Kuzey Güney Kanal D

aahh ben bu topiği nasıl kaçırmışım bi kuzey güney hayranı olarak şaştım valla:44:

ben de diziyi sürekli izleyen biri olarak bişeyler yazayım, öncelikle bu akşam çok heyecanlı olacak gibi

kuzeye gıcık oldum, cemre herşeyi yaptı, nikah masasına oturunca kıymete bindi, fellik fellik arıyor cemreyi, hey gidi kuzey

zeynep çıfıtına sinir oluyorum, o ne fena bi kız öyle, kötülükte herkesi solladı

hele el bezi handan aman yarabbim, nasıl gülten teyzemin dükkanı bastı, sami amcama da cakayı bastı, amaaa dur bakalım sen el bezi, senin sonunu hiç iyi görmüyorum

bide aklıma takılan fragmanlarda cemre hapisteydi, hani zeynep çıfıtı silah filan atıyordu göle, inşallah barışa bişey olmaz, onada yazık oldu ya neyse

bu akşam izleyip görelim bakalım neler olacak:26:

valla benim tek düzenli izlediğim dizi bu geceyi heyecanla bekliyorum bakalım benim oğlan rahat bırakırsa.

herkeze iyi seyirler

yeni sezon fragmanlarında hatırlarsanız cemre hapisteydi
bence barış içip içip cemreye saldırcak, cemre de bi şeyle kafasına mı vurur artık ya da tekneden denize mi atar, neyse bi şekilde onun hamlesiyle barış ölücek
ve cemre için kötü sonuç

bu gece şimdi izledim.......

netten düzgün biyer bulamıyorum illa atladıkları yerler vardır...

neyse cemreye çok üzüldüm ama kızım yaptığın iş değil pire için yorgan yaktın deydimi pekala
barışada yazık yaa çocuk seni gerçekten sevdii ,yaptığına bak....

ananda hee gülten teyzemden böyle bişey beklemezdim....seni ite kaka evlendirdi....evlilik bu çocuk oyuncağı değilki yaa

evlenmesine karşı çıkmasını beklerdim gülten teyzemin yaa....dur dinlen kuzeylede olamazsın ama barışlada duygularına emin ol demeliydi
kendi hataları var gözünün önünde....

cemrenin ilk gecesi beni bile zorladı yaa sevmediği istemediği biri ile aynı yatağa girmek üstelik kendisi evet dedi...
olmadı zaten bişey ...ne olacak merak ediyorum ama tahminim kuzeyle arası düzelecek ve barıştan kurtulmak isteyecek
barıştada cemre saplantı oldu ....ve cemrenin başı belada kalacak kanımcaaaaaaaaaa

zeynepp ıyyyyyyyyy diyorum yaaa bu kız eğrelti yaa sanki bir boluğu doldursun gibi çıkarıldı ortaya

en çok simayın annesinin ölmesine üzüldüm yaa kendi başını yaktı anasının babasınıda

ben bilee hiii dedim...neyse zaten kendisi lale devrinde çalışıyorrr:))

güney nasıl morardııı nasıl oldu ohhh olduuu

handan hanım annem olsa evlatlıkdan azlimi isterdim bu ne yaaa mıyy mıyyy kaş gözz

sami beyi taktir ettim herşeyden vazgeçti oğlu için birkere hata yaptı birdaha yapmamak için kuzeyi takip etti bence

ve ferhatı vuranda sami bey gibi geliyor bana çünki güney böyle bişey yapamaz....artı partideydi...........

sadece son sahne heycanlıydııı .............

Ancak şimdi izleyebildim ..

Barış ve cemrenin malum sahnesinde davul gb gerilmişim,sankı barıs zorla bana dokunuyormus gb geldi
O sahnedeki oyuncular resmen dokturmus,helal olsun ..
Bır ınsanın en acı cektıgı andır heralde , ıstemedıgı bırının ona sahıp olması ..
Ama ben yınede bekledım bırlıkte olmalarını,o zaman hıkaye cok baska yerlere gıdebılırdı .

