• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forma Girme Günlüğüm(Leslie Sansone ile)

Merhaba.Hala hastayım,toparlanamadim.Pazartesiye kadar dinleneceğim.Selamlar...

Tekrar geçmiş olsun bende devamlı yapamadım bu süreçte, iş yerinden çok yorgun geliyorum sonrada ev işleri filan hiç vaktim kalmıyor 😢

Tekrar geçmiş olsun bende devamlı yapamadım bu süreçte, iş yerinden çok yorgun geliyorum sonrada ev işleri filan hiç vaktim kalmıyor 😢
Çok teşekkür ederim.Ev işlerini bırakıp yapıyorum sonra da eve gelince yığılıp kalıyorum 😅

Merhabalar bugün grow with jo dan bu videoyu yaptım,akşamda yaparım belki yani inşallah 🤲😃

İyi akşamlarrr,az önce bu videoyu yaptım. Uzun süre ara verince bu videolar beni çok zorladı.

Selamlar.Toparlandım.Cuma günü 1 saat yürüyüş yaptım.Cumartesi dinlendim.Bugün 8127 adım attım, yaklaşık 6,12km.Darısı bütün yarınlara💪💪💪💪💃💃💃💃💃

Selamm ,bugünde iki kez (sabah ve öğleden sonra) bu videoyu yaptım💃💃💃 artık bırakmayalım lütfen 😉

Merhabalar,bugün çok yorgunum kesin 10 binden fazla adım attım o yüzden spor yapamicam.yarin yaparım inşallah 😉

Günaydın.Biraz ara vermiştim ancak iyileştim.Dün 45 dakika yürüyüş yaptım.

İyi geceler.Bugün işten geldim.Uyku felan derken akşam oldu.Spor yapamadım 😔

İyi akşamlar.5.18 km(6726 adım) yürüyüş yaptım.Darısı yarına olsun.Selamlar💃💃💃❤️❤️❤️❤️

Selamlar ben de leslie ile zayıflıyorum😍ağustos başında 88 kilo ile başladığım diyetimde bugün 77 kiloyum. Boyum 170 hedefim 64 kiloya düşmek💞 Herkese iyi kilo kayıpları diliyorum🙂↔️🩷

Selamlar ben de leslie ile zayıflıyorum😍ağustos başında 88 kilo ile başladığım diyetimde bugün 77 kiloyum. Boyum 170 hedefim 64 kiloya düşmek💞 Herkese iyi kilo kayıpları diliyorum🙂↔️🩷
Selamlar.Süpersiniz.Tartılmaya korkuyorum bende🙄.Diyet yaptınız mı? Darısı başımıza olsun🤲🤲🤲

Back
X