Kuzey Güney Kanal D

son fragman süpermiş cok duygulandım
sevgisini gösteremeyen babaların duygularını güzel anlatmış

bence ferhatı şeref komser wurdu..

bu barış cemreyi neden bırakmıyo kızlar ben anlamadım olay nedir, neden biraz daha sabret diyor?

bu aksam hemen izledim diziyi...

demedimii kızlar burak vurmuştur diyeee.....neden ??niçin bilmiyorum ama burak vurmuş??? ağacın içinden aldı silahı...

ne olacak bilmiyorum ama bir şekilde zeynebi tehtit edip işin içine sürükleyebilir....çünki zeyneple tlf görüşmesinde zeynep ona kendimi kötü hissediyorum demişti...

gelelim cemreye ....nasıl bir cenderenin ortasındasınyaa gerçekten bu zenginlerin hayatı böylemi?? yapmacıklarmı???

barış sen nasıl bişeysin yaa nasıl bukalemun gibi bişeysin .....cemrenin annesinin gözünü boyamak için aldı yanına şüphe etmesin diyeee.....

gülten teyzenin içinde hep bi yara anladı ama iş işten geçti..işte..

birde merek ettiğim şey şu acaba barış gerçekten bu dedikleri ile kuzeyi deliğe sokarmı???

cemrenin hapiste olma sebebi adaleti yanıltma olabilirmi?? vs.vs...

sami beyy valla kral oynamışsınız siz yaa ağladım o baba oğul sahnesinde yaaaaaaaaaaaaa....tebrik ederim....

güney nasıl bir pisliksin sen yaa tiksiçç geldi senden bana...........ama sen cezanı buldun banu gibi bir belan var

handan hanım temizlik bezimm...penye temizlik beziydiniz,mikrofiber oldunuz bişeymi oldunuz
sığıntınız o evde beee neyin caksı ooo heleki o mahkemediki iti gibi gözlüklerle çıkışınız iyi azarladı hakim sizi...

simayy çok saçmalıyor valla.........kuzey ağzına şöleee patt patt vuracak birde hayl kurduğu sözler varya hepsini söyleyecek apışığ kalacak onu döveee dövee boşatırım kendimden..
bidee cemlirmesi vs. tam deli saçması.....

yazın verilen fragmanda pavyondaydı simay belkide güney takılacak onla...alışkın fatmagülün suçu ne rolünde....hayat kadınınn yanında huzur buluyordu nede olsa....

gülten teyzee ben sizinden soğdum kızınızı barışa yamarken,şimdi kuzeyin önüne çıkmayın lütfennnnnnnnnnnnn

Ayhh Barış oğlum senın ıcınden resmen seytan cıktı sen nasıl bısey oldun ..
Cemreye o bakısların , sınsı sınsı guluslerın falan ..
Yazık Cemreye ya ..
Altından kalkamıycagı yukler ustune kaldı ..
Bende sanıyordum barıs gercekten hoslandı cemreden ..

Gulten hatun yaktın kızın basını al sana para al sana rahatlık , kız resmen psıkopat bır aılenın içine düştü..
Ama ben barısı da anlıyorum ,
Neydı o yemektekı sahte sahte gulusler canımlar cıcımler, cocugun banu gb manyak bır kardesı hasta ruhlu bır annesı var ..
Normal olsaydı sasardım barış..

Handan hanım sana hersey mustehak
E be kadın oğlun taaa Alamanyalara gıdıyor helallık ıstıyor senden ,
Insan bır kucaklasmaz mı yavrusuyla ..
Sen ılerıkı bolumlerde kuyrugunu kıstıra kıstıra kuzeye donecen bak yazıyorum ben ..
O salak kuzeyde senı anam dıye bağrına basacak.

Sımay - Banu - Zeynep - Guney
Yahu sız ne pis,ne hasta ruhlu karakterlersınız oyle..
Yuzunuze tukurseler yagmur yagdı dıye sevınceksınız ..
Ben korktum sızden :)

Kuzey kardeş ben sana uyuz oluyorum ızlerken,
Sureklı bir saf haller falan , bı yırtık olsana sende azıcık abınden ders al ..

Dizinin neredeyse butun kurgusu Ferhat ustundeydı
Adam oldu gıttı sımdıde basımıza Ferhatı Kım vurdu kurgusu cıktı ..
Ya yapsanıza şöyle aşk sahneleri..
Aliyi getırın kuzeyın ruyasına , sarılıp ağlassınlar ..

