Doğuma Hazırlık kuzucuğum hala isimsiz lütfen oylar mısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kuzumun ismi ne olsun

• Ankete Katılan
    154
BEREN e oy verdim.....zaten çok sevdiğim bir isimdi....bugün Ebru Şallı nın tv 8 deki proğramında isim analizi yapan Nilda Ferhan EFEÇINAR da BEREN isminin çok güzel bir isim olduğunu ve bu ismi taşıyan kişinin çok şanslı olduğunu söylemesi daha da dikkat çekiciydi.....
Kişilerin taşıdıkları isimler hayatlarını çok etkiler bu nedenle isim seçimini çok önemsemek gerekiyor diye de ekledi uzman kişi olaraktan.....bilginize..........

bebeğinize sağlıkla kavuşun ve hayırlısı olsun.....

Kesinlikle Derin diyorum ben canim..
Bende kizima bu isimi koymaya karar verdim.
Beren ismi bana sanki daha cok erkek ismiymis gibi geliyo, Beren`dense Ceren mesela daha hos..
Duru ismi ise aklima hep sabun markasi olan Duru`yu getiriyor :)
Iclerinde tek Derin ve Ada güzel, ama Ada`dansa Derin`i tercih ederim, cunku Ada ismi Ata ismine cok benziyor, veya telaffuz edilirken yanlis anlasila bilir. Mesela ben kizima Hilal ismini koymak istiyordum, ama telaffuz edilirken kulaga sanki Nilay gibi geliyor.
Yinede tercih sizin tabii, insallah saglikli alirsin bebisini kucagina canim.

duru olsun hayatı boyunca dupduru ve temiz olsun dup duru da bi güzelliği olsun Allah nazarlardan onu korusun inşallahh...

derini beğendim bende..herkez duru koyuyor çok sıkıcı bence sakın koyma....bi ara aleynalar vardı bi dönem efeler falan...onun gibi bu dönemde hep duru ...

Derinin bi manası olmadığı için bana saçma geliyor
Ayrıca herkesin koyması önemli değil ki o senin durun aleynan olacak sonucta..

beren dedim ben cnm
bence duru ve derin koyma sakın
heryerde duru ve derin kaynıyor
bbuna emn olabilirsin
biz doktorumuza sorduk ne koyalım diye
cvbı aynen şu oldu duru ya da derin koymayında ne koyarsanız koyun dedi
ortalık kaynıyo dedi
cidden de öyle

hepsi çok güzel isimler aslında tercih yapmak zor..
ada ismini eledim başta..
beren ya da duru diyorum.. derinde de aklım kaldı ama onu da eledim..
duru kuzenimin ismi.. bir kıza çok yakışıyor emin ol.. ona " duru " diye seslendiğimizde dha iyi anladık bunu..

sağlıkla gelsin bebeğiniz..

oğlumun ismi eymen doruk kızım olursa ilerde ela duru koymayı düşünüyorum o yüzden duruya oy verdim ama derinde çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…