Kuzey Güney Kanal D

Ya arkadaslar birakin artik o bunun sembolu ,su sunun sembolu hersey insana biseyleri hatirlatir ararsak cok sey görürüz elben son zamanlardada yok bi kuru kafa, yok tek göz aldi basini gidiyo.Milletce paranoyaklastik herseyin altinda bisey arar olduk birakin isteyen istedigini yapsin,istedigine inansin öbür tarafta herkez kendi hesabini vericek her koyun kendi bacagindan asilacak yok erovisionda sertap ücgen yapti yok can posterinde hac vardi dizide tek göz cikti .Bi zamanlar nazar boncuklu tek göz seklinde kolyeler bileklikler satiliyodu son derecede modaydi herkezin boynundaydi o zaman illuminati yoktuda simdimi cikti yani .Simdi dusundumde babaannem bi gözünu kaybetti ve yillarca tek gözüyle yasadi acaba mosonmuydu,dünyaya bi mesajmi vermek istedide biz anlamadik.Birakin bu isleri artik,ayni kareye bakip herkez kendi istedigini görebilir genc bi kiz kivanc ne yakisikli diye bakar,kocasi odun olan ne romantik ben böyle sahneler hic yasayamiyorum diye bakar ,nevresim takimi almak isteyen ev hanimi aaa yatak ortusu ne guzel acaba nerden bulurum der,kimileride gider tek gözü görür.Hem varsayalim ki gercekten oyle bi mesaj verme cabalari icindeler kim yapiyo bunlari,kim canak tutuyo bunlara?Ve en onemlisi musluman turk milleti tek gözü görünce inacindan biseymi kaybediyo siz kuraninizi okumaya namazinizi kilmaya devam edin.

Son bolumu simdi izledim yorumlara bakayim dedim.. Tik yok.. Kimse yazmamis..

Bu kadar mi seyircisi azaldi bu dizinin.. Illuminati disinda yorum yazan yok..

Ilk yorum benden gelsin bari..

Zeynebin hali neydi oyle, esim gorunce igrendim dedi. Kuzey'de dilim tutuldu diyor

çok güzeldi özellikle kuzeye cemrenın itirafı çalan şarkı
sussam olmuyorrrrr susmasam olmazz
dil sussas hakim bey ten can durmazzzz
ayy şarkı cuk oturmuş
ayrıca kıvançın kendini bukadar geliştirmiş olması hayranlık verici
bihterin mezarı başında behlül kaçar derken çok komikti
alkış kıvança
sanırsam barışın eski sevgilis venüs burakın kardeşi olduğunu öğrenince daha bi yanaştı
birinden ayrılan kardeşini buluyo dizide

son fragmanda kuzey naptı acaba

ben çok istememe rağmen birtürlü izleyemedim sadece başını izledim oda cemre ile güneyin konuşmasına kadar birde sonunu tekrarını belki verirler diye bekliyorum arada olanları merak ediyorum...............

birde ne msj vermek isterlerse istesinler ben o gözleri görmedim bile onlar bunu yaptı diye hiçbişeyim değişecek değil.......

bu ülkede neler oluyor nelerrr kafamı yoramam .......benim bildiğim doğrum yeter bana

ayyyyyyyyy zeynep o ne öyle kıyafet ve makyajdı ödüm koptu resmen dudağına bakınca kemçük ağızlı seni kuzey sende kır zincirlerini ve cemreye aşkını itiraf et sırf güney için yakma kendinide cemreyide bak cemre elden giderse bi daha gelmez ona göre bu bölüm yine her zamanki gibi güzeldi banu hakikaten güzel olmuştu bebek gibiydi

bencede zeynebin makyaji cok kötüydü , zaten itici bir kiz daha da itici olmus , cok beyaz tenli fazla koyu makyajla tam palyacoya dönüyor.
cemre ise gittikce güzellesiyor , kuzey nasil sacmalanir onu bize gösteriyor , güney bence kendi icinde tutarli , ben barisi seviyorum bide cemrenin patronunu .
venüs de pek bi kisiliksiz cikti kadindaki hirsa bak

bence alay edilecek bi durum yok bu adamlar birer komite ve resmen bizlerle dalga geçiyorlar kimse inancından bişey kaybetmıo amaaaaa yavaş yavaş olacaana eminim ve zaten bu propagandalar senlelerdir sürüyo sadece bu sebeplerden değilsede çok payı olduğunu düşündüğüm için sorarım size ne hale geldik sizce dinimizden inancımızdan neler neler kaybettik???bu adamlar bunu bilerek yapıyorlar 25. kare gizli mesaj gibi olaylarlada zihnimizi ele geçirmeye çalışıyorlar biz bu tip olaylara ve dixzilere sadece ''seyirci'' kalamayız öyle değil mi?

ayrıca bu dizide sadce bu tip mesajlar yok . adamların ellerinden zaten içki bardakları düşmüo hebire meyhane sahneleri evde içkiler barda içkiler ben şimdiye kadar yakın zamandakı diyeyim hiçbir dizide bu kadar içkili sahne görmedim ayrıca kadın erkek meşru olmayan ilişkilerde bayaaa bi meşru ve normal gözüküo.ayrıca çok yürekli harika üstü merhametli dizinin en iyi karekteri gerçek bir dürüst türk evledı olan kuzeyde gayet rahat içki içebiliyor karı kız özellikle ilk bölümlerde yatmak kalkmak çok çok normal hastanede fantaziler falan o derece yani.demekki neymiş siz dürüst doğru sözlü iyi kalpli olabilirsiniz ama içki içmek ve zina gibi günahlarıda rahatlıkla işleyebilirsiniz bu size birşey kaybettirmez....!!!!lütfen izlerken ağzımız açık her şeyi her fikri oluşu kabul ederk izlemeyelim ya izlemeyalim yada karşı çıkalım sevgiler...

