Kuzu meselesi

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.715
198
Ilk defa kendim disinda biri icin konus aciyorum konu su kuzenim evli eside cok iyi bir insandir kizida baya seviyor goruntude.. ama kuzenim esinin telefonuna bakarken bir is arkadasi kadina kuzu diye hitap ettigi mesaji bulmus eside bahane olarak herkes birbirine boyle hitap ediyor demis ama bana hic mantikli gelmedi onada soyledim.kafasi karisik fikir alcagi anlatacagi benim disimda kimse yok oyuzden fikrinizi almak istiyoruz siz ne dusunurdunuz ve ne yapmali

Aşkım dememiş kuzu demiş. Benim bir arkadaşım var, çok kibar tatlı bir kız. Bana da balım, canım falan der. Geçen gün kapıdan içeri giren, işlem yaptıracak olan kişiye de öyle hitap etti. Allahtan içeri giren de kadındı da rezil olmadık. Ağız alışkanlığı işte...

anlamadım ki.
kuzen kız mı? erkeğe hitaben mi kuzu denmiş?
yani kuzu diye hitap edenler var bana çok tuhaf gelmedi konuşmanın gidişatında anormal bir muhabbet yoksa takılacak bir durum değil.
Kuzenim kiz esi kadin is arkadasina mesajda kuzu diye hitap etmis

konuşmanın gidişatında ne var?
dediğim gibi bu ara bu hitabı bende çok duymaya başladım.
Birsey istemis isle ilgili ama soyle bir durum var adam soguk bir tip bende sasirdim duyunca acikcasi bide kiskanc karisi dese is arkadasina kiyamet kopar heralde

Yillarca calistim hicbir erkek is arkadasim bana ...nasilsin kuzum....demedi.

Cok yakinlik gerektirir bu tabir.
Size denmemiş olması olmadığı anlamına gelmez
Dostça kurulan samimi kişilikler dostluklar arasında kimi için bu tabirler sıradan sayılabilir
Konu sahibi kuzeniniz gizli takibe alsın varsa birşey gizli kalmaz

Size denmemiş olması olmadığı anlamına gelmez
Dostça kurulan samimi kişilikler dostluklar arasında kimi için bu tabirler sıradan sayılabilir
Haklisiniz.
Ben de kendimden ornek verdim zaten..benim olmadi olanlar vardir belki

2.mesajimda da ekledim altindan kotu birsey cikmayabilir.diye

Back
X