Kuzey Güney Kanal D

zeynep silahi suya atiyor, burakin arabasina binip ormandan ayriliyor. cemre sucu ustlenip hapse dusuyor, kuzey de o hapisten cikinca onu asla birakmama sozu veriyor. yeni yayin donemi fragmanlarinda bu sahne vardi
fakat hem baris, hep zeynep, hem guney, hem kuzeyi elden kaciran polisler, hem de burak'in ormanda ne is var kii... yoksa.. bihter de mi orda

Son düzenleme:
Bu ne yaa duyan gelmiş duyan gelmiş mübarek, herkes orada, ooff çok heyecanlı gerçekten, hadi bakalım:26:

Ferhat'ı kim öldürdü?
Ferhat’ı kimin öldürdüğü sorusunun cevabı aranırken, Ferhat’ı kendi eliyle öldüreceğine yemin etmiş olan Kuzey ise, intikamını elinden alan meçhul katile öfkeleniyor. Kuzey, can düşmanı Ferhat’tan intikamını almak üzere onunla karşı karşıya geldiğinde yine Cemre ile sınanmış ve aşkını seçmiştir. Kuzey’in silahını indirmesiyle ‘imkansız’ aşkları mühürlenmiş olurken, Ferhat meçhul bir elin ateşlediği silahla ölür. Ferhat’ı kendi eliyle öldüreceğine yemin etmiş olan Kuzey, intikamını elinden alan meçhul katile öfkelidir. Soruşturma sırasında şüphelilerin çoğalmasıyla, olay giderek karmaşık bir hal almaya başlar. Komiser Şeref, Kuzey’e verdiği desteğin bedelini ağır bir şekilde ödemek zorunda kalır. Ferhat’ın ölümüyle Kuzey için tehlike bitmiş değildir. Annesinin ölümünden onu sorumlu tutan Simay, onun hayatını kâbusa çevirmek için yemin eder. Kuzey’in aşkından artık tam anlamıyla emin olan Cemre ise Barış’la evlenmekle ne büyük hata yaptığının farkındadır. Yanlışından dönmeye kararlı olan Cemre, Kuzey’e bu evliliği bitireceğini söylerken, onlar için kurulan yeni tuzaklardan habersizdir. Cemre, Barış’la konuşup ayrılmak istediğini söylediğinde, bütün hayatının akışını değiştirecek bir seçim yapmak zorunda kalır. Sami Tekinoğlu’nun bulunmasıyla cinayet soruşturmasının seyri değişir.

Barış: Arabadan bir şekilde kaçıyor. sami tam ateş edecekken kalp krizi geçiriyor bu yüzden hastanede. Güney:Babam yapmış olamazi bu sebeple diyor..saminin elinden düşüdüğü tabancayı barış alıyor ve cemreyi vurmasın diye ferhata ateş ediyor. ve barışıda ferhatın adamları ilerleyen bölümlerde vuracaklar cemreye suç kalacak cemre o yüzden hapiste yatacak. zeynep vuranın cemre olmadığını öğrenecek ve silahı bir şekilde ele geçirecek. cemre hapisten çıkamasın diye o silahı dereye atacak

aaaaayyy ne seçimi yapacak cemre, bak çok merak ettim şimdi:26:

barışı vurmasınlar ama yaa, onsuz da dizi olmaz ki, ayrıca barışın vurması da pek ihtimal değil ama olabilir tabi:44:

:S neler olacak acaba merakla bekliyorum

bu arada öykü karayel'i çok seviyorum harika ve çok doğal bir oyunculuğu var

o tırsık bısey yapamaz bence :)
umuyorum kı guney vurmustur da hapse gırer kurtuluruz

bence güney simaydan daha tırsık.sonuçta simayın bi kini var ama güney kardeşini kurtarmak için asla böyle bişey yapmaz. nıcks güney değildir bence

ferhatı kim öldürdüyse iyi yaptı.sıkılmıştım.aşk izlemek istiyorum.
barış ın cemreyi sekse zorlaması çok felaketti.
bu arada zeynepçiydim.hala zeynep i seviyorum.ne yapıyorsa sevdiğinden yapıyor.canı yanıyor çünkü.onaylıyor muyum hayır.anlıyorum sadece.cemreninde onları yalnız bırakmadığındaki hali gibi.
simaylab güney yakınlaşmaya başladı.ferhatla beraber simay vızıltısıda ölseydi keşke.
banunun durumun bu kadar çabuk kötüleşiceğini tahmin etmemiştim.ama çok zevkli oluyor.

[video=youtube;mjBIGhuqRQ0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=mjBIGhuqRQ0[/video]

‎'Bence Ferhat'i vuran Ali Agaoglu.. Adam ormaninda huzursuzluk istemiyosa demek ki...' calintidir :)))

tahminim doğru çıktı
bak sen güney e

Su Ferhat deyyuzu gebermeden su sumuklu böcek cemreyı canlı bomba sımayıda gebertseydı ya ortalığı toz bezı handan temızlerdıne yüzsuz su cemre ne fıkırsı ne akılsız mahlukatsın sen...hırsızdın gözün yukseklerdeydı sımdı ask acısı çeken masum kız oldun ya pes yanıZeynep elınden gelenı ardına koyma kızım canını oku su cemrenın

kesinlikle izlerken güney olduğuna inanmadım ama sami bey öyle sanıyor.güney de bunu kullanıp kuzeye ben vurdum diyebilir ama kuzeyin sinirinden onu polise ihbar etme olasılığını düşünmezse...kesinlikle güney değil burak yapmışsa da neden olabilir bunu anlamadım.bi de barış cemreyi ne ile tehdit etti de cemre evliliğe devam kararı aldı acaba

bence guney oldurmedi. hazir babasi onunla gurur duymusken üstüne kondu veya konacak, veya konmayacak bekleyip gorecegiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…