Kuzey Güney Kanal D

-Güney tırsığının öldürdüğüne inanamıyorum

-cemre nin yalvarmalarından böööö geldi yaaa

-gülten teyzem nasıl pişman oldu ama

-şeref komser de demete mi yazılacak ne

-ayy barışa acırken yazık diye, ne şeytan çıktı oooo, ne dedi acaba cemre ye çok merak ettim, bi de annesine diyor ya boşanırım çok aşık değiliz diye, aile boyu yılan bunlar

-burak ta bi işler karıştırıyor ya neyse

-simay a bi temiz dayak atıp, aklından geçenleri söylemedi ya kuzey pess valla

sonuç: cemrenin yalvarmalarından, kuzeyin redlerinden tiksindim gayriiiiii

sürükleyici bir bölümdü barış cemreyi neyle tehdit etti acaba:44:
güney öldürmüş hiç inandırıcı değil
şeref komiserle demet arasında yakınlaşma olucak sanki
iki yalnız kalp

demetle komiser yakışırlar ama:)
bence de güney asla değil Sümer olabilir mi diye düşünüyorum çunku ne zamandır ortalarda yok
yada acaba Simaymı???
Cemre bu defa tam anlamıyla sı..tı.artık dönüşü olmayan bir yola girdi,yazık ona ve annesine...

demin başka sitelerde gezinirken bi yorum gördüm, ferhatı simayın amcasının öldürdüğüne dair, valla gayet mantıklı geldi,

uzaktan, tek kurşun ve boyna isabet, adam eski polis, kardeşi ve yengesi ölmüş, simay ölümden dönmüş, kin tutması için yeterli:44:

nedense içimden bi ses güney tırsığı değil diyor

olabilir mantıklı
ters köşe biri olacağı bellli de kim???

Samara Simay'a bakın hele :) Değnekleri bir anda attı, koşturuyor topalak.

Yav Barış ne ile tehdit etti acaba, Cemre işin ucunda Kuzey var tamam dedi. Katil Güney değil demek ki böyle hemen ayyuka çıkmazdı.

valla çok mantıklı geldi çünkü Simayın annesini öldüren silahla Ferhatı öldüren silah aynıymış öyle demişti polis. kesinlikle Güney değil. ya bide ben Cemreden çok sıkıldım onun sahnelerinde resmen sıkılıyorum Kuzey karşısında kim olursa olsun o silahı zaten indirirdi bunun Cemre olan aşkı ile hiç ilgisi yok

Şimcik izleyebildim ;

Sıkıcı bir bölümdü ..
- Cemre ya tamam super oynuyorsun falan da mıy mıy mıy uyuz olmaya basladım,
azıcık toparlan akıllı ol kızım, anladık cok aşıksın falan da ne oyle vıcık vıcık ..

- Barış Allah senı kahretmiye , daha 1 bölüm önce acıdıydım sana ne sinsi ne manyak bısey cıktın
- Anasını bak oğlunu al , barışla anası pek fenalar, cemrenin basını yakacaklar ..
- Tahmin ettiğim gb ferhatı vuran Güney, ama bir iş var guney kendı vurmus gb gosterıyor da değil bence bu kuzeyle guneyın yollarını tekrar kesiştirmek için yapılan bır aldatmaca olabılır...
- Ya Kadına şiddete karşıyız ama bu Simay dövülür, çemkirdiği sahnede ıkı tane caksın dıye cok baktım ama kuzey tırt cıktı ..
- Gülten hatun kızını kendı ellerıyle ateşe attı ve kurtaramayacak ..
- Zeynep karakterının sahnelerı azaldı gb sankim , mumkunse tamamen yok olsun ..

kızlar bence ferhatı burak catalcalı vurdu. yenı sezon fragmanlarında zeyneple burakın gole bı sılah attıklarını gormustuk...
guney şuursuzun oldugunu hıc sanmıyorum. bence yıne 4 ayak ustune dustu. babasının gozune gırdı.
bıde tek el atesle adamın boynundan vuramaz o guney adamı.

burak ın orda ne ısı vardı? ertesı gun ormanda ınceleme yapılırken o kosuyordu orda... eminim o koşanın burak oldugundan...

simayın amcası yada sümer güçlü seçenekler aslında
iyice merak ettim şimdik salıya kadar fragman yayınlamıyorlar nerdeyse

şimdi netten izledim atlata atlata fazla hayal görüyor bu dizinin oyuncuları .....

