- 27 Mayıs 2017
- 98
- 48
- 8
- 42
- Konu Sahibi cennetkusum2558
-
Basın saolsun canım üzülme vardır rabbimin bi bildiği yeniden saglikla nasip etsin sana inşallah
Çok zor , Allah yardımcınız olsun, sabırlar versin.LÜTFEN KONUM BİR MÜDDET BURADA DURSUN TAŞIMAYIN
Merhaba arkadaşlar,
Bir hafta önce beş buçuk aylık bebeğim karnımda kalbinin durması sonucu öldü. Suni sancı ile doğum yoluyla bebeğim alındı. Çok zor bir şeymiş bu, kendime gelemiyorum bir türlü. Sebep belli değil, doktor bebeğin sağlıklı olduğunu ölümünün bi rahatsızlığa bağlı olmadığını düşünüyor. Tabi ki bana da kendimi topladıktan sonra tahliller yapılacak.
Rabbim böyle takdir etmiş, çok canım yanıyor ama isyan etmiyorum.
Konu açmamın nedeni, benimle aynı durumda olan var mı? Bu durumla nasıl başa çıktınız? Tekrar gebelik için nasıl bir yol izlediniz?
Rabbim sabır versin size
Tam üç sene evvel ramazanin ilk günü 37haftalikken kızımın hareketlerini hissetmeyince önce sağlık ocağı sonra hastaneye gittim kabus gibiydi
Dr usg cihazını karnimda dolastirim baktıktan sonra kalbi durmuş sabırlı olman gerekiyor yapacak bişey yok dediginde...
Bütün sesler kesilmiş sadece Dr dedikleri kulaklarımda cinliyordu sadece ben ona hiç bişey yapmadım ama diyebildim şoka girmisim Dr hemen sakinleştirici yapın dedi
Suan bile ağlıyorum bunlari yazarken çok zor seni çok iyi anlıyorum geçmiyor yasadigimiz hiç bir şey unutulmuyor sadece alisiyorsun
Sabaha kadar ağlıyorsun bir şarkıda onu severken karnını oksarken dinledigin şarkıyı duydugunda
Yaşasaydı dört yaşına girecekti temmuz ayında kızım
2016 yılında tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım çok şükür bazı sıkıntılar dolasiyla esimde sperm hareketliliginde sıkıntı vardı o sebepten
Kızım şuan 16aylik çok şükür önce Rabbimin sonra bizim
Ilk ölü doğum olunca ikinci hamilelik stresli geçti hep hastanelerdeydik eşimle az oynasa karnimda
Doktorumuz 32haftada ciğer geliştirici iğne yaptı sıkıntı olursa heran alabiliriz diye
37 +2 gunlukken sezeryan doğum yaptım
Rabbim hiç kimseye evlat acısı yasatmasin çok zor mutlaka psikolojik destek al ben altı ay aldım
Rabbim en kısa zamanda önce karnını sonra yuvanini bir melekle doldursun
Basın sağolsun kardeşim rabbim verdi , rabbim alıyor vardır bir bildiği. Anne de kan pıhtılaşması olduğu için kalp duruyor diye biliyorum ben bunun testleri var yaptırmani öneririm ona göre ilaç kullanırsın
Geçmiş olsun canım. Ben de birkaç ay önce senle aynı acıyı yaşadım. ikiz bebeklerimin 4 aylıkken karnımda kalpleri durdu, ikisini de Rabbin yanına uğurladım. Bu sınavı efendice verebilmeyi nasip etsin Tanrı bizlere. Zamanla hafifleyecektir emin ol. Sonuçta veren de O'ydu ,unutma. Kendine acıma, sen kendine acırsan herkes acır. Karalar bağlama hayata yapış. Kaderinde varsa yine olur. Bebeklerimle birlikte kendim de ölüyordum az daha, o yüzden hayatın değerini de anladım bir yandan. Yoktan var eden Rabbime şükürler olsun.
Canım bütün ikili detaylı usg hepsi normaldi hamilelikteCanım senin de başın sağolsun evet gerçekten çok acı
Çok şükür tekrar bebeğin olmuş. İlk bebeğini kaybetmenin sebebi neymiş öğrenebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?