Ablaaaa hoşbulduukk.
Hayırlı olsun yeni mekan
Kız olacak inşallah. Rende yerine rondo kullansana ben çok sakarımdır bi kaç kez bende kaptırdım parmağı bi daha elimi sürmüyorum rondo kullanıyorum çok rahat oluyor
Ya normal Doğuma biraz yemiyor benim totoşumHelanın önüne yatak atası geliyor insanınson günler çok zor oluyormuş Allah kolaylık versin. Sezeryan konusunda emin misin? Çünkü oda hayli sıkıntılı iş malum
Cok güzeldir benim sesim hele hastayken daha bi güzel olur takır tukur
Ee nasilsin canım nasıl gidiyor bakalım :)
Olsun ben yeni gördüm benim için yeniKız yeni açmadım konu eski , teşekkür ederim canım
Rondoyu yıkamaya üşeniyorum , makinede de yıkanmıyormuş , ben de sakarım yine kaotırdım parmağımı
Hosbuldum canım benim ❤ bu arada bebişi saglicakla kucagina alirsin insallah :*Unutmam tabi unutur muyum cnmhamilelerin duası kabul olur demişti annem o yüzden sürekli dua ediyorum Rabbim nerde kim ne istiyorsa hayırla nasip etsin diye.
Bexy cnm Sende hoşgeldinnnnn sevdiğim insanlar bir arada olunca mutlu oluyorum ben
Ya normal Doğuma biraz yemiyor benim totoşumo yüzden sezeryan daha iyi olacak bana
Hoşbuldum bacıımmm nasi oluyum işte çoluk cocuk telasesiiBexy hoşgeldin bacıııııım , nassıııııııın :))
Unutmam tabi unutur muyum cnmhamilelerin duası kabul olur demişti annem o yüzden sürekli dua ediyorum Rabbim nerde kim ne istiyorsa hayırla nasip etsin diye.
Bexy cnm Sende hoşgeldinnnnn sevdiğim insanlar bir arada olunca mutlu oluyorum ben
Dur salata yapam gelem
Dur salata yapam gelem
Kim kim diyettesiniz :)Evet salatada senden olsun malum diyetteyiz anca salata yerim ben :)
Kim kim diyettesiniz :)
Benimde yapmam gerek
Ahaaa hodri meydanBn diyetteyim diğer kızları bilmem ama :) senin profilindeki yakisikliyla tanimsak icin zayıflayacam
Ahaaa hodri meydan
Kaç kilosun pembiş
Niye ayıp olsun gıAyıptır söylemesi 63 ,boy 1.60
Bende ayni vallaNiye ayıp olsun gı
Benimde 61 boy 1.67 hedef 57 düşemiom homiligırtlak yiyom
Kışın iyice yağ bağlıcaz ya bari almasakBende ayni valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?