Kuzey Güney Kanal D

ya bu zeynep ne kadar salak bi kız ya
körmüsün kızım sen?
görmüyomusun adam cemreyi seviyor hala ne yapışıyon ya

cemre hastaneye kaldırılcak ölümden döncek bunu gören kuzeyde artık cemreyi çok sevdiğini inkar etmicek

Dün akşam kimse izlemedi mi biraz özet geçsenizya kızlar.

ben şimdi izledim cnm muhteşemciyim dün izleyemedim...

güneyle ebru hanımın kıonuşmalarını barış duydu şok oldu sonra odada
barış annesine sorarken güneyde sen çağırdın dedi burağı ayağına dolandı
dimi planın dedi......kavga ettiler.....sonra ebru hanım güneyi yolladı ...güney
çıktı taksiye bindi,snra evin orada bekledi...ebru hn. anlattı herşeyi
barışa son birkez senmi çağırdın dedi....yok dedi....ve barış çıktı
kapıda güney takside onu bekledi....barışı taksi ile takip etti...
barış burağın oteline gitti ,tam resepsiyonda onu sorarken güney arkadan
sen çağırmadın dimi dedi...tam kapışacaklardı.burak geldi....
güney burağa burada toplantım vardı dedi..kartını verdi...gitti
barış burağa git dedi...oda sordu neden çağırdın neden yolluyorsun gitmem dedi...
banu ile konuşacağım dedi..........

barışta tehtit etti paran yettiği kadar kalırsın dedi..........

sonra cemrenin doğumgününe barış gitmedi can beyde belini incitmiş
gitmedi ....ali sevgilisi ve cemre vardı mekanda...

zeynebin annesi gelmiş....kuzeyle tanışmak istedi...kuzey olduğu gibi davrandı
hatta annesine ben zeynebe dedim dibim çaburlu diye dedi....

işte gitti siz oturun vs. dedi...annesi öğütler verdi vs...

sonra güney annesine gitti..odasında yattı uyuudu...
sami bey kopürdü davetiyesini kurye ile yollamış diye...

kuzey cemreye pusula kolye aldı doğumgününe gitti...
ccemre kimse gelmeyince twit attı herkese...tanımadığı adamları topladı mekana ..
ferhatta okudu....sonrada pasta yaptırdı yolllattı....

tam üflenecekken.....ikinci pasta geldi....kuzey anladı altta yazı vardı....cemreyi çekti
patlama oldu...karakolluk oldular....çıkışta gülten teyze baya bağrındı
sonunda pepelek hüsükde yok kızıma bişey olsun istemiyorum yok kızm gitsin istemiyorum vs.vs. dedi...

kuzey göözleri doldu....sonra yok oldu....ali sevgülüsüne evlenme teklif etti...
banu dağılmış hallde döndü....vs.vs..

venüs burağa yardım edecek öğrenmek istiyolar...neler olduğunu..

ve sonu kuzey ferhatın evini buldu meşur odaya girdi tv. ile karısını izliyormuş ferhat o odada yatalak olan ex karısını....kuzey grdü işte orada bitti...

gelelim benim gözümden özetine...

öncelikle banu işi az baymaya başladı banunun şımarık halleri geri gelsin

güneyde bindi bi alamete gidiyor kıyamete zengin başarılı olacak ama asla mutlu olamayacak ve hiç huzur bulamayacak gibi...

barışın bu haftaki abi pozlarına inanmak istedim valla.......ama üzgündü gerçekten ama barış bu kaç tilki var kafasında.......

sonra güneyin anne ve babasına kurye ile davetiye yollaması tam saçmalık çok zengin olunca bu işler bölemi oluyoor yawww...

cemreye gelelim yazık parti istedi olmadı ama çok güzelleşti bu ara.....kuzeyin hediyesi çok manidar ve güzeldi yaaa çok beğendim gerçekten.....iyiki zeynep görmedi.....

ama twit atınca böle insanlar zıplıyormu yawww burası saçma olmuş
sonra bomba işide saçma hiç kimseye bişey olmamasıı kimseye borumu bu bombaaaaaaaaaaa yaaa

karakoldan çıkınca gülten teyzem çığırdıya zeyneplerin ailesi oradayken sonra hüsük konuşma yaparken kuzeyin bakışları
ağlayacaktım yaaa hani sadri alışık diyor ya budamı gol değil hakim bey demesi giibi çocuğu adam zorla itikliyor
yazık yaa bi huzur verin.....hayata 1 adım geriden başlamasın insan.........çok zor yaaa

ama kuzey kimden yardım aldı buldu ferhatın evini....kendi kendinemi yoksa o mafyadanmı??anlamadım

Teşekkürler Womenlove
biraz geç oldu ama şimdi okuyabildim. Yorumun da çok güzel. ben sadece reklam arasında Cemreye pusula hediye ettiğini görmüştüm
helal olsun ne düşünmüşler ama.

Bende izliyorum düzenli, ama alışkanlık edinemedim yorum yazmaya..

Guney'in derdini merak ettim.. Cemre'yi unutamamis olabilir mi..?
Banu'yu gercekten sevdigine inanamiyorum nedense..

Guney'in derdini merak ettim.. Cemre'yi unutamamis olabilir mi..?
Banu'yu gercekten sevdigine inanamiyorum nedense..

sevmiyor zaten çıkarları doğrultusunda kullanıyor.sonunda Cemre yüzünden iki kardeş birbirine düşecek bence.Cemre 'ye nur yağacak yani.

Bu dizi benim gözümde 10. bölümden sonra bitti hala takip ediyorum ama sadece alışkanlıktan.Senarist ablalarımız artık öyle saçmalamaya başladılar ki sebebi de anı kurtarmaya çalışmalarından senaryonun nereye gideceğini onlar da bilmiyorlar her hafta kafalarına göre bir bölüm yazıyorlar dizinin adı kuzey-güney konusu iki kardeşin mücadelesi kavgası ama dizide tek gösterdikleri şey kuzey ve kuzeyin belaları.Eğer bu tür forumları takip ediyorsa senarist ablalarımız onlara diyorum lütfen ama lütfen 2.sezon bu diziyi başka bir senariste devredin.Siz ancak kitap uyarlamalarını becerebiliyorsunuz kusura bakmayın ama hayal gücünüz çok zayıf.Her olayı kapı dinlemelerle çözümlemeye çalışıyorsunuz allah aşkına kaç kez şahit oldunuz kapı dinleyerek bir bilgi edinen insana.Bu dizi senarist ablalarımızın pohpohlu şımarık hayatlarına bir kaç beden bol.Kendilerini çok yeteneksiz buluyorum ben senarist olsam daha güzel bir dizi çekerdim.Olan Kıvanç,Bade,Buğra,Zeynep gibi başarılı oyunculara oldu resmen bu diziyle harcandılar çok yazık.

kesinlikle sonuna kadar katılıyorum...kıvanç tatllıtuğ dizi ilk çıktığında fırtına estirmişti ve sanki süper bir dizi çıkacak gibiydi ama senaristler yüzünden dizi senin de dediğin gibi 9.-10. bölümden sonra bitti... olan kıvanç tatlıtuğa oldu... ve tabi diğer oyunculara... zaten cemre karakterine öykü karayeli koyarak en büyük hatayı yapmışlardı daha en başından...en kötüsü de bu hatayı telafi etmek için birşey de yapmadılar senaristler ! ( zeynep karakterini koydular sadece!!! )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…