Son bölümü izledim..Cemre ve annesi tekneyle düğüne giderken çok güzellerdi, özellikle cemre makyajın nefis olmuş..hele zeynep'le mukayese edildiğinde fark nasıl belliydi..
Birde hoşuma giden dişimde ruj izi varmı.? hadi sende ııı de falan :) bu minik ayrıntılar çok samimi bir görüntü teşkil ediyor kanımca :)

Son düzenleme:

Ilk olarak söylemek isterim ki durumla dalga gecmedim sadece sizin mantiginizla hareket edersek tek gözle yasayan insanlarin bile sanirim bu KOMITEDEN oldugundan süphe ederiz bir ikinciside sandiginiz gibi diziyi agzimiz bes karis acik aaaa bak ne guzel kuzey hem iyi karakter hemde birilerini cok guzel patakliyo diye izlemiyoruz.Ben insanin inancinin,kulturunun icinde olduguna bi diziyle yada olayla degisebilecek degerler olduguna inanmiyorum sadece alkol alan insan alir zaten KUZEY icti bende iceyim demez yada Behlul yengesiyle kiristiriyo bende yengemi ayarlayim demez.Bundan bir 50 sene once yengesine sarkan kayinlar,kendi kizini taciz eden babalar yoktu sankide dizilerdenmi etkilendik dersiniz?Eger öyleyse bile ne yazik ki cok sig degerlere sahipmisiz malesefIyilikte ,kotulukte,inancta biz insanlarin icinde.Bi arkadasin daha konusu vardi orayada yazmistim facebook yuva yikiyo diye yani adamin aldatmaya niyeti yokta face aldattiriyo zorlabence sizin dizilere bakis acinizda oyle bisey adam dinine düskün esine sadik ama dizide gördügü karekterden etkilenip otellerde kadinlarla yatip,icki masalarinda alem yapmaya basliyo.Bi cok yerde elestirildigi icin artik bende dizilerde,t-schirtlerde surda burda tek göz ,ucgen,hac gibi benzeri semboller ariyorum aradigim icinde buluyorum ama özümden bisey kaybetmedim cok sukur elhamdulillah dinine,namusuna,kültürüne bagli bi türkümbi dizi beni edepsiz yapicaksa zaten hic yokmus demek.Sevgiyle kalin

son bölüm hakkında yorumlarım :
cemre afferim kızım süründür kuzeyi korkak de afferim kuzeyde artık güneyi düşünmesin yeter beee güney sana neler yaptı oğlummm boşver onu aşkını itiraf et.
mahkeme günü şu zeynebe gıcık oldum kuzeye demesi yok mu hadi gidelim artık mızmız bebeler gibi ya ne olur şu zeynebi atsınlar diziden yaaaaaaaaa
barda kuzeyle cemre ağladılar ya resmen bende ağladım allah ım bu nasıl sahne ya nasıl doğal oynadılar
ali gibi arkadaşım olsun 2 trilyon borcum olsun valahaaaa

ya kızlar af buyrun pek izlemiyorum bu diziyi.burak la banunun alakası nedir.fragmanda burak geliyor ya.düğüne.bir adam kardeşlermiş diyor.niye şaşırıyorlar.anlatırmısınız?

ya kızlar af buyrun pek izlemiyorum bu diziyi.burak la banunun alakası nedir.fragmanda burak geliyor ya.düğüne.bir adam kardeşlermiş diyor.niye şaşırıyorlar.anlatırmısınız?

Burak Banunun babasının evdeki hizmetçiden olan oğlu.Onlar bir dönem sevgiliymiş bu tam açık açık anlatılmadı üstü kapalı olarak anlatıldı.Ama Banu bu durumu öğrenince Burak'ı yakmaya öldürmeye çalışmış.Olaydan sonra Ebru Sinaner Burak'ı yurtdışına göndermiş her ay düzenli para yatırmış eşini de terketmiş

Sezon finalindeki Kuzey'in üzerindeki kan bence Cemre'nin kanı.Çünkü derin bir acı var Kuzey'in gözlerinde.Ve Ferhat'ın kısasa kısas yaptığını hesaba katarsak Şermine karşılık Cemreyi alıyor.Ben Cemre'nin ölmesini istiyorum zaten.Türk dizi tarihinde bir ilke imza atmış olurlar.Cemre'yi sadece flashback ve hayallerde rüyalarda görsek keşke.Game of Thrones koskoca Sean Bean'ı gözünü kırpmadan öldürdü umarım Kuzey Güney'de de Cemre ölür.Hem gerçekten olması imkansız bir aşk Kuzey ve Cemreninki.Arada hep Güney olucak çünkü.Güney sırf Kuzey için aşkından vazgeçtiyse Kuzey hiç yapamaz.

inanmıyorum vayy be.sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…