Kuzey Güney Kanal D

ha bide şu kuzeyin barda tanıştıgı kız bana biraz 40 yaslarında gibi geldi yani genç değil o kadın ama güzel kadın göz makyajını kaşlarına bayıldım ha bide kıyafetlerine

Ne?? Dizi gerçekten bitecek mi? Inanmiyorum! Gerci cokta uzatmamalari lazim...

Bu arada Kuzey lavabo da muslugu acamamasina çok guldum ya

kızlar bence burak zaten onlara gıcıklık olsun diye aldı kuzeyi yanına

unutmayın güney güzel bir kazık attı kuzeye...

burakta biliyor kuzeyin danışman olamayacığını ama burağın zaten çok iyi bilgisi donanımı var...

maksat onları huzurunu kaçırmaktı bunu çok iyi yaptı...

güneye bende gıcığım nasıl gidipte yapışıyor cemreye yaaa.......tabi cemrenin kuzeye aşkını bildiği için kaybetme duygusunu yediremiyor egoist....

bu sene bitmesi isabet bence aşkı memnunuda böyle bitti...ki aşkı memnunda 2 sezonluk daha konu vardı isteselerdi uzatırlardı....

kuzey güneyde o kadar konuda yok ....

süper bir bölümdü kuzey adamım yine dört ayak üstüne düştün aslanımburağı artık sevmeye başladım desemkuzeyi yanına almakla çok güzel bir iş yaptı bravo burağa.barışı.güneyi banuyu iyi sıkıştıracak gibi ilerleyen bölümlerde .zeynep senden enfret ediyorum şeytan kılıklı kemçük ağızlı sanane ha cemreden hala kuzeye yazıyorsun be edepsiz.simay sana ne demeli sanki kuzeyle yarışacağını sanıyor güneyi parmağında oynatabilirsin ama kuzeyi aslaaaaa sen kimsinki kuzeyle güneyi yem olarak kullanıcaksın .şu handan hanım varya ayyyy ne fesatmış onu izerken bile kalbim sıkıştı dırdırı hiç bitmiyor sanki üstüme üstüme geliyorlar onu izlerken acayip boşboğaz laubali bir kadın güney sana yakında tekme atarda görürsün o zaman .neyse en çok kuzeye sevindim inş.çoook başarılı olurda görürler kuzeyden adam olmaz diyenleri

cemreninde çalma hastalığı hortladı ve hortlamasıyla yakalandı galiba sinanerlerin köşkünde ,holdingte ,pariste çalacak bir şey bulamadı kız.gerçi bunla hapsi boylamaz galiba.sonuçta sinanerlerin gelini parasını verelim konu kapansın derler.sonuçta evlilik sürmeli ya.birde eskiden zeyneple olmasını istiyordum küzeyin.sonuçta eski yengesi cemre ama güney kardeş değil ki.ve garibimin aşık olduğunda haberi bile yokmuş.sonra kalmış.olmaz olmaz diye bir şey yok işte.küzen küzene bile aşk olduğuna göre.neyse cemreyi kutsal bakire yapmayın.kötü kız demiyorum ama zeynepte kötü değil.canı yanıyor.can acısı ile insan saçmalayabilir.

handan karısı ne iğrençsin öyle ya.pis ya...ka.gülten hanıma laf söylüyor birde.hizmetçileri kovduğunda yeniler öyle demeyecek mi.onlarıda kovarsın.sonra öbürküleride.istediğin tarzdakiler sana haber getirdikleri gibi başklarınada götürür.ebru hanım yapmalarını istediğini yapanı işten kovdu anında.akıllı kadın bunu yapar.

simayıda ikide bir ortaya çıkarmasınla.bölümü izlemeden önce özeti okudum.eğer fragmanı izlemeseydim bölümü izlemeye bilirdim.sürekli tehditler savurup hiç bir şey yapamayan bir tip.neredeyse küzey olmasa çöplükte ölüp gidiyordun.küzey gittikten sonra hala cemreyle kaçmalarını kullanmaya çalışıyor yahu.banu olay çıkartacak mı sandın.o güneye inanmaya meyilli.söyledin ne oldu.güney yok öyle bir şey dedi oldu bitti.en zevkli yerlerde senin bozulduğun anlardı dizide.

cemreye yazdıkları sözler çok hoşuma gidiyor.banuya cevap yapıştırmaları.çok yakışıyorsunuz demesi ve şirketimiz için çalışıcam ne gerekiyorsa yaparım.sekreterlikte olur gibi konuşmaları.anlayıpta anlamazlığa gelip karşılık verdiği laflar süper.

Kanal D’nin sevilen dizisi Kuzey Güney’e Şebnem Dönmez dahil oluyor. Kuzey Güney’e 52. bölümden itibaren dahil olacak olan güzel oyuncu Şebnem Dönmez en son Yalan Dünya adlı dizi de rol almıştı.

Başladığı günden beri her bölümü severek izlenen Kuzey Güney dizisi kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu Şebnem Dönmez Kuzey Güney dizisinin 52. bölümünde diziye dahil olacak. Dizide entrikalar çeviren bir kız olarak ekrana gelecek olan Dönmez, en son "Yalan Dünya" dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı.

