Kuzey Güney Kanal D

Durup durup taksiciye guluyorum ya ne hos bisey yapmislar orda, senaristleri tebrik ederim!

Siradan bi taksici de yazabilirlerdi. Cemre Baris'in yanina geliyor, duygu dolu bir sahne izlerken hala taksiciye guluyordum!

Hele Kuzey'in o kufur sahnesine 'amoooow, amooow' diyisi yokmuuuuuuu

Kivanci daha once Menekse ile Halil dizisinde izlemistim, bu kadar etkilenmemistim..

Bu nasil bir oyunculuk..! Hemde yakisikli ki ne yakisikli kocam bile bakarken adam cok yakisikli diyor hehe

Taksiciye ben de çok güldümm..
kuzey :abi dön dön çabuk şurdan dön
taksici : dön diyon da kit mi la bu olduğu yerde 360 derece dönsün yolun döndüğü yerden dönecez işte

evettt evettttt ancak izledimmmm

allahımmm allahımmmmmmmmm allahımmmmmmmmm bu nasıl aşkk bu ne sevdaa bu ne tutkuuuuuuuuuuuu allahımmmm

neler dedi öleee neler söyledii....ama aşkta imkansız olduğunda aşk değilmiii

allahımmmm allahımm yaşarken ölmek böylee bişey olsa gerekkk delice sevvv ama kavuşamama ......unutuluyor beeeeeeeeeeeeeeee

ama böle sahnelerde kanırtıyorrr iştee...............

neysemm çıkayım melankoli halimden

ahhhh gülten teyzemm ahhhh anladın anyayı konyayı ama iş işten geçtii dimiiii herşeyy mal mülk değill işteeeeeeeee

ama nasıl barışa cemkirdii valla tebrik ediyorum nasılda hakkını veriyorrrrrrrrr ............

anam handan hanım sen nasıl bişeysin sen yaaa görgüsüzlük abidesiiiiiiiiiiiiii şampanya kadehini sopa gibi tutuyorsun...

yakında inş. sepet havası olursunda görürsün sende güvendiğin dağlara ne yağmışş...

simayyyy içindeki şeytanı çıkardııı valla papaza bile gerek duymadan çıkardın kuzummm ama çemcük ağızlı zeynebe iyi oldu
avcıydı ,av oldu ohhhh .....................ama bu simayı yine kuzey tartaklayacak gibiiiiiiii..........

barışş kardeşim sennn çift karakterlimisin yaaaaaaaa ben anlayamadım seniiiiiiii seviyonmuuu sevmiyonmu????

bu hafta acıdım sana sadeceeee

banuda hamişşşş bakalımmm gelecek bölümler nelere gebeeee

Taksiciye gülmeyen nadir insanlardanım anlaşılan.Bence dizi iyice Akasya Durağı seviyesine düştü.O kahve önünde tavla atıp dedikodu yapan amcalar ve taksici sağolsun.Benim ilk sezon izlediğim Kuzey Güney bu değildi.Tadını kaçırdılar.Beyazın yaptığı KG normal diziden kat kat güzeldi.
Son bölümün en sevdiğim yanı Kuzeyin artık konuşması oldu.Kuzey de farkında bu aşk aslında Kuzey hapise girmese solup gidecek bir aşktı.Şimdi Kuzeyin ki aşk değil elde edememe asla elde edemeyeceğini bilmenin hırsı arkadaşlar.

Kuzey Cemre olursa bu aşktan sonra Kuzeyin hislerinin bitmesi yönünde olmalı.Dizinin tutarlılığı ancak bu şekilde sağlanabilir.
Ve Cemre o kız asla bir Bihter olamaz.Ben Bihterin aşkını her ne kadar etik olmasa da sevmiştim.Onun karşı koyuşlarını,aşkına direnmelerini,en son mantığının yenilmesini sevmiştim.Bihtere empati kurabilmiştim.Hak verebilmiştim.Ama Cemre ona asla hak vermiyorum.Kimse onun kafasına silah dayayıp Güneyle nişanlanmasını sağlamadı.Madem bu kadar büyüktü aşkı Kuzeye 4 sene kocaman 4 sene nasıl bunu farkedemedi!Nasıl Güneyle evlenme hayallerine kapılabildi.Oyuncuları suçlamıyorum hepsi kendisine söylenilenleri en iyi şekilde yapıyorlar.Öykü Karayel rolünü çok inandırıcı oynuyor.Ama inandırıcı olmayan tek şey senaristlerin tutarsızlığı.

