İşteeee kuzu kuzu geldim
@yesilimtrak bayadır karşılaşamıyoruz nerelerdesin ya gerçi ben Yeni bandan çıktımİşteeee kuzu kuzu geldim
Doğuramadım ben bi yaaaaa kız fena tembel hiç gelesi yok. Geçmiş olsun cnm bu arada parmakta çok hasar yoktur inşallah
Kız olacak inşallah. Rende yerine rondo kullansana ben çok sakarımdır bi kaç kez bende kaptırdım parmağı bi daha elimi sürmüyorum rondo kullanıyorum çok rahat oluyorDoğurursun bi avazda inşallah , vakti geldiğinde 1 dakika dahi durmucak orda zaten :)))
Kız mi olucak Maşallah canım .
Fende baya bi aldı
Doğuramadım ben bi yaaaaa kız fena tembel hiç gelesi yok. Geçmiş olsun cnm bu arada parmakta çok hasar yoktur inşallah
yesilimtrak bayadır karşılaşamıyoruz nerelerdesin ya gerçi ben Yeni bandan çıktım bebiş nasıl cinsiyet belli olmuştur artık
Bir kuzulu kuzumuzdaha geldi , hosgeldiiiiiiiin
Çoooookkkk teşekkür ederim canımCanım yeni tanıyorum seni geç kalmış olacağım ama Rabbim güzel evladını hayırlısı ve sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin az kalmış dualarımdasın :)
Hadi hayırlısı cnm sağlık sıhhati yerinde olsun da insan cinsiyet falan bakmıyor. Benim kız da tembel yerinden memnun hiç çıkmaya niyeti yok. Çarşamba günü sezeryana alalım istersen dedi doktor benim de aklıma yattı çünkü artık iyice zorlanıyorum kasılmalar var ama açılma falan yok. Yalancı sancılarla geçiyor günler birde bol bol işemekleBende bu aralar boşladım buraları.
Gözün aydın diyeyim ozaman ban açılışın için
Yaa sorma bizimkisi inatcı mı utangaç mı bilemedik. Bağdaş kurmuş o kadar çabaya rağmen açmadı bacakları bozmadı keyfini en sonunda büyük ihtimalle kız dedi doktorumuz
Sen nasılsın minnoş nasıl ne zaman geliyormuş
İşte kuzu kuzu geldim
Dilediğince kapandım dizlerine
Bu kez gururumu ateşe verdim
Yaktım da geldim
Ben geldim iyi akşamlar herkese
Çoooookkkk teşekkür ederim canımRabbim aynı mutlulukları yaşatsın inşallah hepinize hatta daha fazlalarını versin. Bende Doğumda hepinize bol bol dua edeceğim
Hoşbuldum bebegim rica ederim kulaklarınızın pası sildi mi benim karga sesimİyi akşamlar canım hoş geldiinnn o bülbül sesinlede şarkı sakidin teşekkürler :)
Rabbim hayirli doğumlar nasip etsin canim :) bir avazda cikarirsin insallahh :)Hadi hayırlısı cnm sağlık sıhhati yerinde olsun da insan cinsiyet falan bakmıyor. Benim kız da tembel yerinden memnun hiç çıkmaya niyeti yok. Çarşamba günü sezeryana alalım istersen dedi doktor benim de aklıma yattı çünkü artık iyice zorlanıyorum kasılmalar var ama açılma falan yok. Yalancı sancılarla geçiyor günler birde bol bol işemekle
Hadi hayırlısı cnm sağlık sıhhati yerinde olsun da insan cinsiyet falan bakmıyor. Benim kız da tembel yerinden memnun hiç çıkmaya niyeti yok. Çarşamba günü sezeryana alalım istersen dedi doktor benim de aklıma yattı çünkü artık iyice zorlanıyorum kasılmalar var ama açılma falan yok. Yalancı sancılarla geçiyor günler birde bol bol işemekle
Hoşbuldum bebegim rica ederim kulaklarınızın pası sildi mi benim karga sesim
Unutmam tabi unutur muyum cnmAy doğumda duanda bnide unutma canım ya Rabbim inşallah kolaylıkla dogurmana yardım etsin
Cok güzeldir benim sesim hele hastayken daha bi güzel olur takır tukurAy yok daha etkisinden çıkamadı hâlâ kulağım cinliyo aman Allahım o nasıl sesti bn bnde değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?