Baya sert konuştum arayınca daha önce hiç böyle sert çıkmamıştım zaten bi süre iletişime geçmeye cesareti olmaz daha sonra da ben dönmem zaten aynı şehirde değilizOydar acilen bu kızı arkadaş listenden çıkar . Çünkü bu kızın ruhu oynak ve ahlaksız
Kadın hayırlı kaynana olacak yangın.. ben oğlana değil ama kv ye talibimKadında suc.
Oglumun, ustunde zerre ilgi ve sorumluluğumun olmadıgı deli sevgılısı benı arayıp bana bağıracak..
bende sesim titreyerek onun verdıgı numarayı arayıp kendimi acıklayacagım? Ne munasebet.
Kız aramıyor yazıyor. Kadın diyor ki aslında aklıma neler yazmak geldi ama kız bunları kullanır annen de bana neler yazdı der diye sustum. Ablası sandığı kişiyi araması da madem aralarında bir şey geçmiş kızınız benim namusum gitti diyor ben de oğlum da burdayız üstümüze düşeni yapalım demek için.Kadında suc.
Oglumun, ustunde zerre ilgi ve sorumluluğumun olmadıgı deli sevgılısı benı arayıp bana bağıracak..
bende sesim titreyerek onun verdıgı numarayı arayıp kendimi acıklayacagım? Ne munasebet.
Seninle konusurken sesi tıtremıs ya, ondan bahsediyorumKız aramıyor yazıyor. Kadın diyor ki aslında aklıma neler yazmak geldi ama kız bunları kullanır annen de bana neler yazdı der diye sustum. Ablası sandığı kişiyi araması da madem aralarında bir şey geçmiş kızınız benim namusum gitti diyor ben de oğlum da burdayız üstümüze düşeni yapalım demek için.
Ağlak bir titreme değil ama belli stres yapmış öfkelenmiş zaten konuştukça rahatladıSeninle konusurken sesi tıtremıs ya, ondan bahsediyorum
Dertsiz basına dert ya.Ağlak bir titreme değil ama belli stres yapmış öfkelenmiş zaten konuştukça rahatladı
Valla iki gün içinde monoton hayatım ne hale geldi. Neyse ki hallettim daha doğrusu hasar almadan atlattım bitti. Arkadaş insanı rezil de ediyor vezir de ben de arkadaş edinmem edinmem gidip en sorunlusunu bulmuşum gülsem mi ağlasam mıDertsiz basına dert ya.
Bırak allasen, yap kahvenı bak keyfine.
Kadında suc.
Var boyle tipler. Aksam mutfak masana oturmus gunun yorgunluğunu atmaya calısırken senı hıc alakan olmayan oyle sacma olaylara bulastırıyorlar kı bazen, baska sehırde olman bile ise yaramıyor.Valla iki gün içinde monoton hayatım ne hale geldi. Neyse ki hallettim daha doğrusu hasar almadan atlattım bitti. Arkadaş insanı rezil de ediyor vezir de ben de arkadaş edinmem edinmem gidip en sorunlusunu bulmuşum gülsem mi ağlasam mı
Ayy aman aman ne biçim kızmış ya kendine nasıl yakıştırmalar yapmış hırsından, aman diyim uzak dur yarın öbür gün sana da zarar vercek şeyler yapar hırsından ki bu konuya bile seni dahil etmiş ,ilişkini kesmen daha iyi olurMerhaba, erkek arkadaşının annesine mesajda sayıp döken hadsiz kızla ilgili konuyu bilenler vardır. Bugün hiç beklemediğim bir şey oldu. Çocuğun annesi beni aradı. Kız ablam diye numaramı vermiş. Kadın ailenden birinin numarasını ver demiş çünkü çocuk kızı engelleyip cevap vermeyince kız annesine yazmış da yazmış işte hakkımı helal etmem oratada kaldım bekaretimi oğlun aldı gibi... Neyse kadınla konuştuk gerçekten çok üzgün ve oğlum böyle bir şey yaptıysa asla o kızı ortada bırakmak istemem ama böyle bir kızı da gelin olarak kabul etmem çok zor diye baya endişeli. Kadın gayet düzgün konuşuyor söylediği şeyler de çok mantıklı geldi bana. Oğlum böyle bir şey yapmış diye çok üzüldüm ben namus sadece kıza aittir diye düşünen biri değilim sonuçta oğlum günaha girmiş ben çocuklarımı dindar yetiştirmeye çalışıyorum falan dedi. Kadınla biraz dertleştik daha doğrusu dolmuş galiba kıza da bir şey yazmamış hıncını alamamış konuştu benle. Kadın tlfnu kapatınca kızı aradım dedim siz bu çocukla yaptınız mı bir şey kem küm yok dedi zaten baya çekingendi (ailenin yetiştirme tarzından sanırım) dedim sen bana sormadan ablam diye numara vermişsin ona çok kızdım ikincisi insanlara iftira attın bi süre yazmazsan aramazsan sevinirim çünkü kredin iyice tükendi. İşte ağlamaya başladı oydar abla biliyorum hata ettim ama o da hiç açıklama yapmadan beni engelledi falan hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. Neyse kendine çeki düzen ver falan biraz konuştum sert bi şekilde haklısın özür dilerim falan diyordu kapattım tlfnu. Kadının o titreyen sesini de duyunca iyice kızdım çünkü. Bu arada kadını arayıp içiniz rahat olsun aralarında bir şey olamamış dedim zaten çocuk da yeminler ediyormuş bir şey yapmadım diye.
Uzun oldu okudunuz mu bilmiyorum kızı kendimden uzaklaştırdım gibi. Umarım böyle bir konu açmak yasak değildir. Yasaksa lütfen banlamayın
Kız hem çirkef hem salakmış çünkü kv adayı gayet olgun çocuk desen diş hekimliği okuyor eli yüzü de gayet düzgün hayır neden kendi bindiğin dalı kesiyorsun dimi ama işte karşı taraf Allah'ın sevgili kuluymuş heraldekız ortada kaldım namusum gitti felan fıstık demis. ne yapsın kadın kız kendine bir sey yapar doğruysa sayet diye korkmuştur vicdanı elvermemis aramiştır. kadın olgun kadın. kız iftiracı cirkefin teki. kadın doğruyu oğrenmezse yarın birgün arayıp oğlundan hamileyim de diyebilir.
Allah kurtarmış yine. çocuklarımızdan uzak dursun böyleleri.
Kız hem çirkef hem salakmış çünkü kv adayı gayet olgun çocuk desen diş hekimliği okuyor eli yüzü de gayet düzgün hayır neden kendi bindiğin dalı kesiyorsun dimi ama işte karşı taraf Allah'ın sevgili kuluymuş heralde
Kızın zaten maddi durumu çok kötü çocuk buna o konuda da yardım ediyordu kız bana anlatıyordu çünkü. Dediğiniz gibi yağlı kapı buldum elimden gidecek diye deli dana gibi etrafa saldırdısimdi anlasildi. cocuk dis hekimligi okuyor diye kız yapışmış. ben universite okurkende vardı boyle tipler. sırf tıp okuyor diye erkeğe yapısıyorlar hakarette yeseler aşagılansalarda bırakmıyorlardı. Ben hayret ediyordum nasıl bu kadar gurursuz olabildiklerine. 2 kız tanıdım boyle ikiside tüm cabalarına rağmen terkedildiler ustelik bir tanesine cocuk beni bir daha ararsan savcilıga veririm seni düş artık yakamdan demiş. bize anlatiyordu bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?