Son düzenleme:
Güney hedef tahtasında
Dizinin oyuncu kadrosuna bu bölümden itibaren Melda Yalgın karakteri ile güzel oyuncu Şebnem Dönmez de dahil oluyor. Dizinin bu bölümünde; Burak, tehlikeli bir kumar oynuyor ve Güney’i, Ferhat cinayetiyle ilgili hedef tahtasına yerleştiriyor. Burak elindeki eldivenle, herkesin içinde tehlikeli bir kumar oynar ve Güney’i, Ferhat cinayetiyle ilgili hedef tahtasına yerleştirir. Öte yandan Kuzey’in Burak yüzünden içlerine kadar girmesi, Barış’ı fazlasıyla huzursuz eder. Kuzey’in de istediği budur. Aklındaki soru işaretlerine cevap bulana kadar Sinanerler’in yakınında olacağını herkese ilan eder. Güney, Kuzey ve Burak Çatalcalı kriziyle uğraştığı sırada, Barış’la Ebru Sinaner kapalı kapılar arkasında, şirketin geleceğini kurtarma planları yapmaktadır. Şirketin durumu ortaklara gösterildiği gibi değildir. Sadece, Ebru ile Barış’ın bildiği bu planın, halka arzdan önce gerçekleşmesi gerekmektedir. Kuzey’le yaptıkları konuşmadan sonra, Cemre çaresizce yeni hayatına tutunmaya çalışır. Ancak ne sahip olduğu güç, ne de elinin altındaki imkanlar onu mutlu etmeye yeter. Zeynep ise, aylar sonra ilk kez Kuzey’le yakınlaşabilmenin bir yolunu bulur. Zeynep, Kuzey’in doğum günü için yaptığı organizasyonla, herkesin gönlünü fethetmekle kalmaz, bu durumu Cemre’nin canını acıtmak için de kullanır. Burak Çatalcalı büyük toplantı öncesindeki şovuyla dikkatleri üstüne çekmeyi başarmış, istediği etkiyi yaratmıştır. Ancak Burak’ın ateşlediği fitil, beklemediği bir şekilde büyür ve kendisini de yakar. Yeni günle birlikte gelen kötü haber, yeni olayların başlangıcı olacaktır. Melda Yalgın kimdir? Melda Yalgın, genç yaşına rağmen uluslararası hizmet veren yabancı menşeli bir firmanın Türkiye sorumlusudur. Sinaner Şirketler Grubu’nda yaşanan ve Ebru Sinaner’le Barış Hakmen dışında hiç kimsenin bilmediği ciddi krizin çözümü için İstanbul’a gelir. Barış Hakmen’le kapalı kapılar arkasında, Sinaner Şirketler Grubu’nun geleceğini etkileyecek çok önemli kararlar alınmasında başrolü oynayacaktır. Sinanerler’le gizlice yapacağı kısa süreli anlaşma, zaman içinde Güney’in de olaylara dahil olmasıyla boyut değiştirecektir.

[video=youtube;mpV0jcGVvgI]http://www.youtube.com/watch?v=mpV0jcGVvgI[/video]

Son düzenleme:
[video=youtube;b2vVlqGwFeQ]http://www.youtube.com/watch?v=b2vVlqGwFeQ[/video]

Son düzenleme:
Üf zaten bu dizinin en büyük eksiği ellerindeki kadrodaki kadın oyunculara bir türlü ısınamadılar.Bir türlü hiç bir kadın karakteri tam anlamıyla yazamadılar.Kuzeyin hayatına sürekli bir kadın girip bir kadın çıkıyor.Bu muymuş büyük aşk!

Giden kadın karakterlerin hikayesini de bir yere bağlamıyorlar öyle havada kalıyor.Hani nerede Ferhatın kızı,Simayın eski ev arkadaşı.Venüsü bile çok nadir görüyoruz.Zeynepin dizideki amacı o kadar belirsiz ki.Bazen ekranda birden çıkınca ne alaka bu kimdi filan olmaya başladım.Geçenki galerici kadını da bir daha görmicez sanırım.

Hatayı en başta Merve Boluğuru dahil etmekle yaptılar.Mervenin kariyeri için de çok büyük bir hata oldu.Şimdi diğerleriyle ne saçmalıyacaklar bakalım.

Şebnem Dönmez'i çok severim, bakalım ne olacak

Ya ben anladım anlayan var mı.Cemre bi magzadan bileklik çaldı sonra az ilerde çöpe attı.Ne yapmak istedi??Anlayan var mı:44:

Ya ben anladım anlayan var mı.Cemre bi magzadan bileklik çaldı sonra az ilerde çöpe attı.Ne yapmak istedi??Anlayan var mı:44:

dızının ılk bolumlerınde cemre gene bıseyler calıyordu onunla bagladılar galıba bı anda o huyunun kaybolmadıgını gosterdıler galıba heraled hastalık gıbı bısey

şimdi izledim ve anlmadığım birsürüü şey var yaww...

