• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forma Girme Günlüğüm(Leslie Sansone ile)

Selamlar,Yukarıdaki videodan 40 dk ancak yapabildim ama bittim🤦🏻‍♀️ sonrasında birazda eliptik yapıp bıraktım. Bacak,bel, kol kalmadı bende 😆

Selamlar,Yukarıdaki videodan 40 dk ancak yapabildim ama bittim🤦🏻‍♀️ sonrasında birazda eliptik yapıp bıraktım. Bacak,bel, kol kalmadı bende 😆
Ohhh ne güzel.Allahim yaktığımız kalorileri bereketlendirsin😁😁😁. Yarın işteyim.Her molayı degerlendirecegim İnşallah 🤲🤲🤲🤲

İyi geceler.Ben işteyim bugün.Molamda bile dışarıya çıkamadım çok soğuk çünkü.🥶🥶🥶

İyi geceler bende spor yapamadım bugün 😥 hapşırık burun akıntısı başladı, halsizlikte var 🙄 dinlenmek istedim

İyi geceler bende spor yapamadım bugün 😥 hapşırık burun akıntısı başladı, halsizlikte var 🙄 dinlenmek istedim
Çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.
Benim bugün iş çıkışıydı sabah.Uyku, kahvaltı,yemek hazırlığı derken fırsat kalmadı yürümeye.

Teşekkür ederim, hastalık dozunu artırdı boğazım çok kötü, sesim kısıldı bugünde spor yapamadım. İnşallah bir an önce düzelirim de yapabilirim

Merhabalar, birkaç gündür hiç spor yapamadım maalesef çünkü hastalık gittikçe arttı. Dinleniyorum ama geçmedi.

Selamlar.Bugün iş çıkışımdı hiç Spor yapamadım maalesef.Yarın acısını çıkaracağım 💪💪💪💪

Merhabalar bende ev temizligi ile cok vakit kaybettim,spor yapamadım ama yarından itibaren yapicam inşallah 😉🙃

Back
X