Kuzey Güney Kanal D

vayy kuzeye bakın ferhatın takımları kesmiş adam tabiii çıldırır

yine sesi çok güzeldi

[video=youtube;g8WjV93aVR8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g8WjV93aVR8[/video]

Kuzey cemreye mi aşık oluyo yani şimdi?
Bence bu kuzeyle,yer gök aşkın yusufu ne istediğini bilmiyo

her hafta netten izliyorum kafam almıyor valla

şincik bu barış tamamen iyi niyettenmi yaklaşıyor cemreye yoksa güneyi gıcık etmek içinmi yapıyor...?????

sonra kuzeye ne oliiii zeyneple yağ bal ???

onun dışında pek bişi yoktu

ama banunun olayını fehat olayı giibi saçmalamışlar....
ne olmuş yani zengin kız fakir oğlan hikayesi yolmuşsa

sonunda buhran geçirip yakmışsa.....sanki cinayet işlemiş alan memnun satan memnun olmuş sonunda...

barış kendi kuyusunu kazıyor yaa hadi hayırlısı

bence barıs cemreye karsı birseyler hissediyor gibi devamıda gelir bunun cemrede bunu kullanıcak gibi kuzeye karsı ama kuzeye gıcık oldum hem cemreyi redetti gitti zeyneple simdide kız kimle napıyor onu kıskanıyor oldu cicim hem zeynep dursun cemrede baskasıyla olmasın

cemreeeeeeeeeee asla barışla olma sakın kuzey elden tamamiyle gider biraz kıskançlık yapsın bırak ama barışla olma sen kuzeye yakışıyorsunzeynep sana ne oluyor kemçük ağızlı alla alla ya adama bide trip yapmazmı onu orda öldüresim geliyor yılışık şey bak bi daha kuzeye trip atarsan ağzını burnunu kırarım ha

son bölüm boştu,kuzeyin hem zeyneple fingirdeşip hemde cemreyi kıskanmasını anlamıyorum
birinden birini seçiceksin,banunun eski aşkı bakalım neler yapıcak
barış cemreden iyice hoşlanmaya başladı bence gözlerinden belliydi
belli mi olur mutlu olurlar

güneyle banu evlenemeyecekler banu güneyi de yakmasın:126::119:

Son düzenleme:
cemre ve barış aşka doğru gidebilir gibime geliyor
çünkü çok hoş bi gece geçirdiler
ikiside arındı resmen yaşadıklarını bribirlerine anlatarak ve birbirlerini anlamaya çalışarak...
.........................
kuzey nasıl dellendi oh olsun
ya aşkını itiraf et yaşa
yada böyle uzaktan uzağa kudurmakla kalırsın
.........................
simayın sesi çıkmadı bu bölüm
haşata çıkınca filmde oynamanın tadı kalmadı ellaam
ferhat kuzeye benzemez kızım...
böyle ağzının ortasına gerinip gerinip bi açılır böyle dut yemiş bülbüle dönersin işte
hey gidi simay....
sana ferhat gerekmiş ferhat

bu diziyi artık sedece cemre için izliyorum..cemre karakteri hep arka plandaydı.simayı bile bu dizide çok önemliliymiş gibi öne çıkardılar.aslında cemreyi daha önceden ön plana çıkarabilirlerdi.cemreyi oynayan arkadaşın özellikle duygusal sahnelerdeki performansını merve'den(zeynep) çok daha iyi olduğunu düşünüyorum..birtek bu dizide kuzey karakteri tam olarak oturmadı..kuzeyin bu dizideki tam olarak yerini anlamış değilim.çok karmaşık olarak gösteriyorlar..sanırım ilerleyen bölümlerde barış cemre için baya bir savaş verecek gibi görünüyor.tabi bu savaşın içine herkes giricek galiba.ama dediğim gibi cemre karakteri kendisini izlettiriyor..

ana kardeşiymiş.ağzım açık kaldı beş karış.oha ya bu senaristler çok şaşırtmaya başladılar

Anam ben Banu olsam bende psikolojik sorun yasarim, evi yakarim..
Hizmetcinin ogluna asik ol sonra kardesin ciksin
Babasina bak hele neler yapmis pislik
Baris Buragi getirdi ama kendi de bilmiyor Banu'nun kardesi oldugunu..
Ebru hanim herhalde o yuzden gitti evden, baska neden olacak...

Aile sirrini bak seeenn.. Guney napacak bakalim.. merak ettim

insan tabi kafayı yer iğrenç bi durum. kardeşine aşık ol,onla beraber ol

simayı kaçırmak isteyen kesin ferhatın eski sevgilisi

off çok heyecanlı....

insan tabi kafayı yer iğrenç bi durum. kardeşine aşık ol,onla beraber ol

simayı kaçırmak isteyen kesin ferhatın eski sevgilisi

off çok heyecanlı....

aman ya Rabbim, insallah beraber olmamislardir
Simaya orda ki hizmetci kadin yardim etmiyor muydu? Baska bi adam daha mi var??

Kuzey'in Barış'a attığı yumruk Cemre'yi içten içe mutlu ederken, Zeynep'in Cemre ile Kuzey'e dair şüphelerini kuvvetlendirir. Öte yandan Kuzey, Bekir sayesinde Ferhat'ın geçmişine dair bir iz bulur. Simay ise Ferhat'tan kurtulmak için yeni bir fırsatla karşı karşıya kalır.
Burak Çatalcalı'nın ortaya çıkışıyla Banu kendini tamamen kaybeder. Gerçekler Güney'in öğrendiği kadarıyla sınırlı değildir. Eksik parçaların peşine düşen Güney, Cemre sayesinde önemli bir bilgiye ulaşır. Barış ise başlattığı fırtınanın farkında bile değildir.
Öte yandan, Kuzey'in Barış'ı kıskandığı fark eden Cemre, bu durumun üstüne daha çok gider. Doğumgünü için Barış ve Kuzey'in de davetli olduğu güzel bir organizasyon yapar. Eski günlerde olduğu gibi sahilde kumların üzerinde bir parti hazırlar. Kuzey'in duyguları tekrar sınanacaktır.

Desenize müthiş bir bölüm olacak cemre ve kuzey arasındaki bağın ne kadar kuvvetli olup olmadığı sorgulanacak wowwwww kuzey kendini sına bakalım şu zeynep kemçüğünden kurtul bir an önce

aman ya Rabbim, insallah beraber olmamislardir
Simaya orda ki hizmetci kadin yardim etmiyor muydu? Baska bi adam daha mi var??

eğer olmuşlarsa banu çıldırmakta haklı. peki madem kardeşler banunun annesi neden banuyu yanında götürmedi

simaya gelince bulsun belasını kepçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…