bence masum istek öyle olmaz ,insan sevdiğini kendisine cinsellikle bağlamaz ,bu şekilde bağlamaya çalışıyorsa gayet basit bir insan demektir,ayrıca karşındaki seni sevmiyorsa neden zorla onu kendine bağlamaya çalışıyorsun ,seni seviyorsa seviyordur sevmiyorsa sevmiyordur ,nedir bu insanların kendilerini sevmeyen insanların peşinde koşturup zorla kendilerini sevmelerini sağlmaya çalışmaları anlamıyorum..sevdiği adamı kaybetmeme ,üzülmeme,ilşkisine sahip çıkma vb istekler son derece insani ve masum istekler değil mi.hem diziye göre yorum yapıyoruz.bence çok masumaneydi.cemrenin onların işini yarıda kesmesi masumane değildi.hep zeynep araya girdi diyorsunuz.oysa orada cemre girdi.öyle ya da böyle bu çocuk zeyneple olmayı seçti.zaten cemrede barışa yöneliyor gibi.ayrıca küzey zeynebe babasıyla ilgili sözleri ederken zeynep emin misin demek istemiş olamaz mı.madem diziye göre yorum yapıyoruz yatak sahnelerin çoğunda küzey üsteydi.zeynep yatırıp yapmadı.ikinci kez gittiklerinde.aslında eve gitsek diye ilk önce küzey dedi.pek halli cemreyi itirdiği gibi zeynebide itirebilirdi.ayrıca bu çocuk şu anda zeyneple beraber cemrenin onların yatmasını engellemesi sevgililierin arasına girmektir.hep cemre iyi zeynep araya giren kara çallı oldu.bu bölümde araya giren kara çallı cemreydi.araya girmekte hiç masumane değil.
geçen gün rüyamda kuzeyi gördüm ben
bende ibrahim tatlısesi gördüm bana yeşil erik verdi
handanla saminin sahneleri cok komikti
ferhatın hadım olması fikrini nerden bulmuslar yaferhat kuzeyi dövüştürdüğü dönemde bu kadar kinli değildi o zaman hadımın farkına varmamıs mıydı?
ali süper aa o zaman adam haklı kuzey diyo
zeynebin bu yılısıklığı beni sinir ediyor utanmadan melek gibi babasına çemkiriyor,cemrede kendini geri plana almalı bence kendine yazık ediyor,sonlarını izleyemedim neler oldu?
bu zeynep ne menfaatçi kız ya karakolda cemreye sen git diye çemkirmeyi biliyo ama işi düşünce de koşa koşa cemrenin boynuna sarılıyo resmen ikiyüzlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?