- Cemreye uyuz olmaya basladım , resmen barışla oynamış oldu.
- Barış'ın bakışlarda pek deli deli , kesınlıkle cemre onda saplantı olacak umarım tecavuze kadar gıtmez o sahneler..
- Ferhat faktorunden cok sıkılmıstım ıyı oldu cıkması umarım son dk.hastanede canlanmaz.
- Zeynep karakterını bı zahmet öldürsunler artık ya içim kaldırmıyor o sahneleri o kadar yani..
- Ferhatı vuran sami bey
- Simay annesının oldugunu öğrenınce bence canına kıyacak ee kıysada yerıdır yanı yaktı resmen ınsanların basını..
- Kuzey'ın bu ferhat takıntısından , sureklı zırlamasından da gına geldı bıraz karakterı toparlasınlar artık
iyice kucuk emraha bağladı ..
- ve Güney Keşke bir kere adam olabılsede ferhatı vuran o çıksa dıyorum ama tabı olmucaktır .

Ne güzel bölümdü öyle :26:
Barışta psikopatlık başladı yavaş yavaş :18: Sabah Cemre konuşmaya çalışırken belli etti kendini :26:
Kesin ilerde daha fena şeyler olucak

oyy çok heyecanlı bitti sonu, gelelim yorumlara;

- ferhat geberdi de kurtulduk ohh bee, bööö oluyordum artık onu görünce
-ayrıca ferhatı sami amcam vurdu
-olan simayın anacığına oldu, misket bombası gibi tüm ailesini mahvetti kız
-zeynep çıfıtı var ya , o nasıl bişey öyle günden güne sinir katsayımı arttırıyor
handan teyze zaten Allahlık, deli gibi bişey olmuş kadın, para hırsı bürümüş gözünü, iki elbise giydim, köşkte oturdum diye leydi zannetti kendini el beziii
-güneyle banunun da sonunu iyi görmüyorum ben, güney zaten pişmanlıktan ölüyor

gelelim kuzeyle cemre barış üçlüsüne

barış, ümraniye sapığına bağladı olayı, o ne bakış, o ne ısrar amaa acıyorum ona yazık, cemreyi gerçekten seviyor, ahh cemre yaktın cümle alemi

kuzeye gerçekten sinir oluyorum, barış cemreye yüzük takarken trene bakar gibi baktın, sonra ağla parala ne fayda

camreye en çok sinir oldum, aa be kızım 3 hafta bekledin, hiç mi düşünmedin, bu adam beni seviyor, evlenince kardeş kardeş durur mu, ben nasıl yaparım diye ölçüp tartmadın

sonucu çok merak ediyorum:26:

çok heyecanlı bir bölümdü sami amca vurdu ferhatı
cok belliydi ortadan kaybolması ve güneyi arayıp beni merak etmeyin demesi falan
bence cemre kuzeye dönücek
barışa da yazık yani,3 hafta hiç mi düşünmedin
cemre banudan kuzeyin nikaha geldiğini de öğrendi zaten bu ona yeter
ya şu zeynebe nasıl gıcık oluyorum uyuz bir tip ya
burakla işbirliği içinde utanma da yok
bakalım önümüzde ki hafta neler olucak

çok heyecanlıydı yaw soluksuz izledim

kıvanç artık oyunculukta aştı yani,mükemmel...

cok heyecanliydi bu bölüm. öbür haftayi iple cekiyorum

insallah ferhat ölmüstür.
darisi zeynepin basina

Dizide bi handan hanima bi de cemreye tahammul edemiyorum.
Kadinin kocasi kayip, oglu zaten ayri olay, balo derdine dusmus. Ozel arabayla mahalleye gitmeler, hizmetcilere artistik yapmalar.. Sonradan gorme el bezi.
Cemre kadar sülük, yapiskan biri daha var mi .. Her bolumde kuzey kuzey kuzey, bekle kuzey, dur kuzey!
cok yilisik bi kiz. Izlerken sikinti basiyor.

Bence de ferhati sami bey oldurdu. Fakat kaciyordu. Sucu kesin cemre ustlenir. Buraya da yazdim, silmem mumkun degil :) bakalim bakalim...

Gel çarşamba gel!

Ferhat'ı Sami vurmadı bence çünkü vurduktan sonra kaçıyordu. Sami, kaçmaz asla suç Kuzey'e kalır diye ben vurdum der. Güney olabilir. Babası git Kuzey'e olan borcunu öde demiştir, Güney de vurmuştur. Sonra kaçtı suçu Cemre üstlenecek hapse girecek gibime geliyor. Çünkü Kuzey şartlı tahliyeydi sanırım. Çok tatlı bölümdü be.

akıllıca ..............

akıllıca ..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…