Ha bir de unutmadan : Gulten hanım kuzey senın tekelınde mı yahu ?
Cocugu ıstedıgın zaman cagırıp ıstemedıgın zaman kızından uzaklastırıyorsun..

oohh ferhat saykosundan kurtulduk ya artık çok şükür

-barış barış sen nesin öyle, ama ona acıyorum ben yinede ezik bi çocukluk yaşamış, baba yok, hep dışlanmış, cemrede seviyorum diyip evlendi, sonra böyle yaptı oda haklı bi yerde:44:

-kadına şiddete hayır, ama simaya şiddete evet lütfen, saçını başını yolup atmalı sokağa kuzey onu, terbiyesiz

-handan teyzemin gözlükler neydi öyle kedi gibi öldüm gülmekten, sonradan görmenin kraliçesi handan bence de güney onu bırakacak ortada, o küçümsediği cemreyle beğenmediği kuzeye kalacak o

-gülten teyzem bi paris gezisine tav olmuştu, ama anladı anyayı konyayı, dank etti kafasına, oda koştu beğenmediği kuzeye

-sanki barışın dediği kuzeyin infazını yakarım, biraz saçma olmuş dimi, ne yaani barışın bi sözüyle hapse mi girecek kuzey:26:

-sami amcamın sahnesi çok dugusaldı anlamadığım şey niye zamanında handana o kadar eziyet etmiş acaba:26:

-alinin yerini şeref komser alacak, kuzeyle kanka olup, ortak iş yapacaklar bence, sonra demeti alacak

-burakta bişey var ama çözemedim, ee simayın annesiyle, ferhatı vuran silah aynıydı, burak nasıl vurmuş:26:

benden bu kadar ooff ne uzun yazmışım

sami babayla kuzey bitirdi beni o nasıl bir oyunculuktu süperdi
gülten de yaptı yapacağını barış parise davet edince 360 derece dönüş yaptı
bu mu annelik yani tam pişman oldu derken ne bu?
simayın tehditleri sıkmaya başladı ne yapıcak yani sonunda pavyona düşüyor gördük
handan da sürünecek bence güneyin tahtı da sallanıyor
yine kuzey cok basarılı olucak
zeynep uyuz sey ya şeytan gibi burak onun basını belaya sokacak bakalım

burak silahı aldı tamam da hala inanmıyorum onun vurduğuna nedense bakalım ilerleyen bölümler görücez...

Fragmanları izledim, Cemre kaçıyor dizide Kuzey le Berlin e, ama son anda bişey olacak gidemeyecek ve gelsin mapushane sahneleri:26:

kızlar neler oldu neler bıttı anlatınnn hadıı... ben kacırdım ve netım cok yavas bekleyemıom yüklenmesını

Eveeet 50. bölümü de devirdik, hadi bakalım

-Bu Zeynep hakikaten kendini zeki sanıyor herhalde, Simay ı kullanıp kendi karşıdan bakacak olaya, Simay çakalı yer miii, yemedi tabi

-Handan Teyze dur bakalım, bikaç bölüme kalmadan kapının önündesin inşallah, bak gelinin planlara başladı bile

-Demet ve Şeref komser aşkı kapıda valla, az kaldı, iyi de oldu, iki kanadı kırık kuş

-Gülten Teyzem son pişmanlık fayda etmez, tutuştun Cemrede Cemre, kızını kendin attın ateşe

-Veeee gelelim Kuzey Cemre ye, Berlin e gidemeceyeklerini biliyorduk zaten, Kuzey döküldü bu sefer, ama hala yok içimde yarasın, sırtımda beresin diyip duruyor, seviyorum ama olmaz diyor, çakıveresim geldi ağzına, Cemre de artık yalvarmaz herhalde daha, kesti attı olmaz diye

-Barışa yine acıdım, aslında seviyor Cemre yi ama, gerçekten oyuna geldi, zaten sayko nasıl hıncını alacağını şaştı garibim, ama sonunda pes etti, Cemre döndüğünde nasıl da çaresiz oturuyordu koltukta Sevindi birden, yazıık

Bu bölüm daha sakin ama daha güzeldi, bıktıydık gari Ferhattan, geberdi iyi oldu, bakalım gelecek bölümlerde neler olacak:44:

kuzeye kızdım mutlu son olucak değildi ama
bana göre cemre barışla gerçek bir evliliğe başlıycak başka yol kalmadı tekrar yalvarmaz inşallah
şerefle demeti çok yakıştırdım güzel olur
banu salağı bebek için seviniyor güneyin umrunda değil,handan zaten sığıntı gercekleri kabullenemiyor
barış oyuna geldi gerçekten yaptıklarına şaşırmamak lazım

zeynep ile burak çok gıcıklar bakalım ne dertler açıcaklar,simay iyi tersledi zeynebi
önümüzde ki bölümlere bakıcaz artık

Evett şimdi izledim ,

Sıkıcı bır bolumdu atlaya atlaya gittim ..
Tek önemlı sahne bence
Havaalanında oturup konustukları sahne ..
Cemreye olan aşkını ve nasıl yasadıgını anlatması cok guzeldı ..
Kıvanç Tatlıtug yakısıklı falan değil ama adam gercekten her gecen gun kendını asıyor oyunculukta..
Kısık sesı ıle o duyguyu bıle verebıldı bana tebrıkler .
Zaten kıvanc bey cıksa bu dızıden at copu dızıye gb bır durum var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…