Asla Cemre karakterine hak veremicem,empati kuramıcam.Onların aşkını desteklemiycem.Bence bu dizideki aşk sorunlu bir lise ergeninin sevdiği kızı abisiyle görmesiyle onu takıntı haline getirmesi,içinde büyütmesi,tek hayali de bir erkeğe kapak atıp evlenip çoluk çocuğa karışma olan kezbanın maymun iştahlılığı,tek düze hayatına heyecan katmak için eski sevgilisinin kardeşiyle olma saplantısı.Tek kelimeyle iğrenç!Benim gözümde Cemrenin de Kuzeye bu kadar kapılmasının tek sebebi ego tatmini,çevresine asla olmaz denilen bir ilişkiyi oldurttum demek ihtiyacı.

Çok soğudum bu diziden ama alışkanlık izliyorum.Bir şeye başladım mı asla ortasında bırakamam.Böyle saçma bir huyum var.

Son düzenleme:

bende sevmedim taksiciyi bu dizi başladığından beri çokkk sahne olayı olmuştur...ama hiçbirine bu kadar konuşma hakkı verilmedi
ben bu taksici olayını twitten okudum senarist ablam rol vermiş bu taksiciye,hatta bir köşe yazarının yazısını yayınlamış...bu taksici gerçekte bir taksici imiş....fatmagülün sucu ne deki fatmagülün ilk nişanlısı olan adam ismi aklımagelmedi....o bunun taksisine binmiş aynı dizideki gibi sohbet etmiş...buda twitini vs. vermiş...işte senariste söylemiş.vs.vs.vs.. adam rol kapmış işte.....2 hafta sonrada olabilirmiş rolü....ama saçmalık olacak olursada.....

birde cemre kuzey aşkında hakılısın ,baştan cemreyi gözü biraz yüksekte ezik bir vatandaş olarak gösterdiler....güneyde zeki geleceği olan bir gençti onu tercih etti...kuzey ona göre serseri biriydi...güneyin bunu terk etmesi,sonra kuzeyde gördüğü temiz kalplilik,enayilik derecesindeki kendini feda edişi bunu aşık ettirdi...

yoksa çokk tutkulu ölürcesine bir aşkı olsa bu güney olurdu........güneyde cemreyi elde edemeği için,,,birde fakir ama huzurlu günlerini özlediği için cemre tutkusu devam ediyor....hee birde kardeşine kaptırdığı için cemre güneyde hep yara kalacak............

bir bihter aşkı ile aslaa aslaa kıyaslanamaz...çünki bihter aşkı yasak,doğru olmadığı halde herkes tarafından benimsenmişti...ahlak dışı ama aşktı işte............

Olmasın o taksici artık ya.Çok sıkıldım o sahneleri izlerken zoraki olmuş bence.Bana kalırsa Cemrenin Kuzey aşkı Ali boks maçında Cemreye Kuzey snein için hapise girdi demesiyle başladı,Cemrenin karakteri öyle doyumsuz,öyle aç ki.Nefret ediyorum o tarz kızlardan.Her şeye birden sahip olmak istiyor.Kocasının paralarıyla Kuzeye kaçmaya çalışıyor,başaramayınca tıpış tıpış kocasına geri dönüyor.

Dizinin en sevdiğim karakteri Simay oldu bu aralar.Zeynep'i de maffettiler Üzülüyorum Merve Boluğur'a kariyer açısından yanlış bir dizide oynuyor.

[video=youtube;Evree6zX9PE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Evree6zX9PE[/video]

yuh güney yuh!

Baris'la olunca kiymetemi bindi cemre..?

kaçan kovalanıt hesabı işte cemre güneyindi...o anda gözü yükselere kaçtı....hatta kuzeye olan ilgisini bilmediği dönemde banucuğunun mıcından ayrılmadı..ne zaman cemre kuzeye kaydı kıymetli oldu...o zaman güneyin gözünde hep fakir ama huzrulu günleri cemre ile olan doğal sevgisi aklına geldi....

Sonrada barışla oluşu ,ama herşeye rağmen kuzeye olan sevdası....güneyi daha çok cezbettii..........

Bak görürsünüz cemre kuzeyden vazgeçti yaa barışla basamak atlayıp hepsi ile oynayacak....neferet bile edebiliriz cemreden o dferece olabilir

valla başlarda sıkıyordu beni...heleki ferhatlı bölümler iyice baymıştı....

ama şimdilerde büyük haz alarak izliyorum ...muhteşemmiş bu haftaki bölüm...

gerçekten ters köşe oldu............

bir muhteşem yüzyılcı olarak kuzey güneyi bu hafta tek geçerim....

Yani yanlış anlamadım dimi ben :)
Burak çatalcalı guney'i tehtıt ettı sırrını acıga kavustururm dıye ..
Yani Ferhatı vuran Guney ?

Ya artık kuzey nasıl sınıf atlıycaksa atlasın galerıcı falan olsun bana kalsa manken olsun
Cemre ne salaksın yavrum ya ,
kullansana su barısın ımkanlarını
adam senı nasılsa kullanıyor

Kuzey Güney çok bozdu. acayip bozdu, öyle böyle değil yani. bayağı bozdu, inanılmaz bozdu...

