Kuzey Kutbunu Kurtar!

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
163
Onun sesini ancak sen duyurabilirsin! Kuzey Kutbu'nu savunanlar arasında senin de ismin olsun istiyorsan >> Kuzey Kutbu'nu Kurtar | Greenpeace

Kızlar linke tıklayıp sizde bir imzanızı ekleyin lütfen. Orada yaşayan milyonlarca hayvanın kurtulmak için sizin imzalarınıza ihtiyacı var. Lütfen bunu duyurabildiğiniz kadar duyurun. Hayvanlar bizim dostumuzdur. Onlara sahip çıkalım.

ne demek canım bu ilk değil ki daha önceden balıkları korumak içinde böyle bişey yapmıştım :31:

Çok hoş bir davranış canım, bende bu etkinliklerin hemen hepsine katkıda bulunmaya çalışıyorum hatta evde slaytlar hazırlayıp müdüre veriyorum hayvanlarla alakalı hepsi. Arkadaşlarımda bilinçleniyor benle birlikte. Ve böyle şeyler yaptıkça mutlu hissediyorum kendimi :31:

Çok hoş bir davranış canım, bende bu etkinliklerin hemen hepsine katkıda bulunmaya çalışıyorum hatta evde slaytlar hazırlayıp müdüre veriyorum hayvanlarla alakalı hepsi. Arkadaşlarımda bilinçleniyor benle birlikte. Ve böyle şeyler yaptıkça mutlu hissediyorum kendimi :31:

Tebrik ediyorum seni :)

imzalamaz mıyım hiç, insandan çok hayvan seven birisiyim, absürt olurdu kafamı çevirmem. konuyu paylaşan arkadaşımıza da çok teşekkürler.
son söz;
hayvan sevmeyebilirsiniz, hayvanlardan korkabilirsiniz, olabilir
ama lütfen zarar vermeyin, zarar verene göz yummayın:50:

imzalamaz mıyım hiç, insandan çok hayvan seven birisiyim, absürt olurdu kafamı çevirmem. konuyu paylaşan arkadaşımıza da çok teşekkürler.
son söz;
hayvan sevmeyebilirsiniz, hayvanlardan korkabilirsiniz, olabilir
ama lütfen zarar vermeyin, zarar verene göz yummayın:50:

Ah ne hoş yazmışsın canım :31: Bende insanlardan çok hayvanlara değer veririm. İmzaladığın için teşekkürler :1:

Back
X