Kuzenim kiz esi kadin is arkadasina mesajda kuzu diye hitap etmisanlamadım ki.
kuzen kız mı? erkeğe hitaben mi kuzu denmiş?
yani kuzu diye hitap edenler var bana çok tuhaf gelmedi konuşmanın gidişatında anormal bir muhabbet yoksa takılacak bir durum değil.
Kuzenim kiz esi kadin is arkadasina mesajda kuzu diye hitap etmis
Mesala nasılsın kuzum diye genel bir tabir bile varAdam kadina kuzu diyor
Birsey istemis isle ilgili ama soyle bir durum var adam soguk bir tip bende sasirdim duyunca acikcasi bide kiskanc karisi dese is arkadasina kiyamet kopar heraldekonuşmanın gidişatında ne var?
dediğim gibi bu ara bu hitabı bende çok duymaya başladım.
Sordum sana diyormu kuzu diye hayir dedi heralde biraz o iskillendirmis hic duymadigim bir kelimeyi baska kadina kullanmis dediMesala nasılsın kuzum diye genel bir tabir bile var
Yillarca calistim hicbir erkek is arkadasim bana ...nasilsin kuzum....demedi.Mesala nasılsın kuzum diye genel bir tabir bile var
Bilemiyorum ama bana çokta art niyetli gelmedi
Yani bende boyle dusundum altindan birseyler cikmaz umarimBir erkegin is arkadasi bayana kuzu diye hitap etmesi normal degil.
Bayagi bir yakinlar demek ki.
Kotu birsey olmayabilir evt.Yani bende boyle dusundum altindan birseyler cikmaz umarim
Size denmemiş olması olmadığı anlamına gelmezYillarca calistim hicbir erkek is arkadasim bana ...nasilsin kuzum....demedi.
Cok yakinlik gerektirir bu tabir.
Haklisiniz.Size denmemiş olması olmadığı anlamına gelmez
Dostça kurulan samimi kişilikler dostluklar arasında kimi için bu tabirler sıradan sayılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?