asla "asla" dememek gerekiyormusda. ne yaparsa yapsin sevmek zor galiba. gerçi bunu diyen ben O kisi bana ne yaparsa yapsin hâlen seviyom onuYani karşınızdaki insan size ne yaparsa yapsın yine de severmiydiniz vazgeçmeden ?
Haah işte bu ,ifade etmek istediğim bu ,vazgeçememek , bağımlı gibisevmişsem ben o insanı bırakmam peşini ne yaparsa yapsın :/ çok kötü huy canın yanıyor bırakamıyorsun çünkü kalbine yerleşmiş o insan istesende bırakamazsın onun varlığı yokluğu kadar acıtamıyor seni
seviyormuşşş uleeeeeeeenasla "asla" dememek gerekiyormusda. ne yaparsa yapsin sevmek zor galiba. gerçi bunu diyen ben O kisi bana ne yaparsa yapsin hâlen seviyom onu
Seviyommm uleeennnn
Ama o beni cooook uzuyokiiiiseviyormuşşş uleeeeeeeengerçek sevgi diye buna diyorlar galiba
varlığı acıtıyor seni ama bide düşünüyorsun yokluğuna tahammül edebilirmiyim diye bu yüzden çekmeyi sürdürüyor insan işte ablacım hep fazla sevgiden buHaah işte bu ,ifade etmek istediğim bu ,vazgeçememek , bağımlı gibi
hep böyle oluyor zaten böyle olanların kafasını kırmak lazımAma o beni cooook uzuyokiiii
bende kiyamiyorumki onaValla karşındaki insan çok ustaca kıyıyor ,ama sen kıyamıyorsun ,en azından ben kıyamıyorum
benim açtigim konularda bana diyen cok oldu ablam haklisin cok zordur yasadiklarin kesinŞimdi ben kalkıp yaşadıklarımı ve eşimin yaşattıklarını yazsam bana resmen "DELİ "derler .
İşte gerçekten seven bi insan için sevgide " bi yere kadar " kelimesi yok ,sevgi sonsuz oluyor ne olursa olsunbende kiyamiyorumki onao bana dedi sevgide bi yere kadar diye ama ben ona hiçbi zaman diyemedim
aksama bize gelin yemegeBen ağlamıyım da kim ağlasın , daha yemek yapmadım
Oluuuur , saat kaçta ışınlıyım kendimiaksama bize gelin yemege
Geliyooooom ,güzel yemekler hazırla ablacımIki saatten ablam
manti yapiciiiimmm sanaGeliyooooom ,güzel yemekler hazırla ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?