Kuzu sohbeti

Kız yeni açmadım konu eski , teşekkür ederim canım
Ablaaaa hoşbulduukk.
Hayırlı olsun yeni mekan

Rondoyu yıkamaya üşeniyorum , makinede de yıkanmıyormuş , ben de sakarım yine kaotırdım parmağımı
Kız olacak inşallah. Rende yerine rondo kullansana ben çok sakarımdır bi kaç kez bende kaptırdım parmağı bi daha elimi sürmüyorum rondo kullanıyorum çok rahat oluyor

Helanın önüne yatak atası geliyor insanın son günler çok zor oluyormuş Allah kolaylık versin. Sezeryan konusunda emin misin? Çünkü oda hayli sıkıntılı iş malum
Ya normal Doğuma biraz yemiyor benim totoşum o yüzden sezeryan daha iyi olacak bana

Hosbuldum canım benim ❤ bu arada bebişi saglicakla kucagina alirsin insallah :*
Ve sezaryandan korkmayin

Ya normal Doğuma biraz yemiyor benim totoşum o yüzden sezeryan daha iyi olacak bana

anlaşıldı bütün mesele bu yani.
Evet biraz zor ama iyidir normal iyi.
Aman sağlıklı sıhhatli gelsinde nasıl gelirse gelsin. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Ayyy nasıl heyecanlı bir durumdur. Bizimkide büyüsün yaaa

Evet ya hamilelerin duası kabul oluyormuş helede doğum anında hiç günahın falan kalmadığı için ne dua edersen et geri cevrilmiyormus inşallah o duanın içinde bizde oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…