- 24 Nisan 2017
- 1.284
- 1.409
- 48
- 49
- Konu Sahibi cennetkusum2558
-
Canım neden 3 kayıptan sonra diyorlar, sağlıkla alakalı bi durum mu?
Senin de başın sağolsun, çok sevindim tekrar anne olmana.
Amin canım Allah razı olsun, böyle örnekleri okuyunca seviniyorum. İnşallah bize de nasip eder rabbim hayırlısıyla.
Amin canım Allah razı olsun.
Canım bu benim 3 uncu çocuğum ilk iki çocuğumda böyle bir sey olmadi.Ben 3 uncu çocuğu istediğimde arka arkaya 3 tane kaybettim.2 si kürtaj 1 i kendisi düştü.Kendi düştüğü için onu saymadı.Yani bu durum normal sayılıyor.Her anne adayının başına gelebilirmiş.3 ten sonra problem var diye düşünüyorlar.Ama kimse bizim psikolojimizi düşünmüyor.O yüzden ısrarla testi yaptırmayı iste benim doktorum ozelde testlerin pahalı oldugunu söyledi.Ama ben istediğim için yaptırdım.Testler devlet hastanesi dede yapılıyor .Ama işte 3 dusuk ten sonra maalesef.Sende 3 tane yaptığını şöyle.Insani zorla yalan soyletiyorlar.Bir tanıdığım öyle yapmıştı.Canım neden 3 kayıptan sonra diyorlar, sağlıkla alakalı bi durum mu?
Senin de başın sağolsun, çok sevindim tekrar anne olmana.
Amin canım Allah razı olsun, böyle örnekleri okuyunca seviniyorum. İnşallah bize de nasip eder rabbim hayırlısıyla.
Senin de başın sağolsun canım, rabbim yardımcın olsun. Sebebi belli mi, senin meleklerin kalbi neden durmuş?
otop si yapilmadi mi bebegeLÜTFEN KONUM BİR MÜDDET BURADA DURSUN TAŞIMAYIN
Merhaba arkadaşlar,
Bir hafta önce beş buçuk aylık bebeğim karnımda kalbinin durması sonucu öldü. Suni sancı ile doğum yoluyla bebeğim alındı. Çok zor bir şeymiş bu, kendime gelemiyorum bir türlü. Sebep belli değil, doktor bebeğin sağlıklı olduğunu ölümünün bi rahatsızlığa bağlı olmadığını düşünüyor. Tabi ki bana da kendimi topladıktan sonra tahliller yapılacak.
Rabbim böyle takdir etmiş, çok canım yanıyor ama isyan etmiyorum.
Konu açmamın nedeni, benimle aynı durumda olan var mı? Bu durumla nasıl başa çıktınız? Tekrar gebelik için nasıl bir yol izlediniz?
LÜTFEN KONUM BİR MÜDDET BURADA DURSUN TAŞIMAYIN
Merhaba arkadaşlar,
Bir hafta önce beş buçuk aylık bebeğim karnımda kalbinin durması sonucu öldü. Suni sancı ile doğum yoluyla bebeğim alındı. Çok zor bir şeymiş bu, kendime gelemiyorum bir türlü. Sebep belli değil, doktor bebeğin sağlıklı olduğunu ölümünün bi rahatsızlığa bağlı olmadığını düşünüyor. Tabi ki bana da kendimi topladıktan sonra tahliller yapılacak.
Rabbim böyle takdir etmiş, çok canım yanıyor ama isyan etmiyorum.
Konu açmamın nedeni, benimle aynı durumda olan var mı? Bu durumla nasıl başa çıktınız? Tekrar gebelik için nasıl bir yol izlediniz?
Merhaba,
Bundan tam bir sene once bende ayni senin yasadigini yasadim.. erkek bebek bekliyordum 5 aylikdi... hic hissetmemistim kontrole gittigimde doktor soyledi ve o ani anlatamam sanki dunyam yikildi kalbim atmiyordu. Allah yardimcin olsun hic kolay bi surec degil. Aniden hastaneye aldilar ve suni sanci vererek dogum yaptim. Bol bol dua et. Ve biz bir gun bebegimize kavusacagiz insallah onlar bizlere sefaatci olacaklardir.
Kendi agzinizla yazmissiniz tek rabbimin bildigini siz de hayirsiz mi hayirli mi bilemezsiniz. Ben bir cennet kuşu annesiyim ve boyle ithamlari hic kimseye yakistiramiyorum kusura bakmayin teselli boyle verilmez evladim öldügünde hep boyle geldiler benim evime onlar bizim en hayirli evlatlarimiz ki sefaat etmek icin ana babalarina bizden once hakka yuruduler.Senin şer bildiginde hayır, hayır bildiginde şer vardır. Rabbim bilirde siz bilemezsiniz.
Belki çocuk hayırsız bir evlat olacaktı belki bin pişman olacaksınız veya iyi olacaktı da Rabbim sizi cennette kavuşturmak istedi bu yaşadığinizin elbette mükâfatını verveektir. Huzunlenmeyin eşinizle birbirinize destek çıkın Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Kendi agzinizla yazmissiniz tek rabbimin bildigini siz de hayirsiz mi hayirli mi bilemezsiniz. Ben bir cennet kuşu annesiyim ve boyle ithamlari hic kimseye yakistiramiyorum kusura bakmayin teselli boyle verilmez evladim öldügünde hep boyle geldiler benim evime onlar bizim en hayirli evlatlarimiz ki sefaat etmek icin ana babalarina bizden once hakka yuruduler.
Nereden biliyorsunuz ? Teselli verirken tabiki Allahin adını vereceğim ? Neyse hassassiniz sanirim gereksiz çıkışlar yaparak size teselli veren yakinlariniza da böyle garip cevaplar vermeyin lütfen.
Sizin gibi cok bilmis insanlar yuzunden bu dunyada iyiler az kötüler cok tipki benim akrabalarim gibi allah hidayet versin hepinize...Nereden biliyorsunuz ? Teselli verirken tabiki Allahin adını vereceğim ? Neyse hassassiniz sanirim gereksiz çıkışlar yaparak size teselli veren yakinlariniza da böyle garip cevaplar vermeyin lütfen.
Yuregine saglik bilge sultanin guzel annesi...Arkadaş teselli verirken Allahın ismini kullandığınız için değil de Allahın okadar kıymet verip sorgusuz suasalsiz cennet kapılarını sonuna kadar açtığı ayriyeten ailesini de cennete almaya yetkili bir meleğe hayırsız olabilirdi demenize itiraz etmiş.
Ayrıca böyle teselli vermeye kalkan sözde yakınlara sizin tabirinizle değil garip cevap vermek evdenn bile kovulur. Evet hiç birimiz neden böyle bir acıyla sınav edildik bilmiyoruz ama kimse böyle bir acının arkasında belki hayırsız olacaktı tesellisini (!) duymak istemez. Ve inşalllah sizde bu konuda teselliye ihtiyaç duymazsınız zira bunun tesellisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?