyorsun anladık aşk acısı nalet olasıca bişey ama azcıkda grurlu ol çek kendini onlar arasın seni
sen yasaksın kuzeye yanma boşuna .....çivi çiviyi sökerrrrrrrrrr sen önüne bak üzme anacığınıda....

banunun durumunu iyiden iyiye merak ediyorum valla yaaaa...........

simaya gelince oda yaptıklarının bedelini ödedi....belkide ferhattan kurtuldu böylelikle bilmiyorum ama yazık yaa içim cızzzzz etmedi desem yalan olurr...

Son düzenleme:
cemre şu anda küzeyle olmadığından ona üzülüyorsunuz.bu yüzden masum geliyor size.cemrede küzeyle olsaydı zeynep gibi davranırdı.davranmayacak olsa niye yakınlaşmalarını engellesin.eğer annesinin bekaret konusundaki tutumları olmasa ve küzeyle olsa yapardı.güneylede yapardı demeyin.gülten hanım yapma etme kızım dediğinden yapmıyor.

hem zeynepte cemrede küzeyin cinsellikle elde tutulmayacağını,yalana dolana kapılmayacağını biliyor.simaydan ala cinselliği kullanacak var mıydı orada.

hem tekrar eve gitmeden küzey önce dolaşalım diyordu.sonra kendi gidelim dedi.

cemrenin çok masum olduğu barışın parmağındaki yüzüğün olmadığını gördüğündekii gülümsemesinden belli zaten.

bende yorum yazayım

handan hanımın halleri neydi öyle,kadın beni baya güldürdü

çöpün başına gitmeleri,vay anam vay bacak dekoltesi vermesi,sami beyden doğum günü hediyesi alması

cemrenin anneside tam bir oyuncu bayılıyorum her defasında o kadına,o konuşsada dinlesek,

zeynepte zayıf bir karakter,hep erkek peşinde.bir yerde duracaksın sonunda,azcık yavaşla

cemrede acı çekiyor hiç mantıgını kullanmıyor,zayıf bir kız.olayların peşinde habire annesi diyor ya herşeyde parmagını kaldırıp bende varım diyorsun diyor.

saklanma kızım sen sobelendin bile dedi.süper cümleydi o.

bu bölüm çok keyifliydi.

handanla saminin sahneleri cok komikti
ferhatın hadım olması fikrini nerden bulmuslar ya ferhat kuzeyi dövüştürdüğü dönemde bu kadar kinli değildi o zaman hadımın farkına varmamıs mıydı?
ali süper aa o zaman adam haklı kuzey diyo
zeynebin bu yılısıklığı beni sinir ediyor utanmadan melek gibi babasına çemkiriyor,cemrede kendini geri plana almalı bence kendine yazık ediyor,sonlarını izleyemedim neler oldu?

bence de senaristler ne yapsak da bu adam bu kadar kinli olsa diye düşünmüşler.bunu bulmuşlar herhalde bi de ali diyo ya bütün takımları mı aldın diyo,çok güldüm yaa sonunda pek bişey olmadı cemre annesine kuzeyi seviyorum evet dedi o arada zeynep geldi ağlaya ağlaya.cemreye sarıldı babamla kavga ettik falan diye.kuzey de aldı sazı eline döktürüyodu yine öyle bitti işte...

bu zeynep ne menfaatçi kız ya karakolda cemreye sen git diye çemkirmeyi biliyo ama işi düşünce de koşa koşa cemrenin boynuna sarılıyo resmen ikiyüzlü

cemreyle annesinin sahneleri beni aglatti:2: gercekci ve duygu yüklüydü. handan hanimin bacaklari yasina göre güzelmis
ferhat hadiesi cok absürt olmus, afedersiniz olayi pipye bagladirlar iyi mi yani kinin sebebi buymus senaristler sanirim gece üstleri acik uyumus...
handan la cemreyi cok seviyorum baris da sempatik geliyor bana, bide cemrenin patronu ne efendi cocuk o öyle

bu zeynep ne menfaatçi kız ya karakolda cemreye sen git diye çemkirmeyi biliyo ama işi düşünce de koşa koşa cemrenin boynuna sarılıyo resmen ikiyüzlü

bu yaptığına bende sinir oldum.artı parası olanda bir kız çantasını alıpta çıkabilirdi.sonuçta cemreye gidip seviyoruz demeyi bildiğine göre.bi de direkt gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…