Kv adayı boyumu eleştiriyor

Boyum 1.80. Eşimden de uzunum, bunun kv' m için bir avantajını görmedim. Kısa olsaydım da herhangi birşey duymazdım kendisinden.
Sizin kv' nin içi fesat, başka birşey değil.

Kv 1 daha bu konuyu açarsa : "Rabbim beni böyle yaratmış ,şükürler olsun çok ,Oğlunda beğenmiş beni böyle sevmiş ,senin yaradılana Yaradan dan dolayı saygınız yoksa size konuşacak sözüm yok" !

Yaratanımı beğenmiyon yarattığınımı de yanına şunuda ekle asalet boyda değil soydadır de,zaten sen ne dersen de illaki anası kuyruk takacak oğluda anasına hak verecek o yüzden ne dersen farketmez

bak bisiru soz soyleyebilirsin sen ayarla;
uzun sokak guzeli kisa yatak guzeli agirsa bodur tavuk her daim pilic ya da bir bukadar da yerin altinda var x anne merak etmeyin siz

Vermek istediğiniz cevap şahane :)

Amma ve lakin; siz gülümseyin. Saygısızlık yapıyorlar ama hakaret etmedikçe onların her saygısızlığına boyun eğmek zorunda kalıyoruz.

Değiştirmek mümkün değil, Allah yaratmış genelin boyu 1.50-155. Yada ben kısayım diye mi öyle geliyor bana bilmiyorum. :)

Her neyse bir taktiğim var benim bu tip negatif, moral bozmaya meğilli insanlara karşı.

Ben karşısında durup da "ne kadar cahilsiniz, ayrıca bağnaz ve itici " diyemediiğim de (saygı sınırını aşmamak için) yüzüme kendinden fitilli bir gülümseme eklerim, o gülümseme sonucu karşı tarafın yüzünde bir hissizlik olduğunu görüyorum, ben de rahatlıyorum. :)

Üzerine kusuyorum sanki, pardon. :))

Ayrıca oğluşu beğenmiş, her türlü ruhsal fiziksel özellikleriyle.

Oğlum siz mutlu olun diyeceklerine.

Ama işin boyutu hakarete ve rencide etmeye varırsa -ki rencide olduğumu hissettiğim bir zamanda;
Bu konuları ailem kapatalı 17 sene oluyor, konu hakkında ailem dısında yorum yapılmasından hoşlanmıyorum dedim.

Derim.

Ama bunun dısında alttan mesaj vermeyi çok iyi başarıyorlar.

Sabır. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…