evet sıkıcymış bu diziyi 1 sene daha uzatırlarsa böğğğ gelir....

neyse bence adamı vuran burak......
o ormanda koşması oraya motorla gelmesi...

hepsi yalan burak ı hiç koşarken görmedik.......birde olay gazetelere yansımıştır ne işi var orada....
sanki orman yanı başında....sonra zeynep e yalanlar sıralaması....

bence burak gibi geldi........

sonra cemrenin kuzeye kuzey ferhatı vur ben ölmeye razıyım demesi ne kadar saçma yaa
şimdi beni kaçırsalar çok sevdiğim adam olsada ben ölmek istemem yaa
şu yeryüzünde kim sevdiği adam için ölmek ister gerçekci olalım arkadaşlar can tatlı
ki kuzey ona kaçkere uzak dur dedi...daha düne kadar başka bir kadınla diye barışla imza atmadımı bu kız...

onu aldatacağını düşünüyor hayatını etkileyen karar veriyor...ama iş o duruma gelince çookkk büyük sevdası geliyor aklınaa...
saçmaa oldu.........

ferhatın bu kadar akıllıca kaçması,bu kadar büyük bir adamında bok yolunda ölmesi saçmaa

sonra güney,sami bey,burak,cemre,kuzey vs.vs..hepsii ormanda maşalllahh....

güney vurmadı bir o toto yok kendinde,artı duyduğu an polisi aramış kendisi,polisin işin içnde olması,artı o kadarkariyer para pull hiçççççççççişine gelmezzzzzzzzzzzzzzz..........

gülten teyzeye geçen hafta zaten kızmıştım...cemreyi kendi yolladı diye ama şimdi o da anladı
ama ağlaması boşaa kızını attı cenderenin ortasına
şimdi dizlerini dövsün..........

barışş barışşşş kırkyıllık kani olurmu yani.........
nasıl sansar kılığına geri döndü....kesin cemreyi annesi yada kuzeyle ilgili tehtit etti
ve o salak dondu kaldı......

zeynep yaa cemre bu kızdan neferet ediyor ki anneside biliyor hala karakola annesi zeyneple gelmişş..kızı için tek gelememişmi bu kadın...

simayyyyyı tekrardan canlandırdılar.....bir süre kadını sus pus ettiler...şimdi kin dolu geri döndürdüler....
ama şu varki kuzeyin hayal ettiklerini keşke canlı verselerdi...burada bizi salakyerine koydular
sözde kuzey simaya acıdı kendi kendine saçma vicdan yaptı ...sustu ..şimdi simay intikam yeminlerinde
ulan daha düne kadar....ferhata bile yalvarmıyormuydu bu simay kuzey iyidir diye...ona her kötülük ettiğinde pişman olmuyromuydu...

kesinnn simay boşanmayacak ve o.pu olacak kuzeyin karsı povyonlarda derler......

handan sansar handannn ...............diyecek sözüm bile yokkkkkkkkkkkkkk.............

Ya kızlar bu kuzey sımaydan resmen mahkeme yoluyla bosanmamısmıydı hatta hepsı bunu kutlayalaım falan demıslerdı benmı yanlıs hatırlıyorum acaba

[video=youtube;wiN8xiZdyuc]http://www.youtube.com/watch?v=wiN8xiZdyuc&feature=player_embedded[/video]

ferhatı kesinlikle güney öldürmedi...neden yapsın kiii
ya şeref komer yada simayın amcası...bu polis yada iyi bir nişancı işi...kim başka varki
burak olayı seyirciyi aldatmaca...neden yapsın feratı tanımıyor bile...zeynep le silah denize atma olayı başka bir iştir kesin ...
şeref komser kuzey in hapis yatması istemedi onu cok iyi anlıyor yapma ihtimali yüksek..simayın annesi öldüğünde ortaki silah ya seref komser aldı yada teşhis icin gelen simayın amcasıııı...bence olay bu bakın görün..aynı silahla vuruldu ferhat...

Barış neyin infazından bahsediyor, hani diyor ya fragmanda Kuzeyin infazını yakarım diye:26:

Ayy artık baydı ama yaa, bi istiyorum, bi istemiyorum, Kuzey olmaz dedi gitmiş köşke yine

fragmanı tv de yayınladılar ordan izledim
barış sinsi ya cemreye de sinir olmaya başladım
nasıl yakıcakmıs infazını anlamadım?
banu güney cemre handan hepsi bir yerde düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…