Ablasının minik kuşu , bulduysan at bize deburadayım ablam çikolata arıyordum
buldum buldum yiyorum şimdi vallahi ne iyi geldi ya çikolataAblasının minik kuşu , bulduysan at bize de
Ben de elime goftretli çikolata aldım , ufaklık sakladığım yeri bulmuş yinebuldum buldum yiyorum şimdi vallahi ne iyi geldi ya çikolataatıyorum ablam yakalaaa
Aynen katılıyorum , çıkarsızca sevgi için ne düşünüyorsunuzGercek Sevgi emek vermektir fedakarliktir
Onsuz yasayamayacagini dusundugun kisiye hissettiklerindir..
Hani bana hani banabuldum buldum yiyorum şimdi vallahi ne iyi geldi ya çikolataatıyorum ablam yakalaaa
İsin icinde cikar varsa bu sevgi olmaz olamaz şer....lik olur neyse yarami kanatma nefretim artmasin daha fazla...Aynen katılıyorum , çıkarsızca sevgi için ne düşünüyorsunuz
çikolatayı nereye saklarsan sakla hiiiç şansı yok onun ablacımm bulur illaki yenmeyecek gibi değil kiBen de elime goftretli çikolata aldım , ufaklık sakladığım yeri bulmuş yine,yine çikolatalar bitmiş
gel aşkımmm beraber yiyelimmmHani bana hani bana
çikolata iyidir yiyin işteeÇikolataya bozgun hepimizin kafasınımahperi hatun
sevmişsem ben o insanı bırakmam peşini ne yaparsa yapsın :/ çok kötü huy canın yanıyor bırakamıyorsun çünkü kalbine yerleşmiş o insan istesende bırakamazsın onun varlığı yokluğu kadar acıtamıyor seniYani karşınızdaki insan size ne yaparsa yapsın yine de severmiydiniz vazgeçmeden ?
gel tatlım bizde çikolatadan bol ne varbende cikülete istiyom yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?