Ya şu senaristlerin kıt hayalgücüne hastayım.Ben şu halimle kalksam böyle bir senaryo yazsam Kıvanç'a götürsem bana k.çıyla gülüp korumalarıyla defeder.İlkokul müsamereleri bile bu diziden mantıklıca.Bugün ters köşe yapıcaz diye kendilerini nasıl da kasmışlar kıyamam

Çok lazımdı di mi Kuzey'in de Sinaner Holdinge girmesi.Sinaner Holdingi görsem ben de iş başvurusunda bulunucam.Lise mezunu kadın yöneticiye sekreterlik yapıyor,lise terk bir adam şirket ortaklarından birinin danışmanı mı öyle bir şeyleri oluyor.Üniversiteyi bitirir bitirmez bir adam hem holdingin damadı hem de üst düzey yöneticilerinden birisi oluyor.Nasıl toz pembe bakıyorlar hayata,hangi dünyada yaşıyor bu senarist ablalar.

Kuzey fıstık gibi bir hatun cillop gibi de bir iş bulmuştu.Ne diye böyle bir saçmalık yaptılar Kuzey'in ne işi var o holdingde.Oldu olacak Sami,Handan ve Gültene de bir iş ayarlasınlar şu holdingde.Bundan sonra çekimleri sadece Sinaner köşkü ve holdinginde gerçekleştirirler.

Cemreyle ilgili ise hiç yorum yapmıcam.

Kopuk Kopuk izledim dün akşam, ben beğendim doğrusu

-Şu ezik Handan teyze midemi bulandırıyor artık, nasıl çemkiriyor hizmetçilere, manikürcüye, kendini Ebru hanımla kıyaslıyor hasbam Eziikk, el bezi

-Simayın şu gırtlağını sıkıverse ya Kuzey, ne fena kızdır yaa, insan dövmeye doymaz Yarabbim

-Zeynep hala umut ediyor Kuzeyi ama bitti o iş Zeynepcim

-Kuzey nasıl da çaktı Şeref komserin ilgisini, hemen ben de geleyim Demeti bırakmaya diyo, sane ne bırak birbirlerinin yaralarını sarsınlar

-Burak çok fena bela olacak bence Sinanerlere, Kuzeyi de danışman yapmış, hahahahaaah ne danışacaksa artık, Kuzey anca döver onları
Bi de tehdit ediyo da Güneyi, bence Güney yapmadı yaa, Burak öyle sanıyor:44:

-Kuzey e de nasıl sinir oldum, oğlum sen kendi ellerinle göndermedin mi Cemre yi, sonra ne diye basıyon Barışın odasını, telefonda Cemre yi duyunca neden bozuluyorsun, hem istemeyeceksin hem de ömür billah peşinde mi yalvaracak

-Güney desen ayrı olay, utanmadan seviyorum seni diyor Cemre ye, yanar döner, dengesiz, Handan el bezi kırar valla bacaklarını

Aklıma gelenler bunlar, Allah tan kopuk kopuk izlemişim

kapıyı tekmeleyerek simayın evine girişi gülmekten öldürdü beni ya

tam kuzey yine yağlı kapı buldu galeride çalışacak dedim
sinaner holdinge girmiş senaristler uçuyor yani
hani kuzey cok gururluydu bugüne kadar onu yansıtmaya çalıştılar ee şimdi nerde o gurur??
boş işler müdürü kuzey tekinoğlu pehh

sayende diziyi izlemiş kadar oldum kaçırmıştım

Şu handan hanımı benim elime bi verseler

Yahu Baris Cemre'yi nasil tehdit ediyor anlamadim? Ne yapabilir ki?

O telefon sahnesi de sacmaydi. Cemre'nin sesi bariz titriyordu, Kuzey bunu nasil anlamadi ki?

Gulten hanimda nasil caktirmadan citlatti Kuzey'e

Ay bu arada Demet'le Seref komseri cok yakistirdim ya.. Havada ask kokusu var

Cemre guzel cakti Guney'in suratina, ooooohh super oldu! Bakmayin oyle Cemre'nin hareketlerine aslinda hosuna gitti

Ama Banu'ya uzuldum acikcasi.. O da kiskandigini cok belli ediyor daha normal davranmasi lazim, nasil olacaksa

Yorum yapan arkadasa katiliyorum: Kuzey'in orda ne isi var? Nasil olurda danisman olur? En fazla motivasyon koçu olur

Buragi da cok asiri gizemli yapti senaristler icim sisti. Ciksin artik ortaya ne nasil olmus..

son sahne güzeldi kuzeyi görünce güney değişik değişik davrandı ya yemin ediyorum seti basasım geldi güneye gıcık oluyorum pislik
banu hamile ama güney bebeği istemiyor bariz belli yazık doğacak çocuga
kuzey güney bu sezon final yapıyormuş üzüldüm ben şimdi hangi dizide ağlıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…