kuzumelifim38 in günlüğü: doğum sonrası forma girme

solgungul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
295
26
48
Erzurum
2 ay önce doğum yaptım 13 kilosu bana vede etti 10 kilosu veda etmek için bavulunu hazırlasın:)
cumartesi günü:65.1 geliyorum
pazar: 65.5
bakalım neler olacak

Günlüğün hayırlı olsun canım

hayırlı olsun canım günlüğün ama bizide ihmal etme

sağolun kızlar destekleriniz için. dün gece ilk defa tarçınlı bal içtim ondan mıdır bilmiyorum tartıda 64,6 yı gördm:) şimdi gene yaptım bir hafta uygulayacağm bakalım ne olacak. sabah 1 bardak su içtim tarçınlı suyu da içecem 9.30 da kahvaltı yapacam yumurta haşlayacağım.

doğum yaptım ama benm göbeğin bundan haberi yok 6 aylık hamile modunda nasıl olacak doktorum 4 ay spor yasak dedi daha 2 ay oldu korkuyorum mekik çekmekten bile

sabah kalvaltıyı abarttım eşimle muhebbete dalıncaa 10 zeytin, kk peynir domates salatalık 2 ddilim ekmek haşlanmış yumurta

ara öğün : 2 kulah dondurma

lohusa değilmisin sen vucudun kendini toplayacaktır ama sende canın birşeyi çekiyorsa tadımlık ye sadece nefsini körelt yeter doyma sakın öpüldün canım

öğle yemeğini saat 14.00 da yiyince doğal olarak çok acıktım abarttım gene. az yemeliym dedim ama engel olamadım 10 kilo vermesi gereken ben değilim sanki. bu emzirme dönemini fırsat bilip metebolizma süt yapmak için hızlı çalışırken zayıflamalıym sonra zor olur vermek

sabah kahvaltımı saat 11 de yaptım yarım peynirli omlet 2 dilim ekmek 5 zeytin bi parça peynir yarım salatalık bir bardak meyvesuyu. böyle giderse vermek yerine alacağım kuzum bir uyuyp bi uyandı öyle olunca yürüyüşe gidemedm

zayıflama işini kafaya takmış durumdaym . az yeyince süt azalıyo olmuyo diyet yapamıyrm. yapacağm şey çok basit ekmeği azaltmak. daha hareketlii olmak kuzuyu alıp yürüyüşe çıkmak. şimdili 65 ,im ama 55 i göreceğim buna inanıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…