Kuzumu karnımda kaybettim

cennetkusum2558

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
98
48
8
42
LÜTFEN KONUM BİR MÜDDET BURADA DURSUN TAŞIMAYIN

Merhaba arkadaşlar,
Bir hafta önce beş buçuk aylık bebeğim karnımda kalbinin durması sonucu öldü. Suni sancı ile doğum yoluyla bebeğim alındı. Çok zor bir şeymiş bu, kendime gelemiyorum bir türlü. Sebep belli değil, doktor bebeğin sağlıklı olduğunu ölümünün bi rahatsızlığa bağlı olmadığını düşünüyor. Tabi ki bana da kendimi topladıktan sonra tahliller yapılacak.
Rabbim böyle takdir etmiş, çok canım yanıyor ama isyan etmiyorum.
Konu açmamın nedeni, benimle aynı durumda olan var mı? Bu durumla nasıl başa çıktınız? Tekrar gebelik için nasıl bir yol izlediniz?

Başın sağolsun cnm. Bu dünyadaki en zor snavlardan biri de evlat acısı olmalı. Ben yaşamadım yardımcı olamam sana ama Allah yardım eder hiç merak etme. Ins geçecek bu günler de...

Basın sağolsun kardeşim rabbim verdi , rabbim alıyor vardır bir bildiği. Anne de kan pıhtılaşması olduğu için kalp duruyor diye biliyorum ben bunun testleri var yaptırmani öneririm ona göre ilaç kullanırsın

Çok zor , Allah yardımcınız olsun, sabırlar versin.

Geçmiş olsun canım. Ben de birkaç ay önce senle aynı acıyı yaşadım. ikiz bebeklerimin 4 aylıkken karnımda kalpleri durdu, ikisini de Rabbin yanına uğurladım. Bu sınavı efendice verebilmeyi nasip etsin Tanrı bizlere. Zamanla hafifleyecektir emin ol. Sonuçta veren de O'ydu ,unutma. Kendine acıma, sen kendine acırsan herkes acır. Karalar bağlama hayata yapış. Kaderinde varsa yine olur. Bebeklerimle birlikte kendim de ölüyordum az daha, o yüzden hayatın değerini de anladım bir yandan. Yoktan var eden Rabbime şükürler olsun.

Allah sabırlar versin size, çok üzüldüm çok...
İnşallah tez zamanda meleğinize bir kardeş nasip eder rabbim, sağlıkla alırsınız kucağınıza.

Rabbim sabır versin size

Tam üç sene evvel ramazanin ilk günü 37haftalikken kızımın hareketlerini hissetmeyince önce sağlık ocağı sonra hastaneye gittim kabus gibiydi

Dr usg cihazını karnimda dolastirim baktıktan sonra kalbi durmuş sabırlı olman gerekiyor yapacak bişey yok dediginde...

Bütün sesler kesilmiş sadece Dr dedikleri kulaklarımda cinliyordu sadece ben ona hiç bişey yapmadım ama diyebildim şoka girmisim Dr hemen sakinleştirici yapın dedi

Suan bile ağlıyorum bunlari yazarken çok zor seni çok iyi anlıyorum geçmiyor yasadigimiz hiç bir şey unutulmuyor sadece alisiyorsun

Sabaha kadar ağlıyorsun bir şarkıda onu severken karnını oksarken dinledigin şarkıyı duydugunda

Yaşasaydı dört yaşına girecekti temmuz ayında kızım

2016 yılında tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım çok şükür bazı sıkıntılar dolasiyla esimde sperm hareketliliginde sıkıntı vardı o sebepten

Kızım şuan 16aylik çok şükür önce Rabbimin sonra bizim
Ilk ölü doğum olunca ikinci hamilelik stresli geçti hep hastanelerdeydik eşimle az oynasa karnimda

Doktorumuz 32haftada ciğer geliştirici iğne yaptı sıkıntı olursa heran alabiliriz diye
37 +2 gunlukken sezeryan doğum yaptım

Rabbim hiç kimseye evlat acısı yasatmasin çok zor mutlaka psikolojik destek al ben altı ay aldım

Rabbim en kısa zamanda önce karnını sonra yuvanini bir melekle doldursun

Canım senin de başın sağolsun evet gerçekten çok acı
Çok şükür tekrar bebeğin olmuş. İlk bebeğini kaybetmenin sebebi neymiş öğrenebildin mi?

