• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv adayı bana iş bulmuş!

Evli değiliz canım.
Kadın çok kaprisliymiş o kadının çocugunda kv bakıyor.
Ve şuan ki işimden memnunum ücreti bilmiyorum :1:

Vays, kaprisli olduğunu bile bile seni de yakıcak yaniii...:kkk:

Boşver canım, gayet alttan al, hanımlık sende kalsın. Beni düşündüğünüz için teşekkür ederim, ama işimden çok memnunum, riske etmeye değmez diyin yeter.

.

Ya bir de işin ilginç tarafı kadın iş hayatını kendi oğlunun yaşadığı gibi sanıyor. Yani zırt pırt iş değiştirmek iyi gibi mi düşünüyor ki. Sonuçta bence iş hayatında istikrar ve kalıcılık çok önemli. Ben şahsen iş veren olsam 3 ay bir yerde,1 yıl bir yerde,5ay bir yerde çalışan birini seçmem.

Sahiplenmek değil gıcıklık bu bilerek yapıyor yani elinin altında olmamı istiyor.

İyi de ona neymiş. Sen nişanlı değilsin bir şey değilsin.. önce ailen söz sahibi senin hakkında.
Ne kadar haddini bilmez bir kadın. Sen de susarsan tepene çıkması yakındır melekcim.

Sanırım aynı yerde çalışan biri varmış. Dedikodu bazlı bir proje..
Ortada fol yok yumurta yok neyin dedikodusu. Demek evlense neler olacak?

Dedıkodu gibi değil de el altında olma.
Çünkü yanında çalışmamı istediği kişi aynı zaman da kendı patronu yani.
Ne kadar dedikodumu yapabilir ki.

Vays, kaprisli olduğunu bile bile seni de yakıcak yaniii...:kkk:

Boşver canım, gayet alttan al, hanımlık sende kalsın. Beni düşündüğünüz için teşekkür ederim, ama işimden çok memnunum, riske etmeye değmez diyin yeter.

.

Gerekli açıklamayı yaptım canım çok sağol :1::1::1::21:

Bunda büyütecek bişey yok bence... Çalışma saatleri düzenli olan bir iş herzaman iyidir. Evlenince anlarsınız... Çalışma saatlerimin düzensizliği yüzünden ayrılmak zorunda kaldım.

Düzensizlik derken?
Şu an ki işim 8:30 5:30 gayet iyi bence

Back
X