kv ameliyat oluyor

Geçmiş olsun. Bence kendi evinde bakın.

Konularınızı bildiğim için sizi de takdir ettim gerçekten zor zamanında yanında olduğunuz ve rahatını düşündüğünüz için. Birçok insan sizin yerinizde olsa kayınvalidesine kin tutardı.
İlgi de istiyordur, hastayken oğlu gelini de yanında ondan mutlusu yoktur şimdi Kendi yatağında güzel güzel yatsın düzeni değiştirmeye gerek yok.

Başkası dediğin kişiler kardeşleri değil mi

Ama sen de çalışıyorsun.Sırayla gelip kendi evinde bakabilirler.Sen de haftasonu ilgilenirsin.

işte zaten kv de ben kendi evimde kalayım sıra sıra gelir herkes akşam işten çıkınca da siz ilgilenirsiniz dedi bende sen bilirsin dedim.

Sırtınızdan Parça alıp fıtığın yerini nasıl kapattılar kemik aşısı mı yaptılar size ben 2 yıl önce ameliyat olmuştum Doğum yaptım tekrarladı 20 gün önce tekrar ameliyat oldum hala ağrım var MR çektirdim kayma olmuş doktorun bilerek yaptığını düşünmeye başladım platin de ısrar etti kabul etmedim şimdi çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…