evlilik öncesi bir 8 yıllık ilişkimiz oldu, sürekli davet edildim, hiç davete icabet etmedim. gerek yok dedim, aileler devreye girecekse ikimizin ailesi de devreye girsin, resmi adı olsun. Ama onu da istemiyorduk, o yüzden hep reddettim. Bahane bile öne sürmedim, zira aynı kültürde yetişmiştik zaten, sebeplerimi az çok biliyorlardı.
Kız istemede resmi olarak tanışmış olduk, ben bu durumdan memnunum açıkçası.
Kv ile anlaşıp anlaşmamak benim için önemli değildi, farklı şehirlerde yaşadık hep zaten.
Siz elbette daha iyi gözlemlemelisiniz ama yine de kv ile anlaşamıyorum ayrılayım bu adamdan diyebiliyorsanız bana garip geldi, kv o kadar da önemli olmamalı diye düşünüyorum.
Son olarak işlerin resmileşmesine daha varsa hiç erkenden tanışmayın, ne gereği var, sevgilinizle gezin tozun, özgür zamanlarınızın tadını çıkarın.
cici anne mevzusunda da, sanki erkek arkadaşınızın size o mesajı göstermemesi gerekirdi diye düşünüyorum. Neden onun dediğini size yetiştiriyor ki, yoksa sizin dediğinizi de ona mı yetiştiriyor?