Birkere sinanerler acaba kötü sona gidiyor çökeceklermi??

Ikinciisi barışmı acaba buraga bişey yaptı??kadınla görüşmesinde kolunda lekeyi özellikle gösterdiler..oda ısrarla silmek istedi..

Ikincisii burağın arabasının çıkarıldığı yerde tesadüfen geçemez heralde???

Zeynepten bıktım yaa muhteşem yüzyılda firuze vardı buradada bu girdiği andan beri kız boşa para alıyor yaaa...

Bir iki kuzeyle sevişme sahnesinde boy gösterdi gersii yok...gereksiz birini neden tutuyorlar....meyhaneden sonra yapışmalar ıyyyıkkk bıyyıkkk

çekil diyesim geldi yaa çok yapmacık ve çirkin ..ayşgül olarak çok havalı ve seksiydi şimdi sıfırrrr sıfırrr

sonra lütfen kuzey şu zengin hanımla olsun yaa şu adamı bi işe koyun yükselsin....

Handan hanımada çok güldüm bi yerde patlayacak ama ne zaman valla.....cemreye gelip beni burada ayaktamı dikeceksin demedimi
ee cemre içeri aldı orada ayakta dikilidi...çok değişiklik oldu sanki...

Kısaca güzeldi...ben çoğu videoyu atlatarak izliyorum zeynep kuzey sahneleri çok tututuk geçiyorum
birde kuzey meyhanede konuşurken tutuk tutuk konuşuuyor gün atlatmalar çok boş sahne var dizide bu sezon bitimi hakkıdır yani:

Sonra şu geveze taksiciyi neden almışlar yaaa valla hiç hoş durmuyor adam ....renk gelsin diyemi aldılar anlamadım...

Ayrıca banunun sabah makyajsız hali çok kötüydü....

Cemre ile kuzeye rüyada bile rahat yok onu gördük....atraksiyon olsun diyede burak yaralandı.....bu iş ya burağın yada barışın işi...izleyip göreceğiz...

Güzeldi

Son düzenleme:
1 bölüm iyiyse 10 bölüm kötü ..
Acilen yayından kalkması gereken dizilerin arasında artık Kuzey Guney..

- Güney'e acıyorum ben o kadar kötü bir anneye sahip ki hayatı boyunca doğrulamaz o cocukta o ana varken..
- Kuzey'in holdıngde yaptıgı saçma konusma neydı öyle ?
- Cemre'nin en büyük şansı Annesi..
- Bu kadar köklü bir holdingin çarcabuk batma hıkayesı de cok saçma ..
- üstelik kimsenin haberi yok ..
- Halka arz etme olayıda baydı ..
- Barış Ferhatı vurdu sucuda Burak'ın ustune mi attı ?

- Son olarak kıt senaristlere benden nacizane tavsiye :

Batır sinaner holdingi
Kuzey ve Cemre kaçsınlar ..
Banu delirsin
Guney sürünsün
Ve the end ..
uzatmayın yani artık..

Tamamen katılıyorum.Bence de yayından kalksın artık.Belli başlı bir konusu bile kalmadı bu dizinin.Senaristler o gün kafalarına ne eserse onu yazıyorlar.Hiç bir karakterde tutarlılık yok.Hele Kıvanç Tatlıtuğa çok şaşırıyorum.Nasıl oluyor da hala bu dizide oynamaya devam ediyor.Ben izledikçe üzülüyorum o dizideki oyuncuların hallerine.

Yazık hepsi de çok başarılı insanlar.İşlerini çok iyi yapıyorlar ama senaryo böyle yazıldıktan sonra onlar ne yapsın.İçlerinden biri de kalkıp bu ne saçma senaryo niye demiyorlar hala anlamış değilim.

Hele yayınladıkları fragman Sami Amcayı fragmanda öyle beylik laflarla tedirgin tedirgin çok yanlış bir şey yaptık dediğini görünce sandım ki ciddi bir olay döncek dizide.Hangi baba oğluna doğum günü süprizi yaparken suratında kabız olmuş bir ifadeyle sanki ölüm fermanı hazırlar gibi cümleler kurar?Ters köşe yapıcaz diye iyice komikleştiler.

Son düzenleme:
Ayrıca Kanal D ciddi anlamda saçmaladı.! Hangi kanal yayınladığı dizi biter bitmez o dizinin tekrarını verir.Onlar da bence farkındalar artık Muhteşem Yüzyıla karşı hiç şanslarının olmadığını.Yayın gününü neden değiştirmiyorlar Arka Sokaklarla değiştirseler de herkes rahat etse.

Ayrıca şaka gibi Pis Yedilinin bile reyting oranları Kuzey Güney'den yüksek.Diziyi Kıvanç bile kurtaramadı....

ben galiba bi mantık hatası yakaladım
Güney eve gidip Samile kuzeye arabadan ferhatın vurulduğu silah çıkmış diyor
ama bi sonraki sahnede araba daha yeni ucurumdan alınıyordu
hangi ara çıkardılarda ,araştırdılar bide o silah olduğunu buldular.bana mantıksız geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…