Senin de başın sağolsun canım, rabbim yardımcın olsun. Sebebi belli mi, senin meleklerin kalbi neden durmuş?

Başınız sağolsun, geçmiş olsun.. Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlatlarla şenlendirsin evinizi..
Ben de 2014te 5 aylık bebeğimi aynı şekilde kaybetmiştim. Üzülmemek elde değil, anlıyorum seni farklı bir acı bu çünkü içi acıyor insanın. Geçmeyecek de o hayal kırıklığı, üzüntü, acı hepsi kalacak sadece azalacak çünkü alışacaksın. Sakın bırakma kendini. Ruhunu da bedenini de toparlaman lazım. Ben bu acının tek çaresi yeni bir bebek diye düşünmüştüm. Normal doğum sonrası sadece tahlillerimin sonucunu alana kadar korunma önermişti doktorum. 3 ay kadar sürmüştü bu. Sonrasında elbamdülillah oğluma hamile olduğumu öğrendim. 2015te kaybımdan tam 13 ay sonra oğlumu kucağıma aldım. Şimdi tekrar hamileyim. Benim de ilk kaybımın sebebi bilinmiyor, bu yüzden de hamileliklerim hep riskli gebelik takibi altında ilerliyor.
Doktorun gerekli yönlendirmeleri yapacaktır ama devlet hastanelerinde 3.kayıptan sonra tahlilleri yapıyorlardı. Israrcı ol testler için devlet hastanesine gidersen. Trombofili paneli diye bir test var, özellikle onun üzerinde çok durmuştu doktorum. Faktör V gibi kalıtsal pıhtılaşma problemlerine bakıyorlarmış bunda. Bunun haricinde hangi testler yapıldı tek tek hatırlamıyorum ama tam 3 sayfa tahlil sonucu vermişlerdi elime. Hepsinin sonucu normaldi.. İnsan içten içe o an o psikoloji ile birinde bişe çıksa da sebebi belli olsa diyor ama işte kendini toparlayınca çok şükür diyorsun sonradan..

Canım senin de başın sağolsun evet gerçekten çok acı
Çok şükür tekrar bebeğin olmuş. İlk bebeğini kaybetmenin sebebi neymiş öğrenebildin mi?
Canım bütün ikili detaylı usg hepsi normaldi hamilelikte
Eşim otopsi istememis sezeryana giren Dr kızımın normal bir bebek olduğunu söylemiş bazen otopsiye giden bebeklerin çoğunun bir sebebi çıkmadığını söyledi

Allah sabır versn canm ya çok zor ama zaman herşeyin ilac. Ben yaklaşık 3 yıl önce dokuz aylık bebeğimi doğumdan 14 saat sonra kaybettim ve hiç bi sebep yoktu. Deliriyorum sandım dünya durmuştu sanki tarifi yok yaşadıklarımın. Beş ay sonra tekrar bebek düşündük çok şükür hemen hamile kaldım ve şu an dizimde uyuyan kuzucum var allaha şükür. Sana tek tavsiyem acını yasa ağlamak istediğinde ağla engelleme kendini.sana iyi geln şeylerle meşgul ol. Çok güzel günler seninle olur ins

Başın sağolsun bende 21haftalıkken ikizlerimi kaybettim servikal yetmezlik sonucu çok zor bir dönemdi insan sadece kendi başına geldi sanıyor ağlamaktan gözlerim okadar şişmiştiki başsağlığında gelenleri göremiyordum sabır zaman sana en iyi ilaç inşallah en kısa zamanda bir bebeğin olur ama birde şu yönden bak bizim meleklerimiz var şuan kucaklayamasakta mutlaka kavuşacağımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…