Kuzey Güney Kanal D

Aynen en büyük hata öykü karayel oldu kim ne derse desin kız kendisini sonradan ne kadar geliştirmiş olursa olsun,seyirci ısınamadı,yadırgadı ve sempatik olabilir ama bence hala iki kardeşi birbirine düşürcek koskoca zengin erkekleri aşık edebilcek kadar güzel bir kız değil.balık gibi suratı var töbe töbe

maşallah ya ne kadar güzel anlatmışsınız üşünmeden tüm detayları uzun uzun yazmışsınız ellerinize sağlık

zaten ferhat ne zaman diziye 2. sefer geldi şu hapisten çıktıya o zaman dizi düştü.
ben bıraktım mesela 2. defa geldiğinde

biz bayanlar dizide ask gormek istiyoruz..ama herkes oyle dusunmuyor..simay-zeynep ikilisinin cekismeleri kuzey'in gelgitleri daha guzeldi..ama internette dizi yorumlarinda pembe diziye dondu, hep ask izlemek istemiyoruz, ferhat ciksin artik hapisten yoksa birakacagim diziyi gibi birsuru elestiri vardi onlarin seslerine kulak vermisler anlasilan..zaten ferhat olayi biterse dizide heyecan kalmayacak

Aaah Kuzey aaah.. Birak Guney olene kadar dir dir etsin..

Sen yeter ki guzel biseyler yasa artik..

Bogazinda ki dugumler cozulsun.. Senin de yuregin, kalbin pir pir etsin..

bu gece kelebek ödüllerinde muhteşemdi kıvanç günden güne yakışıklı oluyor çok beğeniyorum yaaa 15-16 yaşında olsam aşık olurdum sanrım

kızlar diziyi çok çok severek izliyordum taki daha yeni tekrarına bakana kadar daha öncedende duymuştum bu dizide mason sembolleri olduunu ama şimdi gözlerimle kendim yakalayınca arttık benm için bitmiştir bilmeyenler için masonik semboller şeytani semboller ve illüminatiye ait netten araştırabilirsiniz 2. partta youtubeden bakıyordum tam cemre kuzeye açılıp gidio ardından aliyle kuzey hesabı ödeyip kalkıo tam disco bölümünden çıkarken sağda bir tablovar görünce inanamadım şoklardayım hala .adam resmen tablodakı yani 666 işareti yapmış ve alnındada tek göz işareti var resmen bas bas bağırıyo bu dizide bizim elimizde diye yani artık daha lafa gerek kalmamış ayrıca şimdi bir resim daha eklemek istiyorum becerebilirsem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…